Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen içinde oturuyorum stop edip kendi kendine yanıp söndüğü olmadı hiç. akşamları garaj da durduğu için görme imkanım olmadı hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zraporu

quote:

Orijinalden alıntı: K-Ci

Aracimda ilginc bir durum var. Aksam yoldan gelip araci park ettim, bir sure sonra balkondan bakarken aracin el freni isigi ile konsol isiginin kisa bir sure yanip sondugunu fark ettim. Tekrar takip ettim bir sure sonra sadece el freni isigi yanip sondu. Birkac gun takip ettim surekli oluyor aracinda boyle bir seyle karsilasan veya test edebilecek olan var mi?

Aynı durum bende de mevcut.

Satin aldigim satis temsilcisine sordum normal dedi. Servisteki elektrik ustasına sordum anormal dedi. Eylülde bakimi var o zaman baktiracam ama bana da biraz anormal geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zraporu

quote:

Aracimda ilginc bir durum var. Aksam yoldan gelip araci park ettim, bir sure sonra balkondan bakarken aracin el freni isigi ile konsol isiginin kisa bir sure yanip sondugunu fark ettim. Tekrar takip ettim bir sure sonra sadece el freni isigi yanip sondu. Birkac gun takip ettim surekli oluyor aracinda boyle bir seyle karsilasan veya test edebilecek olan var mi?

Aynı durum bende de mevcut.

Satin aldigim satis temsilcisine sordum normal dedi. Servisteki elektrik ustasına sordum anormal dedi. Eylülde bakimi var o zaman baktiracam ama bana da biraz anormal geldi.

Ben araç uyku moduna geçiyor diye biliyordum ama sürekli kendi kendine işler çeviriyormuş. Bu da akünün kısa süreli olması demek. 2012 modeller akü bitti diyorlar. Akü iki sene gidecekse yandık.

• öncelikle aracla ilgili verdiginiz verimli bilgilerden dolayı tesekkur ederim.sizleri rahatsız etme nedenim aracla ilgili sorularıma cevap bulabilmek 2013 model 1.3 CDTI ecoFLEX Enjoy paketli 7300 km de kahverengi 95 beygir aracın hatasız olmak kaidesi ile ederi nedir bu araclarda deger kaybı cok yasanır mı kronik bir arıza var mı ? vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkur eder hayırlı aksamlar dilerim ...
  • sekercii S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ecoflex, sanırım dizel demek istediniz.

Sıfırı 60,000 TL civarı; 7000 km için verilebilecek rakam temiz bir araç için bence 53-55,000 TL civarıdır.

Teşekkürler,
  • merhabalar biz ailecek 3 senedir 2. araç olarak opel astra 1.3 cdti enjoy plus kullanıcısıyız. arabanın 1. ve 2. vites performansından memnun değilim acaba chip çaktırarak bu performansı arttırabilir miyim hele babam benzinli jettadan sonra buna geçince durmadan arabayı stop ettiriyor ben de hak veriyorum çünkü arabada elim durmadan viteste bi ayağım debriyajda gitmek zorunda kalıyorum stop etmesin diye ve malum istanbul trafiği. aracın moturunu en yüksek verimlilikte çalıştırmak istemiyorum bana bu derttem kurtaracak kadar bir güç artışı sağlasa yeter ne biliyim 110bg e çıksa felan. yaptıran ve memnun kalan var mı acaba
  • İlk uzun yol tecrübemi Ankara-Çamyuva arası yaptım.Tek başıma gittiğim için sıkıldım biraz bastım,gidiş dönüş yakıt ortalamam 5.8lt idi tabi klima da açık.Yolda dikkatimi çeken 150km/h'den sonra sol ön camdan aldığı rüzgar sesi oldu.Rüzgarın yönüne göre şiddet artıyor ve haliyle rahatsız ediyor.Daha önce de benzer yorumları okumuştum ama konu içi aratamıyorum aramada sorun mu var bilmiyorum ama.Bu rüzgar sesiyle ilgili servise giden veya herhangi bir işlem yaptıran oldu mu merak ediyorum.
  • Herkese merhabalar...
    gecen babam izmitten tokata gitti ve bir depo ile 840 km yol yapmis .giderken 170 km ye kadar cikmis fakat.tabi klima da acik surekli Bana azcik fazla yakti gibi geldi sizce normal mi? Arac astra j 1.3 cdti cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler ...

