Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: tica

quote:

Merabalar, 1.3 2012 Astra var bende fakat Bluetooth özelliği var mıdır,varsa nasıl sağlayabilirim senkronizasyonu

Kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim :)

Aracınız sport ise bluetooth sanırım stil paketle geliyordu.Cosmo ise kesin vardır.Galiba telefon ayarları diye bir menü olması gerek.

Valla hocam araba bu.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=194189110

edition donanımda malesef bluetooth bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tica

quote:

Merabalar, 1.3 2012 Astra var bende fakat Bluetooth özelliği var mıdır,varsa nasıl sağlayabilirim senkronizasyonu

Kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim :)

Aracınız sport ise bluetooth sanırım stil paketle geliyordu.Cosmo ise kesin vardır.Galiba telefon ayarları diye bir menü olması gerek.

Valla hocam araba bu.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=194189110

edition donanımda malesef bluetooth bulunmuyor.

Hmm tamam neyse artik,tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

2013 Astra J kasa Stil paket 1,3 cdti sahibiyim, aracımda orta konsol/ekran üzerinden plastik gıcırtı/tıkırtısı geliyor ve sağ ön camdan kaputa uzanan direkten acayip bir tıkırtı geliyor, inanılmaz rahatsız edici bir ses, İzmir'de yaşıyorum, önerisi olan arkadaşlar var mıdır?
  • Aracina turbo büyültme uygulamasi yaptiran oldu mu hic ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

Aracina turbo büyültme uygulamasi yaptiran oldu mu hic ?

Yaptıranlar oldu ama ileride dpf dolu uyarısı alındığı için kimse memnun kalmadı bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 1.3 üretimini neden kaldırdılar..acaba sadece Türkiye'de mi tüm piyasalarda mı çekildi.

• quote:

quote:

Yaptıranlar oldu ama ileride dpf dolu uyarısı alındığı için kimse memnun kalmadı bildiğim kadarıyla.

kimler oldugunu biliyor musunuz iletisime gecmek istiyorumda kaldiki dpf iptali yapilir tek sikinti buysa
  • quote:

quote:

quote:

kimler oldugunu biliyor musunuz iletisime gecmek istiyorumda kaldiki dpf iptali yapilir tek sikinti buysa

Hatırlamıyorum malesef. Zaten bu konunun pek popülerliyi kalmadı burda.
    Google dan " astra j 1.3 cdti chip " diye arattırırsanız 3. linkteki forumda aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz sanıyorum
  • attci kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: attci

Bu 1.3 üretimini neden kaldırdılar..acaba sadece Türkiye'de mi tüm piyasalarda mı çekildi.

Sedan Edition ve Business larda var 1,3 Dizel seçeneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankness -- 23 Mart 2015; 20:14:10 >
  • 2013 model 8500 km de astra j kasa HB sport stil paket 56.500 e anlaştım fiyat olarak yorumlarmısınız arkadaşlar uygunmudur bana uygun geldi ve aracı çok beğendim değişensiz bi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

2013 model 8500 km de astra j kasa HB sport stil paket 56.500 e anlaştım fiyat olarak yorumlarmısınız arkadaşlar uygunmudur bana uygun geldi ve aracı çok beğendim değişensiz bi araç

Benzinli ise pahalı,1.3 ise uygun 1.6 cdti ise süper...

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

2013 model 8500 km de astra j kasa HB sport stil paket 56.500 e anlaştım fiyat olarak yorumlarmısınız arkadaşlar uygunmudur bana uygun geldi ve aracı çok beğendim değişensiz bi araç

Benzinli ise pahalı,1.3 ise uygun 1.6 cdti ise süper...

1.3 cdti metalik gri hocam iyi diyorsunuz yani

• 11 model cruza hb 1.6 benzinli kullanıcısıyım, evlilik arifesindeyim ve iş uerine aracın ile sürekli gideceğim için 2. El 1.3 dizel düşünüyorum

Şuan aracım 29.000km de 3,5 yıl oldu alalı

Dizel e geçmemdeki avantajları vb tavsiyeleriniz neler olacaktır. Hemen hemen aynı arabanın düşük yakıt tüketimlisini alacağım görüşündeyim. Tavsiye öneri, hangi fiyat aralıklarında gider nelere dikkat edilmeli belirtirseniz memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanrn

Herkese merhaba,

2013 Astra J kasa Stil paket 1,3 cdti sahibiyim, aracımda orta konsol/ekran üzerinden plastik gıcırtı/tıkırtısı geliyor ve sağ ön camdan kaputa uzanan direkten acayip bir tıkırtı geliyor, inanılmaz rahatsız edici bir ses, İzmir'de yaşıyorum, önerisi olan arkadaşlar var mıdır?

