Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar ben bazen aracı geri vitese takarken alttan 1-2 tıkırtı duyuyorum ama bu hep olmuyor geri vitese çok nazik atıyorum artık önemli bişey midir ?

bir de en iyi müzik ayarlarını söyler misiniz ben hiç anlayamıyorum. berrrak ve orta - üst yüksek ses için tizi bası falan nasıl ayarlaamalı ?
  • Arkadaşlar selamlar

Clio 3 1,5 dci aracım vardı pert ettim geçtiğimiz ay üzerinize afiyet. Uzun yolda uyuya kalıp rampa yukarı çıkarken bir kamyona arkadan vurdum yaklaşık 100km hızla, araç pert oldu.

burnum kanamadan kurtuldum Allah'a şükür.

Şimdi yeni bir araba bakıyorum, hem c sınıfı hem de daha yeni bir araç almayı düşünüyorum

Ailemin de 2015 Astra J aracı var 1,6 benznli 115hp lik leş versiyondan. Motoru dışında çok beğeniyordum açıkçası aracı edition olmasına rağmen.

Sık şehir değiştirdiğim (yıllık 25k civarı km yapıyorum) için dizel bir araç alacağım ve astra j'yi gözüme kestirmiş vaziyetteyim.

iki ihtimalim var 1,6 cdti veya 1.3 cdti

clio aracımda yazılım vardı çok memnundum, 0km almıştım aracı 2012 yılında ve kaza yaptığımda 105bin km olmuştu. 20bin km gibi birşeyken yazılım yaptırmıştım ve sorunsuz kullanmıştım.

bu yüzden hangi astrayı alırsam alayım buna da yazılım yaptıracağım zaten

1.3 cosmo 2014 model / 1.6 110bg enjoy active 2015 model arasında kalmış durumdayım açıkçası, sizler ne düşünüyorsunuz.

Ayrıca 5 ileri mi 6 ileri mi bunlar

renaultcu tarafım da 12-13 bin cebinde kalsın bunu al diyor

megane 3 icon 1.5dci al diyor 2013-2014 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanlale -- 16 Ekim 2016; 2:48:34 >

• Ben 1.3 astra j kullanıyorum. Bende alırken 1.3 diye önyargılı davrandım fakat aldıktan sonra anladımki millet bilip bilmeden konuşuyormuş.Aynı sizin gibi yazılim yaparım diye düşündüm ama hiç gerek kalmadı otobanda eğimli yollarda 170 180 km hızla gittiğinizi bile anlamadan yolculuk yapıyorsunuz. Vites önemli değil oran dağılımı 6 ile aynı vites olayını kafanızdan silin ama tabiki 1.6 sıda daha iyi olur ama aynı paraya 1.5 meganmı 1.3 astramı dersen kesinlikle astra derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben 1.3 CDTI 95 Hp astra J almayı düşünüyorum. Forumda baya yazı okudum fakat güncel bilgi anlamında buradan tekrar bilgi almak istedim. Makyajlı kasa 1.3 95 Hp için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, yakıtı konforu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
  • Yakıtı karışık 6-6.5 litre komforu iyi alacağınız fiyata göre düşünmek lazim

• 55.000 e kadar cosmo dusunuyorum. Yakit beni biraz dusunduruyor. Yoksa bugun alacagim. Istanbul da yasiyorum ve senede 25000 yapiyorum. Tavsiye edermisiniz

• bir yıldır 2015 edition plus 1,3 cdti astra sahibiyim, 3 defa uzun yol yaptım, bursa şehir içi trafiğinde kullanıyorum, yakıt tüketimi karma 5,6 lt. uzun yolda 3,5 ortalama ile uzun süre kullandım. ekonomik bir araç ve iç hacmi geniş rahat bir araç. 3. vitesten sonra gaza tepkisi çok iyi, 150-160 km hıza ulaşmak çok kolay, 2000 devir üzerinde oldukça canlı, kısaca ekonomik aile aracı diyebilirim. kesinlikle performans aracı değil öyle 200km üstü hızı görmeniz zor, uçan kaçan bir araç değil tamamiyle sahibini mutlu eden türlerden. karma tüketimde bir depo ile 1000km menzili var. cosmo veya spor paketleri tercih edilir, edition plus yavan kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Arkadaşlar makyajsız 2012 model füme renk cosmo araç var 60 binde hasar kayıtsız fiyatı 54500 tl 2013 model enjoy active Neptün mavi 48 binde 54000 tl ve hatasız hangisini tercih etmek lazım makyajsız olanlarin makyajlı ya göre çok elzem farkları var mi fikirleriniz alabilir miyim bu arada araçlar 1.3 cdti

Hatirladigim kadariyla makyajlilarda watt baglantilari yok.
    En onemli fark bu.

Hepsinde varmı bilmiyorum ama benimkinde var. 2013 makyajlı 1.3 edition
  • Aynen dostum 2013 1.3 Edition sahibiyim, üstünde çelik jant ve Watt bağlantı ile geldi.

