Şimdi Ara

astra j cosmo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugun itibariyle 2014 1.
    6 cdti j kasa cosmo aldim. Arac baya dolu. Aslinda ilk fikrim yeni kasa 1.4 t almakti. Ancak bayiye gittim.inceledim araci acikcasi hosuma gitmedi. Eski oturakli sportif hava kalmamis. İc dizaynida herkes begenmis ama simetrik durmuyor ve basit geldi bana. O yuzden cok begendigim j kasayi aldim. C180 kullandigim ve yakitindan gina geldigi icin dizelde aklimi celdi. Aracta bilmedigim cok ozellik var . Sizin yeni bir astra kullanicisina onereceginiz ya da uyaracaginiz seyler varsa bilmek isterim.

• oguzforvandetta O kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bende cosmo 1.6 136 bakıyorumda bayadır sorun olmazsa ne kadara aldınız ? ve araçın durumu nasıl degişen felan varmı ?
  • Arac 16 binde 71 verdim ben bayide baya donanim eklenmiş navigasyon tam deri koltuk body kit geri kamera tek eksigi otomatik vites iste oda yeni kasalarda var icime sinmedi k kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Cosmo donanım olarak tatmin edicidir :)
  • Arkadaşlar herkese iyi günler, ben de 1.4 t cosmo almak üzereyim internette periyodik bakim aralıklarını bulamadım, alacağım araç 30 binde en son 20 binde bakimi yapilmiş.
  • Arkadaşlar herkese iyi günler, ben de 1.4 t cosmo almak üzereyim internette periyodik bakim aralıklarını bulamadım, alacağım araç 30 binde en son 20 binde bakimi yapilmiş.
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Bakımları 15 ve katlarında yapılıyor.35000 km de bakım zamanı gelecek.Ancak kaç bin bakımı araç kaç yıllık ona göre bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 5 Şubat 2016; 1:29:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA L
    2 yıl önce açıldı
    astra j silecek
    5 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA K MAKYAJLANDI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim cevabınız İçin, 2013 astra sedan 1.4 turbo kasım ayı çıkışlı şuan 30 binde, 20 binde bakima girdi en son. Arabadan cok anlamıyorum evde bş araba var bakımlarını falan babam yaptırır, ben de kendi arabamı babaama yük etmek istemiyorum bişey olursa kendim halledeyim istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.