• Oddman O kullanıcısına yanıt
    aracınız neydi? benzin-dizel?
  • Arkadaslar aracim satiliktir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-makyajli-kasa-navigasyonlu-1.3-sport-stil-paket-177157949/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 28 Ağustos 2014; 10:40:20 >
  • Arac 1.3 cdti dizel eski aracimiz megane 3 dizelle hizlj gitmemize ve klima acik olmasina ragmen 1100 km yol yapti bir depoyla fakat astra j 840 km hesaplarima gore km ye 27 kurus yakmis sehirler arasi icin fazla gibi simdiden tesekkurler iyi gunler ...

• illakihb İ kullanıcısına yanıt
    dizel hocam
  • Bende sert kullanırım ama 950 km. rahat gidiyor... Sizin kilometre biraz az olmuş...
  • Oddman O kullanıcısına yanıt
    hız sürekli 150-170 civarındaysa güzel değer de 110-120 için biraz fazla geldi.
  • Evet azcik fazla gibi araba da 12000 km artik daha yakitta dusus olacagini tahmin etmiyorum ama simdilik yapacak bir sey yok gibi gozukuyor ...

• bugun servisi aradım 1.3 cdti astra 45.000 bakımı icin adam bana 700 tl dedi ne var dedim bunun icinde filtreler ve yag dedi sok oldum. aralıkta bitiyor garantisi umrumda bile degil. ümraniye sanayiye gidip balataları da degisip bakımı yaptırdımm 350 tl.
  • orhan2009 kullanıcısına yanıt
    K.gelsin kardeş 2009 astra g 1.4 kullanıcısıyım aracım şu an 50 bin km de bu j kasa hoşuma gitti ankarada oturuyorum opalla uzun süredir iletişimdeydim ellerinde son 1 tane bu j kasanın sedan 1.6 sı vardı. araç lacivertti. Rengi başta olmak üzere beğenmedim. tasarımı güzel ama ön koltuk kızağını en arkaya çekince arkada 1mm bile yer kalmıyor. 4 kişiyiz ve açıkçası araç bizi pek tatminkar etmedi. 1.6 ya 115 beygirdi. Şu anki arabam 1.4 e 90 beygir. sorum sadece şu bu 1.3 lerin motoru nasıl ? Yokuşlarda iyi çekiyomu kalkışları nasıl bunları açıkcası merak ediyorum. Tek kişi 1.4 e binince aynı 1.6 gibi sorunu yok ama dediğim gibi 4 kişi olunca koşullar zorlanıyo gazı köklersen gidiyo araç. Eskiden 2001 doğanım vardı kaportası sağlam değil diye bide frenler iyi tutmuyo diye 1.4 aldık mecburen. 2009 senesinde bu ötv vergisi indirimi zamanındayken. 25 e almıştık şu an ikinci eli gene 25 bin. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToLeDo80 -- 31 Ağustos 2014; 2:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantokat60

Arac 1.3 cdti dizel eski aracimiz megane 3 dizelle hizlj gitmemize ve klima acik olmasina ragmen 1100 km yol yapti bir depoyla fakat astra j 840 km hesaplarima gore km ye 27 kurus yakmis sehirler arasi icin fazla gibi simdiden tesekkurler iyi gunler ...

İstanbul- konya arası yaklaşık 800 km 24 krş yaktı. Araç j kasa sedan 1.3. Yakıt po- vmax 4.40 tl
    Ort. Hız 113 km. Auto klima sürekli açık 22 derecede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_xx -- 2 Eylül 2014; 1:46:20 >
  • bu tatilde 3500 km yol yaptım. bunun yaklaşık %80 uzun yol ve klima sürekli açık, 110-120 ve daha üzeri hızlarda seyrettim. ortalama tüketim şu anda 4,9 lt. kuruş hesabı yaptığımda da 23 krş olarak buldum. bence gayet iyi bu kadarını bende beklemiyordum. bir depo ile 1200 km yi rahat görür diye düşünüyorum.
  • 2012 model aracım 20.000 deyken istanbul tunceli arası araç full dolu, bagajda da yük varken ortalama 110 120 ile bir depo ile 1150 km yol yaptı araç. uzun yolu gayet iyi fakat şehir içinde yakıyor. 2006 model eski astra vardı şehir içi daha az yakıyordu bundan :D
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.