Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle bizde 2008 Corsa 1.3 cdti enjoy aractan, 2012 asrtra 1.3 cdti sport stil pakete gecis yaptik. 32000 km de. Aracı 2 saat sonra devralacaz. Araçta sunruff-bluetooth var. Karter koruma ve kaput koruma filmi mevcut. Krom kapı cıtaları taktırılmış. 52.750 tl ye anlaştık. Sag arka kapı ufacık bi cizikten dolayı tamamı boyanmıs. Resimleri gorduk. Hayırlısı olur İNŞALLAH. Sizce fiyat nasıl?
     ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarbaron

Bugün itibariyle bizde 2008 Corsa 1.3 cdti enjoy aractan, 2012 asrtra 1.3 cdti sport stil pakete gecis yaptik. 32000 km de. Aracı 2 saat sonra devralacaz. Araçta sunruff-bluetooth var. Karter koruma ve kaput koruma filmi mevcut. Krom kapı cıtaları taktırılmış. 52.750 tl ye anlaştık. Sag arka kapı ufacık bi cizikten dolayı tamamı boyanmıs. Resimleri gorduk. Hayırlısı olur İNŞALLAH. Sizce fiyat nasıl?
     ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI

Hayırlısı olsun.
    Alacağınız araç makyajlı kasa değil bu arada. Sadece bilgilendirmek için söylüyorum.
    Fiyat olarak da bence uygundur. Edition araca sahibim ortalama 48 civarı piyasasından bahsediliyor. Sport ve sunroof için bence güzel fiyat ;)

• 100.000 km astra j 1.3cdti ile sorunsuz geçişmiştir.
     ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI

• 2013 model 1.3 cdtı cosmo hactback sıfır 66.000 tl nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07_KARAKARTAL

2013 model 1.3 cdtı cosmo hactback sıfır 66.000 tl nasıl
    peugeot 308 denen döküntünün dızel manuelıne bıle 80bın uzerı fıyat cekılen bır donemde 10 numara fıyat bence
  • Liste fiyatı 82000 dedi. 66000 tl ye bırakıyoruz dedi
  • Arkadaslar 30binde sport stil navili falan araci makyakli kasa 2012 ne kadara birakirsiniz 55.500 az degil mi sizce? Ederi nedir araclarimizin 1.3 dizel sanirim artik uretilmeyecek buraz daha beklersek cok mu degeri duser?

• Tam tersi daha da değerlenecek bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

Tam tersi daha da değerlenecek bence

Zannetmiyorum hocam resmen elimizde patladi galiba sifiri liste fiyati 69 2 yillik araca sport stil navi falanda var 30binde 56 istedim kimsenin 1 aydir aradigi yok 55 500 verdi basta bir kac kisi kabul etmedim simdi kimsenin aradigi yok piyasami durgun ne anlamadim bu fiyata leonum benzinlisini satiyorlar dizelide 61e falan gidiyor, hani astranin 2.eli kuvvetliydi

• 56 bin istediğiniz araca 55,5 vermişler ve satmamışsınız.Bence hata yapmışsınız

• Zaten uygun fiyat yazdim hocam hala fiyat kirmaya calisiyorlar ondan kıl oldum satmadim 58 59 civari fiyat isteniyor benim araca ki sifiri 68 olan 2 yillik 2500 ekstrali bir arac 56dan asagi olmasin artik bir zahmel , seat leon 1.6 manuel dizel arac led paket falan sifiri 69 61e satiliyor bizim arac 56ya gitmiyor , leondan bile kotuymus bu opelin 2. Eli galiba.

• Sport stil sedan 1 parca ( camurluk ) degiseni olan aracimi 52.250 ye biraktim, kasko degeri 53 gozukuyordu bilginiz olsun.

Astradan gercekten cok memnun kaldim bir daha olsa gene alirim opel marka olarak gozumde deger kazandi acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nosfecagri

Sport stil sedan 1 parca ( camurluk ) degiseni olan aracimi 52.250 ye biraktim, kasko degeri 53 gozukuyordu bilginiz olsun.

Astradan gercekten cok memnun kaldim bir daha olsa gene alirim opel marka olarak gozumde deger kazandi acikcasi.

1.3 dizel mi bu arac? Yil km? Oyleyse sifiri 70bin olan araci 52250 mi biraktiniz bedavaya gitmis ustad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 14 Ekim 2014; 19:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamofice

quote:

Sport stil sedan 1 parca ( camurluk ) degiseni olan aracimi 52.250 ye biraktim, kasko degeri 53 gozukuyordu bilginiz olsun.

