Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra 1.3 CDTİ J kasa 2011 model aracımın tavanında bugün bulduğum delik...Buna ne gibi bir işlem yapılır fikri olan var mı arkadaşlar?
     ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI
  • Aracımın tavanında bugün gördüğüm hasar.Nasıl oldu meçhul.Bu hasar nasıl onarılır fikri olan var mı arkadaşlar?https://store.donanimhaber.com/63/68/5b/63685bf752a886ddcbd56f03b0c798be.jpghttps://store.donanimhaber.com/63/68/5b/63685bf752a886ddcbd56f03b0c798be.jpghttps://store.donanimhaber.com/63/68/5b/63685bf752a886ddcbd56f03b0c798be.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northstar52 -- 11 Ocak 2015; 21:17:55 >
  • geçmiş olsun hocam vuruk izi, vurdukların şeyin şeklinde içine doğru yamulmuş tavan, ben olsam işlem yaptırmam. benim başıma sarkıt düşmesi gelmişti satarken uğraştırıyor.
  • Arkadaşlar merhaba
    Ben aracımın yakıt tüketimi ile ilgili bir kaç sorum olacak öncelikle izmitte oturuyorum ve aracım 1.3 cdti su anda aracım 17350 km civarında önceden şehiriçi km de 26 kuruş yakarken su anda 56 litreyle 600 km yaptım ve 34 kuruş yakıt gerçekten sizce fazla degilmi tamam havalar soğuktu fakat bana fazla geldi mazotuda lukoil den alıyorum fazla agresif kullanmıyorum 2500 de vites degistiriyorum sizce neden kaynaklanıyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devirli kullanıyosunuz bana gore hocam 20000 devirde değişiyorum ben
  • Hocam bende en fazla 2500 de vites yükseltiyorum valla anlamadım gitti neden fazla ...

• ben 6 litre yakıyorum 100km de şehir içi. kadıköyde oturuyorum kuruş olarak hesaplamadım.
  • Valla hocam benim yol bilgisayarında da 5.8 yakıyor gözüküyor ama bana göre daha fazla yakıyor 6.5 filan
    Peki arkadaşlar ben bir şey soracağım malum kış ve havalar soğuk benim sıkıntım aracının kaloriferin yeteri kadar ısıtmamasi 5 dakika rölantide bekletip çıkıyorum yola ve son ayarda ve high en yüksek derecede olmasına rağmen ısıtmıyor ve buharı hiç çekmiyor ve içeri sadece ılık oluyor bu bir problem mi yoksa astranın motoru küçük olmasından dolayı böyle mi eski aracımda klima performansı çok iyiydi ondan dolayı soruyorum şimdiden teşekkürler....

• havalar sizin oralarda soğumadı galiba, havanın sogumasıyla yakıt tüketimi de artar arkadaşlar,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığına bak yapılan yorumlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamofice

Enteresan sedanin piyasasi yokmus demek ki 1 ayda 3 4 kisi 55 500 verdi vermedim bugunde yine 55 500 teklif geldi ki 58 59den asagida fiyat yazan yok benim araca, sifiri 7obin olan, muhtemelen aracin en fazla 2 yillikti, bir araci 52250ye sattigina seviniyorsan bence bir daha opele bulasma. Benim donanimda aracini 55 56ya satanlari da biliyorum ve sedan daha pahali aracinizin sifir fiyatini biliyordunuz degil mi satarken? neyse memnunsaniz sikinti yok hayirli olsun

Hocam sn bu kafayla gidersen 1 senede anca istedigin fiyata satarsin o araci biri duserse oda

• herkese merhabalar
    1.3 cdti aracımla çarşıya gittim ve kırmızı ışıkta beklerken ayağım debriyaja basiliydi ve motordan bir ses gelmeye başladı Sanki iki metal parça birbirine sürtüyor gibi neden olabilir önceden yoktu bu ses yeni duydum sakın yanlış anlamayın ben opeli kötülemek istemiyorum sonuçta her marka araçlarda olacak kusurlar yoksa astra gerçekten cok iyi bir araç şekli yeter her türlü

• bende de astra 1,3 sedan var yeni aldım 2013 modeldi ellerinde kalmış 52ye aldım çok memnunum. yakıt olarakta performans olarakta tatmin edici. aracın görüntüsünü ve konforunu konuşmaya bile gerek yok. araç her ihtiyaca cevap veriyor. bazı arkadaşlar forumlarda yazmış çekişi düşük diye o zaman 10-15 binlira fazla ver ya jetta ya da dizelini al bak bakalım çekişi nasıl. hem karnım doysun hem pastam dursun olayı olmaz yazı yazmak için yazan arkadaşlar var. gerçekleri yazalım ki alacak olan varsa doğruları görsün ister vazgeçsin isterse alsın sonuçta bu forum insanlara yardımcı olmak bilmek vermek için var.
  • Arkadaşlar,1.3 jcdti sport veya 1.2 tsi golf alma niyetindeyim.
    Biri malum benzinli biri dizel.ama şöyle bir durumda var sıfır ve bir kaç yaş yaşlanmış aynı marka model arabalarda astrada değer kaybı daha fazla iken golf ye daha düşük.

