Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.3 j kasa cdti aracımın garantisi bir kaç hafta sonra bitecek.. garanti bitmeden bir servis randevusu alıp kontrol ettirim aracı diyorum..

Araç daha 19.500 km de ama 2. Senesi doluyor.. nelere baktırmam lazım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzyilmaz

Koltuklarda deri kısım var mı acaba, yoksa enjoy modelindeki gibi mi? Benim gördüğüm sport modelinde ergonomik spor deri koltuk vardı, borşürlerinde çözünürlükleri düşük olduğu için çok anlaşılmıyor. Sence koltuklar enjoy modeline mi yakın yoksa cosmo modeline mi? Kapı içi aydınlatmaların yerine baktım sanki sonradan ilave edilebilirmiş gibi geldi bana, sen ne düşünüyorsun acaba? Ayrıca kendi aracının resimleri varsa koyabilir misin?

Alıntıları Göster
    takip

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

takip

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI YENİ ASTRA 1,3 DİZEL EN YAKIN SERVİSE GÖTÜRÜN YAZISI ÇIKTI AMA HATA KODU FALAN YOK. KUTUP BAŞI DAHİL SÖKTÜM TAKTIM AMA OLMADI HATA VERİYOR YİNE HATA KODUNU NASIL ÖGRENİYORUZ . DAHA ÖNCEKİ KASALARDA GAZ FREN LE FALAN OLUYOMUŞ . YENİ KASALARDA NASIL. ??

SAYGILARIMLA....
  • Abilerim, kardeşlerim. Bu arabaya uzum zamandır resmen aşığım. Ancak arabalarla pek aram yoktur yani sadece biner gezerim. Ailemle karar verdik eğer nasipse bu araçtan alacağız. 50.000-55.000 tl limitimiz var. Bu parayla kaç model ve hangi paketleri satın alabilir? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

• Model yılını bilemem ama alırsanız cosmo alın

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

Model yılını bilemem ama alırsanız cosmo alın
    45 bin bakımını istanbulda yaptıran arkadaşlar nerde kaça yaptırdı fiyat ve servis bilgisi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

45 bin bakımını istanbulda yaptıran arkadaşlar nerde kaça yaptırdı fiyat ve servis bilgisi verebilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    - Dizel
    - Manuel Vites
    - 3-5 yıl sonra satarken bana çok zarar ettirmeyecek ve kısa sürede satabileceğim
    - servis imkanı yedek parça bulunabilirliği ve ucuz olması
    - Çok baş ağrıtmayacak servis bakım konusunda
    - yakıt konusunda cimri olan
    - güçlü,performanslı, parasının hakkını veren sıfır ya da 2. el max 70.000 TL ye araç bakıyorum.

Seçeneklerim: Astra 1.3 CDTI Sport - Astra J 1.6 CDTİ Sport - Yeni Corolla 1.4 D-4D Premium - Civic HB 1.6 Sport - Jetta 1.6 TDİ Comfortline ya da Highline

Tarafsız yorumlarınızı alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: goxelgokcell

- Dizel
    - Manuel Vites
    - 3-5 yıl sonra satarken bana çok zarar ettirmeyecek ve kısa sürede satabileceğim
    - servis imkanı yedek parça bulunabilirliği ve ucuz olması
    - Çok baş ağrıtmayacak servis bakım konusunda
    - yakıt konusunda cimri olan
    - güçlü,performanslı, parasının hakkını veren sıfır ya da 2. el max 70.000 TL ye araç bakıyorum.

Seçeneklerim: Astra 1.3 CDTI Sport - Astra J 1.6 CDTİ Sport - Yeni Corolla 1.4 D-4D Premium - Civic HB 1.6 Sport - Jetta 1.6 TDİ Comfortline ya da Highline

