Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.3 cdti 95 beygir astra j sedan almayı planlıyorum hb de çekişin gayet iyi olduğunu söylüyorlar sedan da durum nasıl ve son olarak 1.6 benzinli bi 1.3 dizel mi teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aractan basinca kacmasini beklemiyorsaniz 1.3 iyi. Yakiti da iyidir. Ama basiyim ziplasin diyorsaniz oyle gitmez arac.

• teşekkürler ark1.3 cdti mi 1.4 t lpg mi prki

• Temizi olursa dizel. Tup gm grubuna pek gitmiyor. Servis de onermiyor cok fazla.

• 1.3 cdti kullanan dostlara birde ben sorayım.Bayramdan sonra nasip olursa j kasa bir astra alacağım. Fakat kafamda bir soru işareti kaldı. Neden h kasalar 6 ileri manuel iken yeni j kasalar 5 ileri manuel. 6 ileri olması daha iyi değil midir?

• Merhaba tüm arkadaşlara kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun , bende bayramdan önce 2012 model hb kasa astra ile aranıza katıldım 2011 corsamı satıp aldım
    Aracım 2012 enjoy ama yokuş kaydırmama elektronik park freni var enjoyda bu donanım nasıl oluyor anlamadım bilen varsa benim aracım hangi donanım acaba cevaplayabilirmi tesekkürler.
  • Bimmerist kullanıcısına yanıt
    Motor optimizasyonu ile ilgili bir durum. H kasada motor düşük devirlerde aşırı yığılma yapınca motoru elden geçirip eldeki beygir ve torku daha verimli kullanabilmek için böyle bir değişikliğe gittiklerini düşünüyorum. Güç ve tork sınırlı olunca 6.vites anlamını kaybediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bağdatlı1907

Merhaba tüm arkadaşlara kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun , bende bayramdan önce 2012 model hb kasa astra ile aranıza katıldım 2011 corsamı satıp aldım
    Aracım 2012 enjoy ama yokuş kaydırmama elektronik park freni var enjoyda bu donanım nasıl oluyor anlamadım bilen varsa benim aracım hangi donanım acaba cevaplayabilirmi tesekkürler.

Aracınız enjoy plus donanım. Tek eksiği tam otomatik klima. Bizdekiler yarı otomatik. Hayırlı uğurlu olsun aracınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

1.3 dizel yeni kasa 2012 model hb astra almak üzereyim. bir tane araç buldum ancak acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

- araç 78.000 de. astranın 1.3 dizel motoru için bu km fazla mı ? satmak için değil kullanmak için alıyorum. (satıcı kişi tüm bakımları opelde yapıldı diyor)

-fiyat olarak 54 civarında anlaşacak gibiyiz. değişen boya vvs yok. fiyat olarak ne dersiniz ?

- 1.5 dizel fiesta bakarken astraya kaydım. daha düşük km fiesta mı tercih edeyim yoksa biraz daha yükske km düşük model astra mı ?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Arkadaşlar merhaba,

1.3 dizel yeni kasa 2012 model hb astra almak üzereyim. bir tane araç buldum ancak acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

- araç 78.000 de. astranın 1.3 dizel motoru için bu km fazla mı ? satmak için değil kullanmak için alıyorum. (satıcı kişi tüm bakımları opelde yapıldı diyor)

-fiyat olarak 54 civarında anlaşacak gibiyiz. değişen boya vvs yok. fiyat olarak ne dersiniz ?

- 1.5 dizel fiesta bakarken astraya kaydım. daha düşük km fiesta mı tercih edeyim yoksa biraz daha yükske km düşük model astra mı ?

teşekkürler

Selamlar,

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Benim aracımda çok şükür 78 bine gelmek üzere. Servis bakımlı ve değişen boya yok daha ne olsun.
    Donanım ne bilmiyorum ama bende enjoy plus var satmaya kalksam 52-53 civarı düşünürüm bu aralar.

