Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mesela şu H kasamı j mi ? Araştırdım ama bulamadım hiçte anlamam böyle şeylerden. Birde bunun orta konsol ( radyo klima kısmı vs.) tasarımı çok çirkin duruyor bazılarında daha farklı paketlemi alakalı acaba ? Bardak koymak içinde yer yok. Park sensörüde varmış bayi hediyesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Hocam mesela şuhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kartal-otomotiv-den-opel-astra-dizel-boyasiz-241723123/detay H kasamı j mi ? Araştırdım ama bulamadım hiçte anlamam böyle şeylerden. Birde bunun orta konsol ( radyo klima kısmı vs.) tasarımı çok çirkin duruyor bazılarında daha farklı paketlemi alakalı acaba ? Bardak koymak içinde yer yok. Park sensörüde varmış bayi hediyesi.

Astra h bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin linkte sorduğunuz araç H kasa.
    J kasa yi bu linkten görebilirsiniz.

J kasada bir kaç donanım tipi var . Edition , enjoy , spor , cosmo ... Biraz araştırın aklınıza takilanlari cevaplariz yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Model 1.3 cdti cosmo kullanısıyım.. aracın yakıt sürüş güvenlik herşeyinden memnunum.. alacak arkadaşara öneririm.. aracın dışında sport ile cosmonun jantları ve krom kaplamaları farklıdır. Eğer durumunuz uygunsa cosmoya binin derim.. çol konforlu çok ;) bazı arkadaşlar performans konusunu çok takmış kafasına.. bundan önceki aracım 1.5 crdi 110 hp accent era idi... eradan sonra bunun kalkışının ağır olduğunu söyleyebilirim.. açıkcası aranın 0-100 benim için çok önemli değil ralli yapmıyorum, hızlı ve öfkeli çevirmiyorum... aracı trabzonda kullanan biri olarak çekmeme sorunu yok diyorum.. güzel devirlendirin rahat gider... şehirler arası yolda istediğin kadar yüklen ;) niye bunu bu kadar anlattım bizim insanımız kulaktan dolma lafla çekmiyo gitmiyp yürümüyo fln demiş.. öyle olsa bu kadae astra alan adam deli mi keriz mi... arkadaşlar 1400 kg bir aracın 1.3 motorla az yakması iyi bir mühendisliktir.. 1400 kg aracın yüksek hızlarda viraj oturuşunu bilen bilir... çekmeyen arabada kullandım reno europe 1.9 dizel 69 hp motoru yarı ömür sekmen isteyen araba kullandım... arkadaşlarla fındık bahçesine gitmiştik dönüşte çıkarken araba sürekli istop edip duruyoor arkadaşları indirip öyle çıkmıştım çekmemenim hakkını verem arabaydı... o yüzden j kasa yeni nesil bir araç ve 1.3 kendini kanıtlamış bir motor... almayı düşünen varsa içi rahat olarak alsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

Arkadaşlar geri vitese takarken caartttt diye dişli sesi duymamak için önce 3 sonra geri ye takın. Bu sayede ses duymayacaksınız. Bu işlem bir süre sonra gayet pratik bir hal alıyor.

Hocam alistim artik once 3 sonra Rye hic ses gelmiyor hakkaten

• Selamun aleykum arkadaşlar,

Astranin hangi modelinde kac hava yastığı var
    Esp standart mi
    Euro ncap testi sonucu kac yıldız
    Fiyat performans oranı nasıl
    Fiyatı sizce şişmiş gibi mi
    Özetle alınır mi

Guvenlik ön olanda düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

bende 2012 model cosmo yada sport alıcam hangisini tavsiye edersiniz 1.3 cdtı 1 2 araç var krediyi çekiyorum
    cosmo sport farklı benim gözlemlediğim afl ve yarı deri koltuk ikisindede çelik jant oldugu için yazmıyorum
    sizce alınır mı yeni kasada çıktı. ? fiyatları düşermi daha fazla

