Şimdi Ara

Radyatör fanı ne zaman çalışır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araç peugeot 207 1.6 dizel hararet genelde 85-88 civarında oluyordu. bugün çok sıkışık dur kalk trafik ve 42 derece dış ortam sıcaklığında 100 oldu, korktuğum için kaloriferi açtım düştü ama ilk defa bu kadar yükseldiği için korkmadım değil. düz yola çıkınca olması gereken yere geldi, eve gelince tam 90 üzerindeydi fan çalışmıyordu. fan kaçta çalışmaya başlar ? klimayı açınca çalıştı. sizce bir sorun var mıdır ?

• 100 derecede 2. kademe fan açılır ardındna 90 na düşer diye pejo 206 aracımdan hatırlıyorum. Sorun olacağını sanmam tekrar bir denersin klima açmak etki etmez zaten ona.

• 90 gibi ilk kademe 102 gibi 2. kademe açması lazım. 125-130 gibi de engine temp too high uyarısı verir. bir sorun yoksa pejonun soğutması iyidir. evin önünde 1-2 derece düşükse fan açmamıştır. dışarısı 42 dereceyse izmir ya da adanadır bu havada normal o hararet bir şey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto elektrikçiye git yakarsın motoru.

• ben sadece klima açılınca çalıştığını gördüm içersini soğutmak için. motor 1.5dci, diğer motorlar gibi 90 derece ortalama yerine 80 derece ile çalışıyor, 81 derece olunca termostat açılıyor ve sisteme soğuk su gönderiyor. güzel yanı radyatör fan sesi olmuyor çalışmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Temmuz 2021; 23:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.