• Osman Vural O kullanıcısına yanıt
    Hocam bizdekii araçtada benzer sorun vardı 3000 devir sonrası gaza basıldığında sanki vites boştaymış gibi oluyor araç aracı bir kaç yere gösterdik baskı balatadan kaynaklandığını söylediler baskı balatayı değiştirdik sorun çözüldü inşallah sizdede aynı sorun yoktur çünkü maliyetli oluyor değişimi sanayideki ustalara baktırın derim
  • 1,3 cdti almadan önce araştırmıştım, ticari araçlarda oldukça yaygın kullanılan motor, dolmuş ve taksilerdede epey tercih ediliyormuş, 800,000 km kadar motor gidiyormuş, tabi düzenli bakım ile, bu araçlarda sıklıkla karşılaşılan baskı balata sorunuymuş, bu durumda motorun gücü ile araçların ağırlığından kaynaklı olabilir, corsa tipi araçlarda 1,3cdti nin 95bg lik versiyonunun çok başarılı olacağını düşünüyorum. bu yüzden 70-80 binde bu araç alınabilir, tabi ustasına göstererek, sorunlu araç değilse 200-300bine kadar sahibini taşır.
  • Arkadaşlar,

J kasa aracım satılıktır. Malum sitede ilan numarası bu. 346625513.

Forumdan almaya niyetlenen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Eşim için otomatik 1.2 leon veya 1.6 dizel otomatik astra k düşünüyorum. Bakalım.
  • Arkadaşlar Astra H kasa için aşağıda ki ilan mantıklı mıdır? Biliyorum burası J kasa konusu fakat güncel olduğu için ve çoğu kişi bu aracı kullanmıştır düşüncesiyle buraya yazmak istedim.

Aracın hasar kaydı, boyası, değişeni yok. Sadece şanzıman beyni değişmiş. Araçla ilgili aklıma takılan sadece 2007 model olması. 2010-2011 de var bu paralara ama hepsinde en kötü 3-4 boya oluyo. Sizce bu aracın fiyatı nasıl?

İlan:

Değerli yorumlarını bekliyorum.

• Arkadaşlar merhaba 2012 üzeri j kasa 1.3 sedan almak istiyorum sport ve cosmo olmalı kazasız satan varsa görüşelim

• Arkadaşlar 2012 astra j 1.3 cdti sport hb (makyajlı kasa) aracım var..

Araçta kaza boya vs hiç birşey yok, üstüne birde navigasyon-tv ünitesi ve en kaliteli cam filmi mevcut aracımda (alırken bayide ikisine 3.500 tl ekstra ödemiştim). ilk sahibiyim 0 km almıştım aracı.. 39.000 km de..

Bebeğimiz olacağı için sedan bir araç almam gerekiyor, ikiz olacağı için büyük bir bagaj alanına ihtiyacım olacak..

Piyasa fiyatını pek bilmiyorum, sizce ne istemeliyim aracıma?

Büüyk ihtimalle 0 araç alacağım, alırken takasa verip takas indirimi filan mı almak daha mantıklı olur yoksa?

• Umi_TR kullanıcısına yanıt
    Allah analı babalı büyütsün öncelikle. Kesinlikle takasa vermeyin. Tamamen ölücülük yapıyorlar. Sahibinden fiyatlarını baz alarak tahmini bir fiyat verirsek 56 altına kesinlikle düşmeyin derim ben. Takasa en fazla 50 verirler canınızı sıkarlar ;)
  • 57.000 veren biri var ama bilemiyorum.. aracım da çok seviyorum, çok temiz bir araç ama dediğim gibi sedan / suv tarzı bir araç almam lazım artık.. hayırlısı bakalım, ne alacağıma da karar veremedim hala..
  • Umi_TR kullanıcısına yanıt
    58-59 zorlayabilirsiniz. Dediğim gibi 56-57 altına zaten kesin vermeyin. Yazık günah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

quote:

Orijinalden alıntı: bağdatlı1907

Merhaba tüm arkadaşlara kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun , bende bayramdan önce 2012 model hb kasa astra ile aranıza katıldım 2011 corsamı satıp aldım

Aracınız enjoy plus donanım. Tek eksiği tam otomatik klima. Bizdekiler yarı otomatik. Hayırlı uğurlu olsun aracınız.

Tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.