İmkanınız varsa cosmo alın. Farkları :

Elektrikli katlanır yan aynalar
    Alarm
    Bluetooth
    FlexFold Katlanır Koltuk Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar (AFL+) (9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu, Uzun Far Asistanı, Otomatik Far Yükseklik Ayarı, Far Yıkama Sistemi)
    Katlanabilen bagaj zemini
    Krom kapı eşikleri
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Park sensörü (önde ve arkada)
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon

Benim sport aracimda katlanir bagaj zemini ayarli direksiyon isitmali ayna var. Aynalar katlanmiyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

bende 2012 model cosmo yada sport alıcam hangisini tavsiye edersiniz 1.3 cdtı 1 2 araç var krediyi çekiyorum
    cosmo sport farklı benim gözlemlediğim afl ve yarı deri koltuk ikisindede çelik jant oldugu için yazmıyorum
    sizce alınır mı yeni kasada çıktı. ? fiyatları düşermi daha fazla

İmkanınız varsa cosmo alın. Farkları :

Elektrikli katlanır yan aynalar
    Alarm
    Bluetooth
    FlexFold Katlanır Koltuk Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar (AFL+) (9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu, Uzun Far Asistanı, Otomatik Far Yükseklik Ayarı, Far Yıkama Sistemi)
    Katlanabilen bagaj zemini
    Krom kapı eşikleri
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Park sensörü (önde ve arkada)
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon

Benim sport aracimda katlanir bagaj zemini ayarli direksiyon isitmali ayna var. Aynalar katlanmiyor ama.

Isıtma sistemini opsiyon olarak almışsınızdır.

• Hayir aracimda hic opsiyon yok. 2012 model kopek baligi anten alti duz direksiyon olanlardan.

• Merhaba arkadaşlar,

3 yıldır severek kullandığım aracım satılıktır.İlgilenen olursa pm atabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-sifir-ayarinda-opel-astra-dizel-enjoy-plus-261969326/detay/
  • Astra J 1.3 Cdti aracın kontağını kapatır kapatmaz çok kısa (1-2 saniye) metal sürtünme sesi geliyor.

Ayrıca kapıları açınca konsoldaki ışıklar yanar ön konsoldan elektronik uğultu sesi gelirya, aracın kontağı kapandıkran 5 - 10 dk sonra ışıklar yanmıyor ama aynı uğultu sesi geliyor sanki bazı elektronik aksamlar devreye girip çıkıyormuş gibi uğultu sesi geliyor 3-5 saniye sonra kesiliyor.

Bunlar neden olabilir acaba.
  • Arkadaşlar aracımı alalı 1 ay oldu. (2011 1.3 astra j cosmo 8000km de) zincir v kayışı , filtre ve yağ değişti. Filtreler değiştiği gün (2 hafta önce ) partikül filtresi uyarısı verdi düz yolda 10 dk sürdüm geçti. Bugün yine aynı uyarıyı verdi. Canım sıkıldı bu şekilde olacaksa durmadan aracımı satmayı planlıyorum. Günlük sabah 6 km işe gidiyorum, geliyorum ayrıca şehir içi kullanım. Genelde bu araç hep bu modda mı olur. Düz yol bulup temizlesin diye basmak mı lazım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 1 Mart 2016; 18:01:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Arkadaşlar aracımı alalı 1 ay oldu. (2011 1.3 astra j cosmo 8000km de) zincir v kayışı , filtre ve yağ değişti. Filtreler değiştiği gün (2 hafta önce ) partikül filtresi uyarısı verdi düz yolda 10 dk sürdüm geçti. Bugün yine aynı uyarıyı verdi. Canım sıkıldı bu şekilde olacaksa durmadan aracımı satmayı planlıyorum. Günlük sabah 6 km işe gidiyorum, geliyorum ayrıca şehir içi kullanım. Genelde bu araç hep bu modda mı olur. Düz yol bulup temizlesin diye basmak mı lazım yani.