Bende de 2012 1,3 cdti var. Aynı 2 ses bende de geliyor; neden kaynaklı olabilir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

11 model cruza hb 1.6 benzinli kullanıcısıyım, evlilik arifesindeyim ve iş uerine aracın ile sürekli gideceğim için 2. El 1.3 dizel düşünüyorum

Şuan aracım 29.000km de 3,5 yıl oldu alalı

Dizel e geçmemdeki avantajları vb tavsiyeleriniz neler olacaktır. Hemen hemen aynı arabanın düşük yakıt tüketimlisini alacağım görüşündeyim. Tavsiye öneri, hangi fiyat aralıklarında gider nelere dikkat edilmeli belirtirseniz memnun olurum.

Ben 1.6 benzinli Hondadan 1,3 e geçtim gayet memnunum. Bende LPG yoktu ve şehir içi %50 şehir dışı %30 daha az yakıt harcıyorum dizel Astra ile. Hatta 2011 1,3 dizel aracımla kaza yaptım perte çıktı gittim 2013 dizel Astra aldım yine.
    Düşünmeden alın derim.
    Tıkırtı sesi duyan arkadaşlar okuma lambalarını kontrol edin. Eğer ses oradan geliyorsa kolayca sökülüyor. Araya sünger koyun gidiyor ses.
    Sol kapı tarafından gelen seste kaput açma telini boş bırakmış Opel. Forumlarda var çözümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylc -- 1 Mayıs 2015; 23:42:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç hafta önce sağ ve sol arka lambaların iç kısımları ile yine arkadaki sis lambasının olduğu çerçeve aynı şekilde kırılıp düştü.İşin enteresan yanı önce sis lambası çerçevesini fark ettiğimin ertesi günü sağ ve sol arka lambaların iç çerçevelerinin de kırılıp düştüğünü gördüm.Doğal olarak canım sıkıldı,kronik bir durum mu yoksa bana özel bir durum mu olduğunu bilemedim.Neyse ki garanti kapsamında 5 saatlik bekleme sonucu ücretsiz değiştirildi.

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI

• Oddman O kullanıcısına yanıt
    İki resimde aynı sanıyorum ve inanın anlamadım neresi olduğunu
  • Aynı 2 resmi yüklediğimi farketmemişim,fotoğrafı işaretleyip tekrar yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oddman -- 6 Mayıs 2015; 10:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oddman

Birkaç hafta önce sağ ve sol arka lambaların iç kısımları ile yine arkadaki sis lambasının olduğu çerçeve aynı şekilde kırılıp düştü.İşin enteresan yanı önce sis lambası çerçevesini fark ettiğimin ertesi günü sağ ve sol arka lambaların iç çerçevelerinin de kırılıp düştüğünü gördüm.Doğal olarak canım sıkıldı,kronik bir durum mu yoksa bana özel bir durum mu olduğunu bilemedim.Neyse ki garanti kapsamında 5 saatlik bekleme sonucu ücretsiz değiştirildi.

Geçmiş olsun. ilk kez böyle birşey duydum.size rast geldi sanırım.

• öncelikle geçmiş olsun... 2013 astra j sport stil paket var .aynı durum bende de oldu önce buğu yaptı farlar daha sonra dikkatli baktım ki içindeki çerçeveler kırılmış sol ve sağ stop farların.. valla siz gene 5 saat de yaptırmışsınız ben tam 1 hafta bekledim..araba güzel fakat şu anda sol ön kelebek camının ordan tırtıklı yollarda ses geliyor arka bagajın ordan ve kapılarda yerinden girip çıkıyormuş gibi oluyor bozuk yollarda. sizlerde de böyle bir durum var mı acaba...
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.