Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
508.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağ portföyünüz çok dar. yeni nesil arabalara 10w40 koyulmuyor artık. bunu biraz genişletmeniz lazım. opel-chevrolet satıyorsanız özelikle bu markaların onayladığı yağlar muhakkak satılıyor olmalı. Ayrıca piyasada opelgm gibi güçlü rakipleriniz var. Fiyatları onlardan aşağı çekmediğiniz sürece opelgm'den memnun kalan opelgm'de devam eder. fiyat, portföy, kargolama,hediye vs gibi unsurlarla öne geçmediğiniz sürece işiniz biraz zor. onu söyleyebilirim.
    Şimdiden hayırlı satışlar
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: parkpar

Merhaba arkadaşlar astra j gerek yol tutuşu gerekse iç konforuyla astra clasic serisinden sonra opelin çıkarttıgı en iyi araçlardan biri diyebiliriz yedek parçları konusundawww.parcapark.com adresine uğrayabilirsiniz fiyat vartışı parçalar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz tesekkutler iyi günler

• arkadaşlar 1.3 enjoj 2012 model 80000 km'de hasarsız bir aracın piyasası nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farselem

Aracım satılıktır. İlgilenenler,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2014-trafik-cikisli-boyasiz-degisensiz-dizel-astra-sport-294841668/detay/

Yeni kasanın çıkmış olması büyük handikap.
    Yer gök J kasa ilanıyla doldu.
    J kasa 1.3 ile K kasa arasında iki barem var.
    İlki 1.6 136 beygir dizel J'ler, ikincisi de 1.6 136 beygir dizel otomatik K'lar.
    Bu yüzden de 1.3 J'ler keyifsiz kalmakta.
    Aracınız gerçekten çok hoş ve diri. Aynı kondisyonda bir tane de İstanbul'da var ve 57000 tl fiyatla beklemekte.
    Allah gönlünüze göre versin, iyi satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• terkene T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Araca ilgi yoğun, ilanı açtığım günden beri arayanlar ve teklif verenler oluyor. Kısa bir süre içerisinde kısmetlisine vereceğim gibi görünüyor. Bu fiyatlara şuan B segment dizel araçlar sıfıra ancak alınıyor.

1.3 aslında şehir içinde fazlasıyla yeterli bir motor. Ben kullandığım süre boyunca bir problem yaşamadım. Dediğiniz gibi 1.6 ister istemez insanların kafasını çeliyor ama sonuçta 70 bin liradan aşağıya da onlar olmuyor. Opel bence bu 1.6 lık dizel motoruyla artık bu konudaki istikrarını sağlar.
  • Astra j nin halı ve lastik paspasları elimde var.Halı paspas sıfır,lastik paspas çok az kullanılmış.Takım fiyatı 125 TL.

• farselem kullanıcısına yanıt
    güzel araba maşallah hayırlı satışlar
  • Motoru nasil temizliyorsunuz ya bizim servis kesinlikle temizletmeyin dedi motora 3 yildir bez degmedi. Kendileri de temizlemiyorlar. Sanki yagmur yaginca alttan su gelmiyor gibi adamlar islanmasin diyor surekli.

• 2012 makyajlı kasa 1.3cdti sport-sunrooflu 75000 km de siyah aracım var.İlk sahibiyim.Sadece sol arka çamurluğun arka tamponla birleştiği yerde ve tamponun o kısmında mini onarım var.Sağ ön kapıda bir ezik var.56.000.TL

• Merhaba
    Hareket halinde, 2000 devirden sonra,gaza basınca, araba hızlanmaya başladığı zaman dikiş makinesi sesine benzer ses gelmeye başlıyor,gazı bırakınca ses gidiyor.gaza hafif bassam yine geliyor.bu ses normal mi?.arabayı yeni aldım.servis çok uzakta,giderken sıkıntı çıkar mı?
    Araba şu an 65000 de,58000 de serviste bakıma girmiş.

• onurdndr O kullanıcısına yanıt
    Benim 5.viteste duyduğum ses gibi olsa gerek. Bence motorun kendi çalışma sesinden kaynaklanıyor. Yakın zamanda arkadaşın Astra sında deneyip sonucu size yazarım.

• Bugün özel servise gittim.
    2 enjektör tıkalı
    2 si ise opel combo enjektörüymüş.cumartesi günü enjektörler değişecek sonucu yazarım.

Enjektörler değişti.araba düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdndr -- 21 Mayıs 2016; 18:29:59 >
  • Arkadalar aranıza yeni katıldım. İlk defa opel kullanıyorum. Aracın 2. El 2013 sedan sport. Yağ bakımını yaptırmak istiyorum ama kafam karıştı. Ne marka viskozitesi ne tarz yağ kullanacam bu araca. Dexos 2 diyen var. Onu hiç bilmiyorum. Şimdiden tskkrler

• Dexos 2 GM'in en güncel yağ spesifikasyonunun adı ve ayrıca GM şişesinde satılan GM dexos2 diye satılan, PO tarafından üretilen bir yağ da var. benim tavsiyem mobil 1 ESP 0w40 almanız. bunun dexos 2 onayı var. sorunsuzca kullanabilirsiniz. en üst sınıf yağlardan, Türkiye'de bulabileceğinizin en iyisi diyebilirim. Dexos2 onayı olmayan yağlara pek yanaşmayın. bazılarının kül oranı yüksek. bunlar da dizel partikül filtrenizin çok sık tıkanmasına ve daha çabuk bozulmasına sebep olabilir.
    Saygılarımla

GM dexos2 4 litrede toplamda 30 lira daha ucuzdur belki mobil 1 ESP 0w40'den ama aradaki verdiğiniz farka değecektir.

Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: sadi_33

Arkadalar aranıza yeni katıldım. İlk defa opel kullanıyorum. Aracın 2. El 2013 sedan sport. Yağ bakımını yaptırmak istiyorum ama kafam karıştı. Ne marka viskozitesi ne tarz yağ kullanacam bu araca. Dexos 2 diyen var. Onu hiç bilmiyorum. Şimdiden tskkrler

• ppzrg kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için tskkrlr. Çok sağolun

• öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar, ben 1.6 multijet fıat bravo kullanıcısıyım, ailem genişlediği için ve birazda model yükseltmek için 2012 - 2014 sedan astra J 1.3 multijet düşünüyorum, astranın hb kasası 1.3 ü iyi diyende var ölü diyende.. şimdi ben sedan düşünüyorum hb ile sedan arasında kğ olarak bi fark varmı? bu aracı 1.3 taşıyabiliyormu? 1.6 mjetten 1.3 mjete gecmek beni cokmu üzer? astra j 1.6 benzinli kullandım benim bravoya göre cok cook hantal araba, yokuşta 2. vitese hatta 1. vitese kadar düşüyo,oysa aynı yerleri bravoyla 4. vitesten 5 e attıgım oluyo... demek istedigim şu,şu saatten sonra performans aramıyorum fakat 1.3 dizel astra 1.6 benzinli kadar vasatmı? bravo kadar illaki olmaz ama 1.6 benzinlisi kadarda olmasın istiyorum.. 1.3 motor uzun yolda sollamalarda nasıl? rampalarda nasıl? bu astranın kronik bir arızası varmı? şimdiden teşekürler herkese sorum 1.3 J kasa sedan astra için..

• oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    Yeni 1.3 j kasa sedan kullanıcısı olarak nacizane bilgilerimi aktarayim.
    Bravo da kullandım. Motor olarak uçurum var astra ile.
    1.6 benzili astra ya göre rampalar daha rahat çıkıyor.
    İlk kalkislar 1.6 daha iyi ama sonra ivmeleme o kadar iyi değil.
    Benim gibi kol dayama takıntın yoksa 45 bin liralara güzel temiz düşük km 1.6 edition yada business sedan al tüplü bak keyfine. Çok yüksek rakam verip dizel almana gerek yok varsın rampalar zor çıksın. 10 dk geç gidersin gideceğim yere.
    Sen niye aldın diye sorarsan AVM otoparkindan dolayi dizel sedan bu donanımda 50 liraya bu aracı buldum ondan.
    Allah gönlüne göre versin

• Ben de 1.3 astra kullanıcısı olarak izlenimlerimi aktarayım. Yaklaşık 4 yıl 1.3 grade punto kullandım. Arada tam bir vites fark var diyebilirim. Yani punto ile 5 ile çıktığım yeri astra 4 le çıkıyorum. He bana sorarsan bu motor bu kasada bence harikalar yaratıyor. Nasıl mı? Şimdi c sınıfı kompakt sedan sınıfı araç kullanıyorsun ki bence sınıfının en yakışıklısı ve 400 lira vergi ödüyorsun, ortalama 6 litre yakıt tüketiyorsun, Uzun yola çıkınca 4 litrelerde geziyorsun... He tabi ben uçar kaçarım diyorsan seni tatmin etmez. Ama ben devirlendirmeyi bilirim diyorsan şehir içinde sıkıntı yaratmadan gezersin

• Arkadaşlar astra j kaza sonrası hem asil hem yedek anahtar mekanik veya sinyal yoluyla kapıları açmıyor.araç rahatça çalışıyor ama açma kapatma yapmıyor.kapıyı çevirerek bile kitlemiyor.yardım önerisi olan varmı.?

• MERHABALAR; ben 1998 astra g 1.6 hb; 2000 1.6 nb cd; 2005 nb 1.4 twinport; 2006 hb 1.6 new enjoy twinport ve 2013 astra j 1.3 95 bg astraların kullanıcısı ve bir astra fanatiği olarak forumda bilip bilmeden yazılanları okuyunca cevap verme isteği bende doğdu. Kardeşim 2006 model 60.000 km de sattığım lpg li 1.6 hb astram kadar 1.3 j kasa iiyi.. 1.viteste biraz hantal kalsada 2. viteste şahanıyor. yeni geliştirilen şanzımanla vites geçişleri çok kısa ve araç bana göre çok çok iyi. yakıt tüketim ortalamam ise 4.9..
    opel asta j ile tamamen sınıf atlamış ve bence segmentindeki en iyi arabayı yapmışlar. belki 6. vites olabilirdi..... saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.