Ayrıca düşünenler için güncel bilgi olsun;
    Tekirdağ-İzmir git-gel 1000KM=54lt mazot aldım. Hız ort. 120 !!
  • Astra J 1.3 CDTI (Sport Paket) ile Auris 1.4d-4d (Advance Skypack Paket) arasında kararsız kaldım.Model yılları ikisinde de 2013-2014 bakıyorum.İkisini de kullanan,araştıran,bilen birisi objektif bir şekilde görüşlerini belirtirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk07 -- 27 Ekim 2016; 19:39:48 >
  • turk07 kullanıcısına yanıt
    auris kullanmadım ama astradan satana kadar memnundum. yol tutuşunda bence auris astra j ile yarışamaz. yakıtından da memnundum.
  • turk07 kullanıcısına yanıt
    Ben auris ile astra arasında kalmıştim aynı gün önce aurisi kullandım sonra astrayi kullandım astra 2 3 gömlek üstündü ama anlaşamadık aurisi aldım 2013 model 40bin km de dizel,3 4 ay kullandım ama aklım astrada kalmıştı. Sonra sattım 2013 40bin km 1.3cdti astra aldım ve çok memlunum. Aralarındaki bariz farklar astra daha ağır güven veriyor yol sesini almıyor kötü yollarda istersrn tarlada sür içeride tık ses yok malzeme daha kaliteli şanzuman daha rahat tipi kasası daha karizma.toyota 2007 kasakardan sonra resnen bozdu araçlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: mdag80

Ben auris ile astra arasında kalmıştim aynı gün önce aurisi kullandım sonra astrayi kullandım astra 2 3 gömlek üstündü ama anlaşamadık aurisi aldım 2013 model 40bin km de dizel,3 4 ay kullandım ama aklım astrada kalmıştı. Sonra sattım 2013 40bin km 1.3cdti astra aldım ve çok memlunum. Aralarındaki bariz farklar astra daha ağır güven veriyor yol sesini almıyor kötü yollarda istersrn tarlada sür içeride tık ses yok malzeme daha kaliteli şanzuman daha rahat tipi kasası daha karizma.toyota 2007 kasakardan sonra resnen bozdu araçlarını

Anladım.Auris hangi paketti bu arada
  • DPF temizliği için yakıt katkısı kullanan varmı acaba ?

Berner katalizöe DPF katkısı dikkatimi çekti.
  • iyi günler, astra 1.3 dizel edition plus almak istiyoruz, babam kullanacak, şu an 2001 benzinli golf kullanıyor, kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, edition plus modelinin artıları eksileri nedir, sürekli araç kullanan bir insan değil, ama kullandığında rahat etmesi önemli, 61-63 bin arası fiyatlarda bulduk, alınır mı, teşekkürler.
  • guca G kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı?

• Astran var ise LED Plakalık Yakışır Bence....

Yeni Nesil LED Aydınlatmalı plakalık,

Pleksi olmayan bu ürün ile kırılma olmayacağı gibi istenen yerden montaj vidası ile montajlamak daha kolay.

Trafikte giderken Firma isminizi , Kendi isminizi, veya istediğiniz bir logo ve yazının tanıtımını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Araç üzerinde Reklam yaparken vergi dahi ödemeyeceksiniz...

Trafikte veya Trafik ışıklarında durduğunuzda emin olun led plakalı ğa bakanları göreceksiniz.

Ayrıntılı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

www.ledplakalik.com

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledplakalık -- 25 Kasım 2016; 16:23:30 >

• Merhabalar.2 ay önce aldığım 2012 astra ecoflex sport beyaz aracımla aranıza katıldım. Dünkü yoğun yağmurdan sonra sabah aracıma bindiğimde sağ ön koltuk altından döşemenin ıslandığını fark ettim. Servisine götürdüğümde herhangi bir fabrikasyon hata olmadığı, bunun normal olduğu, kasko ile doğal afet statüsünden yararlanabileceğim söylendi. Bu tip durumla karşılaşan oldumu acaba?
  • Arkadaşlar merhaba. 10 gün kadar önce 1.3 2012 model 73 bin km de astra j dizel satın aldım. Adanada şehir içi trafıkte ortalama 7 litre yakit tüketimi görünüyor ve çok fazla geldi bana normal midir? Öncesinde 1.25 fiesta kullanıyordum ortalamam 7-8.5 litre arasında geziyordu benzinli olmasına rağmen. Uzun dönem kullanan arkadaşlar yardimci olabilir mi aldığımız araçta mı sorun var acaba yoksa normali mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Arkadaşlar merhaba. 10 gün kadar önce 1.3 2012 model 73 bin km de astra j dizel satın aldım. Adanada şehir içi trafıkte ortalama 7 litre yakit tüketimi görünüyor ve çok fazla geldi bana normal midir? Öncesinde 1.25 fiesta kullanıyordum ortalamam 7-8.5 litre arasında geziyordu benzinli olmasına rağmen. Uzun dönem kullanan arkadaşlar yardimci olabilir mi aldığımız araçta mı sorun var acaba yoksa normali mi bu?

havalar soğudu + kısa mesafe kullanıyorsan + çok sıkışık trafikse normaldir.

Şehir içi benim 5,6 dan havalar soguyunca 6,2 ye çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.