Tarafsız yorumlarınızı alabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    Civic HB ben de almayı düşünmüştüm zamanında.Gereksiz pahalı diye düşünüyorum ve 2nci el çok başarılı değil.Jetta Voskwagen grubu olduğundan 2nci elde prim yapıyor ama sırf 2nci elde değerli diye araç alınır mı bu biraz sizin bileceğiniz bir konu.Astra 1.6 motorun performansını bilmemekle beraber 1.3 motordan daha güçlü olacağı kesin,konfor ve sürüşü çok keyifli.Sizin yerinizde olsam astra 1.6 ile yeni corolla 1.4 arasında tercih yapardım.Yakıt konusunda hepsi ekonomiktir emin olun ama bastığınızda hepsi çok yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oddman

Civic HB ben de almayı düşünmüştüm zamanında.Gereksiz pahalı diye düşünüyorum ve 2nci el çok başarılı değil.Jetta Voskwagen grubu olduğundan 2nci elde prim yapıyor ama sırf 2nci elde değerli diye araç alınır mı bu biraz sizin bileceğiniz bir konu.Astra 1.6 motorun performansını bilmemekle beraber 1.3 motordan daha güçlü olacağı kesin,konfor ve sürüşü çok keyifli.Sizin yerinizde olsam astra 1.6 ile yeni corolla 1.4 arasında tercih yapardım.Yakıt konusunda hepsi ekonomiktir emin olun ama bastığınızda hepsi çok yakıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizce Astra 1.3 ecoflex mi yoksa 1.6 lpg'li olanı mı daha az yakar ? Bunları kullananlar varsa ortalama tüketimlerini şehir içi ve şehir dışı yazabilirler mi ? Yalnız lpg kullananlar benzini'de hesaplamayı unutmayınız..

• goxelgokcell G kullanıcısına yanıt
    Otomatik vites istiyorsan jetta.

Konfor arka diz mesafesi bagaj istiyorsan jetta.

Yol tutuş, eglenceli sürüş, performans, sıfıra yakın trim sesi bol donanim istiyorsan astra 1.6 cdti. cosmo

Performans, tork steer, Uzun süre garanti , serviste araca ilgi, problemsizlik, sadelik 7-8yil binicem diyorsan honda.

Servisim ucuz olsun, cok performans istemiyorum sorunsuz getirsin gotursun bana yeter, tasarimda benim icin onemli degil pek fark edilmek istemiyorum diyorsanda Toyota. ( toyota tecrubem yok)

• goxelgokcell G kullanıcısına yanıt
    S60 ikinci el bakmani oneririm.
    Sedan ama bagaj hb kadar tek eksisi.

• Arkadaşlar hb ile sedan arasında diz baş mesafesinde fark varmı

• akgolo kullanıcısına yanıt
    yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muten_roshi

yok.
    arkadaşlar merhaba,

USB disk içinde bulunan .mp4 formatındaki videoları astranın media oynatıcısı açmıyor. hangi formatta video açar? veya herhangi bir formatı açabilmesi için codec yükleyebiliyor muyuz arabaya?
  • cyxzt C kullanıcısına yanıt
    necvox media player takılı sistemde ×××.mp4 640x480 e çevirdikten sonra Youtube flv dosyaları yada bluray mkv dosyalarını da çevirip izleyebiliyoruz.

• j kasada gizli özellik yok mu? H kasalarda vardı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 21 Aralık 2014; 21:55:01 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim sorum astra j 1.3 cdti motorlar triger seti zincir mi kayış mı bir çok yerde zincir diyorlar fakat geçen baktım motora kayıştı şimdiden herkese teşekkürler...
  • furkantokat60 kullanıcısına yanıt
    Zincirdir
    Siz v kayışı ile karıştırmışsınız büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Zincirdir
    Siz v kayışı ile karıştırmışsınız büyük ihtimalle
    30000 bakımı yaptıran oldu mu?
    İstanbulda 640 - 810 tl aralığında fiyat verdi servisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrm35

30000 bakımı yaptıran oldu mu?
    İstanbulda 640 - 810 tl aralığında fiyat verdi servisler.

Alıntıları Göster
    aracımı satıyorum arkadaşlar 2012 model, ön tampon servis tarafında değişmiştir , 2,3 tane de lokal boyası var servis tarafından, 2. sahibiyim ben aldığımda üstünde kaliteli ses sistemi vardır bu konuda ki mesajlarımı aratırsanız araç hakkında detayları görürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.