Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar bir süredir bakıyordum foruma ancak aciliyetten şu anda inceleme fırsatım olmadığından sormak istedim...
    ani bir gelişmeyle arabama müşteri çıktı kesin olmamakla birlikte satma durumum olursa arabasız kalmak istemiyorum ve astra j 1.3 dizel bakıp eğer arabamı satarsam astra almayı düşündüm şu anki arabam cruze ikinci cruzem ve gayet de memnunum ama satarsam bu sefer astra almayı düşünüyorum kafama takılan, şu hantallık meselesi bu araba çok mu sorun olur çekiş konusunda ayrıca astra alırken özellikle şuna bak dediğiniz klasik bi sorunu var mı araba yakıt ve vergi avantajı yönüyle beni cezbetti cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar astra j kasa 2013 sedan 1.3 var. nisan ayında ilk bakım için servise gitcem daha önce ilk bakımında ne kadar ücret ödediniz? özel servislerde bakım yaptırsak araç garanti kapsamından çıkıyor mu? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercelebi

arkadaşlar astra j kasa 2013 sedan 1.3 var. nisan ayında ilk bakım için servise gitcem daha önce ilk bakımında ne kadar ücret ödediniz? özel servislerde bakım yaptırsak araç garanti kapsamından çıkıyor mu? yardımcı olursanız sevinirim

Arabanızı ne zaman bayiden çıkatmıştınız? 2013 dediğinize göre nisan 2014 olmadığını varsayarak zaten garanti dışında kalmış olma ihtimaliniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip...
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    sanırım bu model/motor artık satıştan kaldırılmış. opel'in fiyat listesinde 1.3 cdti astra yok. bir dönem kapanmış oluyor böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: muten_roshi

sanırım bu model/motor artık satıştan kaldırılmış. opel'in fiyat listesinde 1.3 cdti astra yok. bir dönem kapanmış oluyor böylece

evet birinci elde yok bir dönem sona erdi,bir yakınım için düşük km ikinci el bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

Öncelikle mesajınızı gördüm, ancak benzinli Astra Classic kullanıcısı olduğum için yorum yazmak istemedim, dizel Astra kullanıcılarına meydanı bıraktım. Madem kimse yazmadı, naçizane fikrimi belirteyim :)

Bildiğiniz gibi almayı düşündüğünüz iki model de Alman markalarına ait araçlar. Otomotiv sektöründe performans/yakıt tüketimi/dayanıklılık denkleminde doğru dengeyi tutturabilen üreticiler Alman üreticileridir diye düşünüyorum. Japonlara bakarsınız, evet performans ve dayanıklılık iyidir ancak fazla yakar. Fransızlara bakarsınız, yakıt tüketimi iyidir ama dayanıklılık ve performans olarak beklenileni veremezler. İtalyanlara bakarsınız, dayanıklılık iyidir performans orta ancak yakıt tüketiminde perişan olursunuz.
    Nitekim ülkemizde satılan (hususi) araçların büyük çoğunluğunun Alman üretimi olmasını buna bağlıyorum.
    Bir de olayın prestij boyutu var, ki bu kişiden kişiye değişebilir, Alman araçlarının diğer markalara göre daha oturaklı ve ağır bir görünüme sahip olduğu, dolayısıyla sahibine daha özel hissettirdiği söylenebilir. Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişmekle birlikte, kendim için de araca oturduğum zaman nefes alışım bile değişiyor diyebilirim.

Gelelim sorunuza.
    Şahsi fikrim, insanların zor sahip oldukları bir cismi bırakırken de, başkasına aynı hissi yaşatma tutkusu VW grubu araçların değer kaybının az olmasına neden olmakta. Neden böyle düşünüyorum?
    Siz model skalası ve aksesuar seçeneklerinden beğendiğiniz modeli seçip, şehir/bayi/mevsim şartlarına göre 3-6 ay sonra sahip olsanız ve aracınızı teslim alacağınız tarihte fiyat farkını vermeyi kabul etseniz; elbette satarken de bunları göze alıp az değer kaybı yaşamayı istersiniz. Keza yüksek fiyat ile aldığınız aracı sürerken daima bir "kazıklanmışlık" hissi duysanız, elbette aracı satarken de alıcıyı kazıklamayı istersiniz.

