Şimdi Ara

astra j silecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muzlu yumusak silecek arıyorum internette ve heryerde var biliyorum yalnız kalite farkı var imiş

kullanan, surdan al diyen var ise sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Astra J Silecekleri: Kapsamlı Bir Kılavuz

Astra J sahipleri olarak sizler, aracınızın optimum performans göstermesini sağlamak için kaliteli sileceklerin öneminin farkındasınızdır. Bu kapsamlı kılavuzda, Astra J'niz için en iyi silecekleri seçmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler sunacağız.

Astra J Silecek Tavsiyesi

• Bosch Aerotwin: Uzun ömürlü ve mükemmel görüş sağlayan S şeklindeki bir tasarımı vardır.
    • Valeo Silencio X-TRM: Gürültüsüz çalışması ve dayanıklılığıyla bilinir.
    • Trico Force: Herhangi bir hava koşulunda optimum performans sağlayan özel bir kauçuk bileşiğine sahiptir.
    • PIAA Super Silicone: Silikon tasarımı, üstün görüş ve sessiz çalışma sunar.
    • Michelin Stealth Ultra: Aerodinamik tasarımı, yüksek hızlarda bile net görüş sağlar.

Silecek Seçimi İçin İpuçları

• Silecek Uzunluğu: Astra J'niz için doğru silecek uzunluğunu belirlemek önemlidir. Ön sürücü ve yolcu silecekleri genellikle farklı uzunluklardadır.
    • Silecek Tipi: Aerodinamik silecekler, geleneksel sileceklere göre daha iyi performans gösterir ve rüzgar gürültüsünü azaltır.
    • Dayanıklılık: Astra J'niz için dayanıklı ve uzun ömürlü silecekler seçin. Bu, sık sık değiştirmek zorunda kalmamanızı sağlayacaktır.
    • Görüş Kalitesi: Silecekleriniz net görüş sağlamalıdır. Bulanık veya çizgili görüşe neden olan hasarlı veya aşınmış silecekleri değiştirin.

Silecek Değişimi

Astra J sileceklerinizi değiştirmek nispeten basit bir işlemdir. Kullanım kılavuzunuza başvurarak adım adım talimatları takip edebilirsiniz. Silecekleri her 6-12 ayda bir veya ihtiyaç duyuldukça değiştirmeniz önerilir.

Astra J'niz için doğru silecekleri seçerek ve bunları düzenli olarak değiştirerek, her zaman net bir görüşe sahip olursunuz. Güvenli ve keyifli yolculuklar!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sileceksepeti.com
  • 1ay önce RBW marka aldım, şimdilik sıkıntı yok.
  • tesekkur ederım bosh olanı tavsıye etmıyor kımsede rbw ye bakayım
  • Bosch Aerotwin aldık, çok iyi şimdilik. Sileceksepeti üzerinden. Fiyatı fazla ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mart 2020; 20:43:14 >
  • İnternetten almak istemiyorsan yetkili Bosch marka oto yedek parça satan firmalara bak.
    muzlu,kakaolu her çeşidini bulursun.
  • Ben 2 sene önce sileceksepeti’nden Bosch Aerotwin aldım, gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra j 1.4T motor yağı
    7 yıl önce açıldı
    opel Astra j 1.4t tekleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silecek sepetinden. Inwells almıştım ben gayette memnunum. Bundan öncekiler bosch du ses yapıyordu belli bir süre sonra. Çok fazla para verme taraftari değilim sileceğe eskisin yine inwells alirim büyük ihtimalle
  • Bosch Aerotwin memnun olanda var olmayanda

herkese tesekkurler
  • aerotwine o kadar para vermektense her yıl kışa girerken rbw inwells vs. almak daha mantıklı hepsi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 21 Mart 2020; 13:27:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

aerotwine o kadar para vermektense her yıl kışa girerken rbw inwells vs. almak daha mantıklı hepsi aynı
    tesekkur ederim hocam 2 markadan da memnun olanda var ses yapıyor diyende.
  • Bosch aeroeco alma ses yapıyor,ben aerotwin aldım şuanlık mükemmel yaza girerken eskileri takıcam ne akdar kaliteli olursa olsun yaz sıcağında özelliğini kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Bosch aeroeco alma ses yapıyor,ben aerotwin aldım şuanlık mükemmel yaza girerken eskileri takıcam ne akdar kaliteli olursa olsun yaz sıcağında özelliğini kaybediyor.
    urun.n11.com
    Opel Astra J Silecek Takımı Bosch Aerotwin Plus 2009-2015 (700/60 - n11.com
    https://urun.n11.com/muz-silecek/opel-astra-j-silecek-takimi-bosch-aerotwin-plus-2009-2015-70060-P192916343

plus olan hakkında bilginiz var mı.bosch markada kötüyorum okumadım pek pahalı ama memnun herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

urun.n11.com
    Opel Astra J Silecek Takımı Bosch Aerotwin Plus 2009-2015 (700/60 - n11.com
    https://urun.n11.com/muz-silecek/opel-astra-j-silecek-takimi-bosch-aerotwin-plus-2009-2015-70060-P192916343

plus olan hakkında bilginiz var mı.bosch markada kötüyorum okumadım pek pahalı ama memnun herkes

Alıntıları Göster

Ben burdan aldım plus muhabbettini bilmiyorum.Ben aldığımda 122 liraydı 145 yapmışlar şimdi.

• internetten, hangi siteden bulursam, ben 20 liralık alıyorum, arkadaşım 120 liraya aldı en son. ikimiz de 2 yılda bir değiştiriyoruz. mekanizma sağlam olsun, en ucuzu bile 2 sene işini görür.
  • Ben bu zamana kadar hep sileceksepetinden aldım. İnwells, rbw, aerotwin hepsini denedim, en çok rbwden memnun kaldım. Hepsi bir senede bozuluyor, onun için pahalı almaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Ben bu zamana kadar hep sileceksepetinden aldım. İnwells, rbw, aerotwin hepsini denedim, en çok rbwden memnun kaldım. Hepsi bir senede bozuluyor, onun için pahalı almaya gerek yok
    tesekkur ederım
  • hocam geçen sene orjinal gm aldım ben arka silecege kadar, 230 tl para verdim. Hiç memnun kalmadım. hangisi bütçenize yetiyorsa onu alın. Dedikleri gibi 1 yılın sonunda ses yapmaya başladı. Çünkü Bulunduğumuz ortam trafik toz duman herşey etkiliyor.
  • Sanayiden git al hocam 40-50 liraya. Takıntılı değilseniz uzunca bir süre kullanırsınız.

Megane 2 için sanayiden aldım 4 senedir kar kış yaz buz demeden kullanıyoruz. Ses yapma falan yok yapıyosa da beni rahatsız etmiyor. Ha 4 senede biraz eskidi, iki çizgi bırakıyor silerken ama gayet sağlam hala.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.