Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Merhaba,
    2011 Model Opel Astra J Kasa bir aracım var. Lastikler artık ömürlerini tamamlamak üzere.
    215/50/R17 orjinal lastik ebatlarım ve Ankarada ikamet ediyorum. Yıllık 15000-20000 km yaparım.(%25 şehir içi - %75 şehirdışı) Uzun yol genelde Ankara-Eskişehir, Ankara-İstanbul ve çevre iller şeklinde oluyor.

Ankarada çok karlı ve çok buzlu havalarda aracımı kullanmıyorum genelde. Yağmurlu havalarda ve yerde az kar olduğunda dışarı çıkıyorum(Acil durumlar dışında tabiki)

Şimdi aklımda 4 mevsim lastik mi yoksa yaz lastiği + kış lastiği mi almalıyım düşüncesi var.
    4 mevsim olarak michelin crossclimate düşünüyorum ( 4 lastik 1800 TL civarı oluyor.)
    yaz+kış alırsam ne tercih etmeliyim ? (fiyat olarak beni çok yıpratmasın itiyorum).

crossclimate iyi bir lastiktir.

• daha aracı kullanmayı bırakın , içini görmemiş gidişini izlememişlerin yorumları deli ediyor insanı. 20 gün içinde 4.600 bin k yol yaptım.İstanbul - Afyon - Ankara - Trabzon , trabzon yaylaları ,sonrada dün Trabzon-İstanbul yaptım.araca hayranım.160 bin km de 2012 model. sapanca istanbul arası 170 km ortalama ile geldim. uzun yol ve şehir içi ortalamalarımda en düşük 4.1 en yüksek 5.2 lt leri gördüm. hep klima açık kullanıyorum. bir kez gaza tepki vermediği olmadı. trabzonun dik yaylalarına 2. ve 3. vites ile çıktım, Hıdırnebi yaylasınada.

velhasıl 45-50 bin tl civarına fluence vb araçlar bunun yanında albea , linea kalıyormuş. şirket araçları ile ilgilendiğim için her tür sınıftan pek çok çeşit araç kullandım.fiyatına göre çok üst seviye araç. vw grubunda jetta ile passat arası ve onlardan daha sorunsuz masraf çıkarmayan , motoru daha uzun ömürlü bir araç.

kullanmadan olumsuz yorum yamayalım. sahibi babamın oğlu değil ama güzel araba yapmışlar , hakkını vermek lazım

• Astra j bakıyorum varmı aranızda aracını satmak isteyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Astra j bakıyorum varmı aranızda aracını satmak isteyen

kesinlikle doğru arabaya bakıyorsun.2 saat önce kapora aldım yoksa ben satardım
  • korkusuzlardan K kullanıcısına yanıt
    Kac model kaca verdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Kac model kaca verdiniz
    quote:

Orijinalden alinti: eto83

Kac model kaca verdiniz

2012 model 160 bin km 1 değişen 3 boya 42.400 tl ucuza gitti
  • J kasaların en dolu modeli cosmo olanmı
    ilanlara bakıyorum cosmo ların hepsinde sanruf yok

• eto83 kullanıcısına yanıt
    Sunroof hepsinde opsiyonel. Cosmo ile sport arasindaki en belirgin fark media sistemi ve farlar.

• Arkadaslar aracimi satiyorum. 2012 model 1.3 sport makyajli model.

• merhabalar . aracımızı çarptık sağ ön far lazım. 2013 astra j sport. gündüz beyaz led li. farlar normal far. acaba bildiğiniz uygun fiyatlı yer var mı?
  • mrb arkadaşlar. 2013 sedan astra 1.3 cdti edition paket aracım var. 35.000 kmde. Araçta daha önce olmayan bir şey oldu ve sürekli tekrar etmeye başladı. Daha önce yaşamış olan ya da bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim.
    1.vites ve 2.viteste 3000 devire yaklaşınca araç gaz almıyor bir anlık boşluyor ve sonra tekrar gaz alıyor. 3.vites ve sonrasında böyle bir şey olmuyor. Şanzımanla alakalı bir sorun değil vites geçişlerim falan sapasağlam. Neden olabilir?
  • Osman Vural O kullanıcısına yanıt
    Bir cekis kontrolu kapatip deneyin. Cekis kontrol devir kesiyor bazen.

• Arkadaşlar makyajsız 2012 model füme renk cosmo araç var 60 binde hasar kayıtsız fiyatı 54500 tl 2013 model enjoy active Neptün mavi 48 binde 54000 tl ve hatasız hangisini tercih etmek lazım makyajsız olanlarin makyajlı ya göre çok elzem farkları var mi fikirleriniz alabilir miyim bu arada araçlar 1.3 cdti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 27 Ağustos 2016; 22:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Arkadaşlar makyajsız 2012 model füme renk cosmo araç var 60 binde hasar kayıtsız fiyatı 54500 tl 2013 model enjoy active Neptün mavi 48 binde 54000 tl ve hatasız hangisini tercih etmek lazım makyajsız olanlarin makyajlı ya göre çok elzem farkları var mi fikirleriniz alabilir miyim bu arada araçlar 1.3 cdti

Hatirladigim kadariyla makyajlilarda watt baglantilari yok.
    En onemli fark bu.