Öncelikle hayırlı olsun, araç 8000'de ise harika. Bende aynı aracın 2012 model sport donanımlısına sahibim. Ben sizin kadar kısa mesafe gitmiyorum (35km) fakat bende hiç partikül filtresi uyarısı vermedi. Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatayım, 2500 devirden önce pek vites değiştirmeyin. Uyarı verdiğinde ise 3000-3500 devir gibi deparlı kullanın. Dizel araçlar sürekli çok devirsiz kullanmaya gelmiyor. Acaba çok mu devirsiz kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 1 Mart 2016; 21:17:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,
    1,3 dizel 2012 model Astra J aracımın şanzımanı 120000KM itibariyle dağıldı bugün. Vitesteyken gaza basınca ses geliyor şikayetiyle gitmiştim, araç söküldü bakıldı ve sonuç şanzıman gitmiş. Komple şanzıman yenisi 12000TL imiş. Çıkmacıyı aradı usta 2800TL fiyat verdi. Piyasada İstanbul avrupa yakasında hangi çıkmacıyı aradıysam en az 2500TL fiyat verdi. Bir tanesine "çok diyorsunuz abi 2500 yaa" deyince "ama abi en çok aranılan şanzımanı soruyorsun sen de, astralarda kronik bu. Sanırım şanzıman bilyası kalitesiz ve bilya dağılıp zamanla tüm dişlilerin yenmesine neden oluyor" dedi. Eş dost vasıtasıyla en son 1750TL ye buldum. Baskı balata da bitti bitecekti zaten. Debriyaj baskı balatası 500TL, volant 1000TL, şanzıman bilyası 200TL ve ikinci el komple şanzıman1750 + 300TL işçilik = 3750TL ile kabus gibi çöktü üzerime bugün Astra'm. Düzenli bakımlarını yaptırdığım aracın ikinci sahibiyim, 2.5 yılı aşkın süredir bende araç ve bugüne kadar tek kuruş masraf çıkarmamıştı.

• bende aracımı degıstırıp astra 1.3 almayı planlıyorum 1.6 bıraz tuzlu olabılır. aracını satmak ısteyenler mesaj atabılır
  • Herkesr merhaba.

Astra j q.3 sport aldim. Bu araci daha oncede kullandim ve biliyordum. Inanin baska araclar zevk vermedi. Benim sorum su on cam kenarindski ve kaputun cama yakin olan kismindaki trim basincli yikamadan hasarlar olusmus. Bunu nasil giderebiluriz. Bu lari degistirebilecegimiz bir yer varmi. Bu isi daha once yapan varmi. Yardimci olursaniz sevinirim.

• arkadaşlar Astra J kasa 1 3 kullanıcısıyım aracımda debriyaj pedalını elımle sağa sola yaptığımda baya boşluk var yarım debriyaja bastığımdada titreme yapıyor bu normalmidir,bilgisi olan varmı ?
  • £rturk £ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

Benimde debriyaj pedalında sağa sola oynama problemi var. Aracımın ikinci sahibiyim , sonradan fark ettim bu durumu ve servise bakıma gittiğimde kontrol edilmesini istedim. Aldığım cevap bu durumun Astra J kasa da kronik bir problem olduğu ve onarımının maliyetli olduğunu söyledi servisteki usta.

Ama bende herhangi bir titreme yok. Duruma göre bi servise göstermende fayda olur.
  • Merhaba arkadaşlar iş yerimden birinin aracı var 2012 sport sunrooflu 67000 kmde 4 parça boya 1 parça değişeni var (kapılar boyalı arka kapı değişik) 47000 fiyat çekti sizce nasıl alınır mı? Makyajsız modeli. Bir de sunroofun kronik arızası var mıdır?
  • Bence fazla gibi boyasiz olsa fena degildi. Ben aracimi 51 e birakiyordum 90 binde boyasiz kazasiz makyajli son anda satmaktan vazgectik. Makyajsizinda led kopekbaligi oto el freni vs. Yok galiba.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.