1.3 dizel mi bu arac? Yil km? Oyleyse sifiri 70bin olan araci 52250 mi biraktiniz bedavaya gitmis ustad

Dizel 1.3 37 binde 3 aydir 56 dan ilan veriyorum bedavaya birakmis olsam bir Allah in kulu arar da 54 55 alirdi. 53 veren vardi o da dolandirici cikti. Piyasa durgun, ederi bu ben de mayis ayinda 52 ye almistim kaza yapmama ragmen piyasa yukseldigi icin zarar etmeden sattim cok sukur, alan arkadas da ederine hatta uyguna aldi insallah kazasiz belasiz biner. 12.750 km yaptim astra ile her kilometresi ayri keyifti, ben bu araci denk gelip almistim opel pek dusunmuyordum ama bundan sonra opel de dusunurum cok tok guzel arac guven hissi yol tutusu konforu ust duzey.

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Enteresan sedanin piyasasi yokmus demek ki 1 ayda 3 4 kisi 55 500 verdi vermedim bugunde yine 55 500 teklif geldi ki 58 59den asagida fiyat yazan yok benim araca, sifiri 7obin olan, muhtemelen aracin en fazla 2 yillikti, bir araci 52250ye sattigina seviniyorsan bence bir daha opele bulasma. Benim donanimda aracini 55 56ya satanlari da biliyorum ve sedan daha pahali aracinizin sifir fiyatini biliyordunuz degil mi satarken? neyse memnunsaniz sikinti yok hayirli olsun

• quote:

Enteresan sedanin piyasasi yokmus demek ki 1 ayda 3 4 kisi 55 500 verdi vermedim bugunde yine 55 500 teklif geldi ki 58 59den asagida fiyat yazan yok benim araca, sifiri 7obin olan, muhtemelen aracin en fazla 2 yillikti, bir araci 52250ye sattigina seviniyorsan bence bir daha opele bulasma. Benim donanimda aracini 55 56ya satanlari da biliyorum ve sedan daha pahali aracinizin sifir fiyatini biliyordunuz degil mi satarken? neyse memnunsaniz sikinti yok hayirli olsun

Neye bulasip bulasmayacagimi kimseden ogrenecek degilim, 1 parca degisen olmasa 55 56 su an normal bence, yarin 60 veya 50 normal olabilir, 2 ay ilana koyup fiyati yavas yavas dustugum araci ederinin altina sattigimi nasil iddia ediyorsunuz ben de onu anlamiyorum, 55 verdiniz de ben mi vermedim...

• quote:

quote:

Neye bulasip bulasmayacagimi kimseden ogrenecek degilim, 1 parca degisen olmasa 55 56 su an normal bence, yarin 60 veya 50 normal olabilir, 2 ay ilana koyup fiyati yavas yavas dustugum araci ederinin altina sattigimi nasil iddia ediyorsunuz ben de onu anlamiyorum, 55 verdiniz de ben mi vermedim...

Aracin ederi 55de bence senin aracinin ederi 55 degilmis bir parca camurlukla aracin degeri 4bin dusmez ben seni samimi bulmadim bu da benim fikrim gorunen koy kılavuz istemez bak malum siteye sport sedan 1,3 5o tane araba var en dusuk yazan 56 yazmis 52ye satildiysa o aracta sorun vardir bence ya da coook paraya sıkısmissindir ya da bussines arac satip sport yapiyosundur burda ya da bak ben bu araci 52ye sattim diyerek almak istedgn araca yol acmaya calisiosundur , benim fikrim boyle yanlissa satana alana hayirli olsun

• quote:

quote:

quote:

Aracin ederi 55de bence senin aracinin ederi 55 degilmis bir parca camurlukla aracin degeri 4bin dusmez ben seni samimi bulmadim bu da benim fikrim gorunen koy kılavuz istemez bak malum siteye sport sedan 1,3 5o tane araba var en dusuk yazan 56 yazmis 52ye satildiysa o aracta sorun vardir bence ya da coook paraya sıkısmissindir ya da bussines arac satip sport yapiyosundur burda ya da bak ben bu araci 52ye sattim diyerek almak istedgn araca yol acmaya calisiosundur , benim fikrim boyle yanlissa satana alana hayirli olsun

Ben durustce alisverisimi yazdim inanmakta gucluk cekiyorsan noter kagidini gondereyim. Ne camurluk disinda sorun vardi ne acil paraya ihtiyacim vardi ne aracimla.ilgili yapan soyledim ne de senin aracini dusurmenin veya piyasayi dusurmenin derdindeyim. Cok basit, araci ederi olan 52.250 ye sattim ve sen bunu kabulleneceksin ve durustce bildigini yazan insanlara yazilanlar isine gelmedi diye yalanci yaftasi yapistirmayi birakacaksin.

• quote:

quote:

quote:

bana bak adamın yalana borcumu var sen kime yalancı diyorsun yada yalancı durumuna düşürüyorusn canımı sıkma benim

• Koca koca adamlarsınız yaptığınız şu muahabbete bakın. Ayıp yani. VArsada bir sorununuz özelden pm ile konuşup çözün. Burda kendinizi küçültüyorsunuz bilesiniz.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.