• Üstte bir arkadaş debriyajın sağa sola hareketinden bahsetmiş.Aynısı benim arabamda da var.Geçen hafta Ankara Opan'a daha önce 3 kere stop lambalarında yaşadığım sorundan dolayı değişen lamba grubunda aynı sorunu yaşadığım için gittim.Orada bu debriyaj olayını da sordum ama yetkili servisteki vatandaş bunun normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum.Arka lamba grubu için ise aracın garantisinden dolayı değişim olmaz felan dediler.Biraz zorladım,sonra merkeze soralım cevap alalım dediler ve hala dönen yok.Garantisi biten araç için tamam değişim yapmamalarını anlıyorum ama 4ncü kez bu sorundan dolayı servise gittim.Takılan malzemenin en azından 1 sene garantisi olmalı.

Başka bir arkadaş puntoyla felan kıyaslamış.Arkadaşlar kesinlikle aracın performansı kötü değil,neden bu kadar yerden yere vuruluyor anlamıyorum.Ben çok keyif alıyorum aracımdan.Tabiki performans olarak 1.6 motorlar daha iyidir ama bu 1.3 motorun çok kötü olduğunu kanıtlamaz.Aracı kullanan daha iyi yorum yapar bu gerçek.

J kasanın malzeme kalitesi iyi değil malesef.Tasarımdaki başarı malzeme kalitesine yansısa fiyat olarak daha üste çıkardı diye düşünüyorum.Ufak tefek kalitesiz malzeme sonucu sorun yaşasam da aracımdan memnunum ve keyif alıyorum.

• 2015 model j kasa 1.3 edition plus aracım var, 3 hafta önce çok yoğun bir trafiğe yakalandım, yaklaşık 6 saat dur kalk ile 1.5km mesafeyi geçmek zorunda kaldım, birinci vitese takıp aracı hareket ettirmek istediğimde aracın altından sanki bir şeye çarpmışım gibi ses geldi ve sonrasında vites girişleri değişti, bazen 1. ve geri vitese almak istediğimde ya zorlanıyor yada vitese girmiyor, ayrıca vites geçişlerinde metal bir kolun hareket sesi gelmeye başladı, sorun ne olabilir acaba, saygılarımla.
  • Basili tuttuysaniz baski balata soruunu olmustur debriyajda. Basili tutmaktan kastim debriyaja sonuna kadar baskam degil. Mesela arac bostayken ayaginizi debriyajin ustunde tuttuysaniz az da olsa baski yaptiyasaniz sorun olmustur. 6 saat az sure degil.

• 2012 model j kasa 1.3 sport aracım var,45000 bakımı geldi..servisler 800-900 civarı fiyat teklif ettiler..istanbulda oturuyorum..bilgili ve tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirlerse çok makbule geçer..
  • tıkıl kullanıcısına yanıt
    Ben 45000 bakımını beylikdüzü boşa carservis te yaptırdım. Servisin periyodik bakım listesindeki tüm parçalar bosch marka olmak üzere değiştirildi. Üstüne bir de arka fren balatalarını değiştirdim. Toplam 450 TL tuttu.

Dışardan belki daha da ucuza mal edilebilir ancak bosch Carservis parçalara garanti veriyor, aracı kayıt altına alıp yapılan işlemlerle ilgili size bir döküm veriyor ve kendi bilgisayarında da bunu saklıyor böylelikle satarken de yapılan bakımları tek tek alıcıya gösterebiliyorsumuz. Ben mezun kalmıştım size de tavsiye ederim.

Bosch Carservis Eral

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Ben 45000 bakımını beylikdüzü boşa carservis te yaptırdım. Servisin periyodik bakım listesindeki tüm parçalar bosch marka olmak üzere değiştirildi. Üstüne bir de arka fren balatalarını değiştirdim. Toplam 450 TL tuttu.

Dışardan belki daha da ucuza mal edilebilir ancak bosch Carservis parçalara garanti veriyor, aracı kayıt altına alıp yapılan işlemlerle ilgili size bir döküm veriyor ve kendi bilgisayarında da bunu saklıyor böylelikle satarken de yapılan bakımları tek tek alıcıya gösterebiliyorsumuz. Ben mezun kalmıştım size de tavsiye ederim.

Bosch Carservis Eral

çok tsk ederim bilgi için..
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.