Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese hayırlı ramazanlar ben bir şey sormak istiyorum. aracım 1.3 astra j sport modeli yalnız bir kaç gündür aracımın klimasını tam soğutmuyor en düşük hava sıcaklığında olmasına rağmen yeterı kadar soğutmuyor,eski aracım megane 3 20 21 derecede buz gibi ediyordu fakat astra pek soğutmuyor motorun küçük olmasından dolayımı yoksa klima gazımı az sizce bu neyden kaynaklanabilir...
  • furkantokat60 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sanırım klima gazınız ile ilgili sıkıntı var; ben 21 dereceye alıp en düşük güce getirdiğimde bile içerisi bir süre sonra buz oluyor.

Bence serviste baktırın mutlaka..
  • teşekürler artık yarın servise götürdüğüm zaman bakalım ne cıkacak ama araba 7 aylık klima gazı azalmıssa sızce bu normal mi? bu erken azabılır mı klıma gazı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantokat60 -- 4 Temmuz 2014; 16:55:56 >
    azalmaz.
  • neyse hocam artık servise götürüp soracam bakalım ne cıkacak...
    Tabiki azalmaz başka bir sıkıntı da olabilir. Servis sonuçlarını yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler,
  • Merhaba,

Fırsatım olmadı paylaşmaya spoilerı, geçen ay taktırdım; öneririm.

Teşekkürler,

• Merhaba Arkadaşlar,

Hiç aranızda hesaplayan oldu mu bugün benzin ışığı yanınca hesapladım; 1.3 cdt hb j kasa 2013

100 TL ile 1 haftada ; 390 km yapmışım

Şuanda ışık yanında 98 km daha gösteriyor.

Ortalama yakıt tüketimi 5.3 / 100 km yazıyor.

Sizlerde durum nasıl?
  • hocam servise gitmeye gerek kalmadı hocam ben klimayı autoda calsıtırıyordum fakat dun baktım kı ıcerdekı havayı sogutmaya calsıyor e haylıyle sogutması zor daha sonra dısardan gelen havayı sogutanı sectım valla 21 22 derecede buz gıbı ettı sıkıntı yok allaha cok sukur ..
    hocam benım araba su anda 6.0 lt yakıyo fazla mı sızce sureklı ıstanbula gıdıp gelıyorum ve malum ıstanbul trafınde ve klıma acık su anda 8600 km cıvarında toplam 1 depoyla sehırıcı sehırdısı karısık 930 km yaptı iyi mi sizce ?
    Merhaba,

Sevindim sorunu çözdüğünüze; aynen dediğim gibi şuanda 1 veya 2 numaralı güçte bile bir süre sonra hemen soğuyordur. Bence çok iyi Deponun 250 TL dolduğunu düşünürsek 0,27 kuruş yapıyor. Bence süper..
  • merhabalar onur hocam :)
    bu arada arabanın rengı ve spoilerı super duruyor bende grı ve neptun mavısı ıstemıssım ama fume aldık cıktık :)Allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın hepımıze eve hocam masallah cok az yakıyor cok cımrı :D bı keresınde 90 95 ile izmit istanbul arasında 3.7 litreyi gordum klima kapalı tek kısı bagajda bos gercekten cok etkıleyıcı
  • aldığımdan beri ortalama tüketimi hiç sıfırlamadım. su anda 5,2 lt ort. 50 tl ile şehir içi zorlarsam 150 km yapıyorum..
  • Arkadaşlar 15.000 bakımını yaptırdım; 640 TL ( Motor koruma dahil edildi)
  • Saçma sapan servis fiyatları yüzünden yarın arabamın 30000 bakımını özel serviste yaptırıyorum. 600 lira nerde 250 lira nerde mazot-yağ filtresi orjinal yağ da gm !
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdeminal

Saçma sapan servis fiyatları yüzünden yarın arabamın 30000 bakımını özel serviste yaptırıyorum. 600 lira nerde 250 lira nerde mazot-yağ filtresi orjinal yağ da gm !

Garanti bitene kadar mecburuz, bittikten sonra birdaha götürmem. Özel servisteki işçilik bin basar. Ayrıca aracın yanında bekleyip ne yapılıyo takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

quote:

Orijinalden alıntı: erdeminal

Saçma sapan servis fiyatları yüzünden yarın arabamın 30000 bakımını özel serviste yaptırıyorum. 600 lira nerde 250 lira nerde mazot-yağ filtresi orjinal yağ da gm !

Garanti bitene kadar mecburuz, bittikten sonra birdaha götürmem. Özel servisteki işçilik bin basar. Ayrıca aracın yanında bekleyip ne yapılıyo takip edebilirsiniz.

garantimin bitmesine normalde 4 ay kaldı ama ben beklemeyeceğim artık. 4 tane filtre değişimi için 600 tl vermek gerçekten koyuyor !
  • veee astra sport için 15000 km bakımı.............

605 TL .... ups!
  • Arkadaşlar bakım konusu açılmışken bir kaç şey söylemeden edemeyeceğim, Tekirdağ Yeniçiftlik mevkiinde lastik, madeni yağ, yedek parça işi ile uğraşıyoruz. Servislere bu yazdığınız astronomik fiyatları vermenize inanın hiç gerek yok. 1300 cc dizel motorların ideal yağı (kitapçığa da bakabilirsiniz) 5/30 veya 5/40'dır. Ortalama da 3,5-4 lt yağ alır. Yağ olarak şu an da piyasanın en vazgeçilmezi Castrol yağ ile hesaplarsak 200 tl gibi bir bakım maliyeti çıkıyor. Tabi buna hava, yağ ve polen filtreleri de dahil. Yakıt filtresine gelince; bilenler bilir, bu filtre diğer filtreler gibi (hava, yağ, polen) sünger ya da kağıt yapılı olmadığından metal yapılı olduğundan her 15000 km'de bir değişmesine gerek yoktur, hatta kullandığınız yakıtı bilindik bir markadan alıyorsanız 100.000 km'ye kadar kullanabilirsiniz, tabi servisler bu durumu da istismar ederek her bakımda değiştiriyorlar.. Garanti konusuna gelince, bu durum bir bakıma tamamen sizin insiyatifinize kalıyor. Garanti süresi boyunca bakımlarınızı özel servislerde yaptırdığınızda ortalama 1000 tl gibi bir para cebinizde kalıyor, oldu ki araçta garanti kapsamında bir arıza çıktı bu durumda da servise gittiğinizde size ilk başta bakım yaptırmayı ardından da garanti prosedürlerini işleme almaya teklif edeceklerdir ki araçlarımız çok sık arıza çıkartan ya da kronik sorunları olan araçlar değiller. Tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler ve hayırlı bayramlar dilerim...

• 4.2.2 Android Multimedya Navigasyon Double Din

http://www.youtube.com/watch?v=R3WVE4Fx_ig&feature=youtu.be

Cortex A9 Dual Core 1.6 Ghz. Samsung CPU
    1 Gb DDR3 Ram
    Kapasitif Multitouch 1024 X 600 LED Ekran
    Tam uyum
    Android 4.2.2

• Ahmetkurtarici A kullanıcısına yanıt
    çok güzel ve kompakt bir çözüm olmuş. bedeli ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.