Şimdi donanım vb.vb. 4-5 sene sonra satıldığında zarar azlığı veya bu iki modeli bilip aralarındaki seçimi neden yapmam gerektiği soyeyebilir mi

• Arkadaşlar bende 2011 model astra 1.3 cdti var 120000 km'de buna chip tunning uygulasam bi zararı olur mu acaba ? Birde bu araçların teypleri mp 3 oynatıyormuydu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

Arkadaşlar,1.3 jcdti sport veya 1.2 tsi golf alma niyetindeyim.
    Biri malum benzinli biri dizel.ama şöyle bir durumda var sıfır ve bir kaç yaş yaşlanmış aynı marka model arabalarda astrada değer kaybı daha fazla iken golf ye daha düşük.

Şimdi donanım vb.vb. 4-5 sene sonra satıldığında zarar azlığı veya bu iki modeli bilip aralarındaki seçimi neden yapmam gerektiği soyeyebilir mi

Güncel.
    Astra forumu neden rağbet görmüyor.

• attci kullanıcısına yanıt
    Öncelikle mesajınızı gördüm, ancak benzinli Astra Classic kullanıcısı olduğum için yorum yazmak istemedim, dizel Astra kullanıcılarına meydanı bıraktım. Madem kimse yazmadı, naçizane fikrimi belirteyim :)

Bildiğiniz gibi almayı düşündüğünüz iki model de Alman markalarına ait araçlar. Otomotiv sektöründe performans/yakıt tüketimi/dayanıklılık denkleminde doğru dengeyi tutturabilen üreticiler Alman üreticileridir diye düşünüyorum. Japonlara bakarsınız, evet performans ve dayanıklılık iyidir ancak fazla yakar. Fransızlara bakarsınız, yakıt tüketimi iyidir ama dayanıklılık ve performans olarak beklenileni veremezler. İtalyanlara bakarsınız, dayanıklılık iyidir performans orta ancak yakıt tüketiminde perişan olursunuz.
    Nitekim ülkemizde satılan (hususi) araçların büyük çoğunluğunun Alman üretimi olmasını buna bağlıyorum.
    Bir de olayın prestij boyutu var, ki bu kişiden kişiye değişebilir, Alman araçlarının diğer markalara göre daha oturaklı ve ağır bir görünüme sahip olduğu, dolayısıyla sahibine daha özel hissettirdiği söylenebilir. Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişmekle birlikte, kendim için de araca oturduğum zaman nefes alışım bile değişiyor diyebilirim.

Gelelim sorunuza.
    Şahsi fikrim, insanların zor sahip oldukları bir cismi bırakırken de, başkasına aynı hissi yaşatma tutkusu VW grubu araçların değer kaybının az olmasına neden olmakta. Neden böyle düşünüyorum?
    Siz model skalası ve aksesuar seçeneklerinden beğendiğiniz modeli seçip, şehir/bayi/mevsim şartlarına göre 3-6 ay sonra sahip olsanız ve aracınızı teslim alacağınız tarihte fiyat farkını vermeyi kabul etseniz; elbette satarken de bunları göze alıp az değer kaybı yaşamayı istersiniz. Keza yüksek fiyat ile aldığınız aracı sürerken daima bir "kazıklanmışlık" hissi duysanız, elbette aracı satarken de alıcıyı kazıklamayı istersiniz.

VW sahiplerinin, hak etmediği aracına o kadar parayı saydıktan sonra, araçlarını yüksek fiyattan satmak istemelerinin altında bu nedenlerin olduğunu düşünüyorum.

Opel kullanıcıları ise, aynı kaliteye hatta fazlasına 2 jenerasyon sonra bile sahip olacaklarını bildiğinden, bu zevki başkaları da yaşayabilsinler diye araçlarını normal piyasa şartlarında satıyorlar.
    Donanım olarak aklınıza bir şey takılmasın, başta onca para sayarak alacağınız donanımların çoğunu bir süre sonra kullanmayı unutuyorsunuz. Hatta, araca sonradan monte ettirebileceğiniz donanım ve aksesuarları çok daha makul fiyatlara bulabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-mumurdan-sifir-1.3-cdti-edition-sedan-astra-200373456/detay/
    merhaba arkadaşlar ilgilenen olursa beni 530 656 14 55'ten arasın. aracım bildiğiniz sıfır araçtır. İlk defa astraya bindim ama bir sonraki aracım da kesinlikle astra olacak inşallah.
    şimdilik acil nakit ihtiyacım nedeniyle aracı satıyorum. Forumdan alan olursa ikramlı vereceğim. Aracın sıfır alınırkenki extralarını da düşünüp hesabınızı ona göre yaparsanız sevinirim.
  • mrb opel astra dizel cosmo aracımı satıyorum ilgilenenler ulaşabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-doktordan-temiz-opel-astra-cosmo-200444450/detay/
  • Arkadaşlar 45-46 bin ve 50.000 km civarı temiz J kasa astra arıyorum.
    Satanlar varsa eğer aranızda talibim
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.