VW sahiplerinin, hak etmediği aracına o kadar parayı saydıktan sonra, araçlarını yüksek fiyattan satmak istemelerinin altında bu nedenlerin olduğunu düşünüyorum.

Opel kullanıcıları ise, aynı kaliteye hatta fazlasına 2 jenerasyon sonra bile sahip olacaklarını bildiğinden, bu zevki başkaları da yaşayabilsinler diye araçlarını normal piyasa şartlarında satıyorlar.
    Donanım olarak aklınıza bir şey takılmasın, başta onca para sayarak alacağınız donanımların çoğunu bir süre sonra kullanmayı unutuyorsunuz. Hatta, araca sonradan monte ettirebileceğiniz donanım ve aksesuarları çok daha makul fiyatlara bulabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Arkadaşım yazdığın her kelimenin altına imzamı atarım.

Anakra'da yaşıyorum, Araba meraklısı biriyim, arada araç showroomlarına da bakarım, Diğer markalar müşteriye araç satmak için can atarken WV satıcı bayiler ismini siz de tahmin etmişsinizdir, müşteriye afedersizin it muamelesi yapıyo. 8 ay sonra aracı verecekmiş onun da adı 2015 model olacakmış. hadi lan ordan. Passatta inanın modele göre 6-8 ay gün veriyorlar. Bizim millet perişanlığı sever :) İkini elde WV düşünürüm belki ama 0 aracı mı uzak dursun.

Bu arada araçlar çok güzel tabikide üreticisi yapmış helal olsun, ama türkiyede böyle satış olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 3 Mart 2015; 13:23:29 >

• Arkadaşlar Ankara'da 1.3 Astra aracını yakın zamanda bakıma götüren varsa ne kadara malolduğunu söylerse sevinirim.
  • herkese selamlar..

10 yıllık astra kullanıcısı, 3 yıldır da astra j 1.3 kullanıcısı olarak burda da bizim araçlarla ilgili bilgi paylaşımı olduğunu bilmek güzel..
  • Ankara Opan'da 15000 bakımını 508tl'ye yaptırdım.Bakım yaptıracak arkadaşlar için belki işe yarar.
  • Araçta kaza darbe değişen yok, ancak hasar kaydı var..

Enteresan ifadeler kullanıp, niye almayı düşünen insanların aklını karıştırır ki bu vatandaşlar? Hasar kaydı durduk yere oluşacak bir durum da değil, oluşan hasardan ötürü değişen parça olmaması da ayrı bir merak konusu..
  • cliffsalih kullanıcısına yanıt
    Böyle ilanlarla dolu heryer benimde kafam çok karıştı
  • takip...
  • Merabalar, 1.3 2012 Astra var bende fakat Bluetooth özelliği var mıdır,varsa nasıl sağlayabilirim senkronizasyonu

Kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drslmn

acil satılık fiyat düştü;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-doktordan-kazasiz-temiz-opel-astra-cosmo-200444450/detay/

arkadaşlar aracı son 53bin tl.ye bırakıyorum bu fiyata bu temizlikte bulamazsınız kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Merabalar, 1.3 2012 Astra var bende fakat Bluetooth özelliği var mıdır,varsa nasıl sağlayabilirim senkronizasyonu

Aracınız sport ise bluetooth sanırım stil paketle geliyordu.Cosmo ise kesin vardır.Galiba telefon ayarları diye bir menü olması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Merabalar, 1.3 2012 Astra var bende fakat Bluetooth özelliği var mıdır,varsa nasıl sağlayabilirim senkronizasyonu

Aracınız sport ise bluetooth sanırım stil paketle geliyordu.Cosmo ise kesin vardır.Galiba telefon ayarları diye bir menü olması gerek.

Valla hocam araba bu.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.