Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
505.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun ne kadara anlaştınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

Arkadaşlar geri vitese takarken caartttt diye dişli sesi duymamak için önce 3 sonra geri ye takın. Bu sayede ses duymayacaksınız. Bu işlem bir süre sonra gayet pratik bir hal alıyor.

Hocam alistim artik once 3 sonra Rye hic ses gelmiyor hakkaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

bende 2012 model cosmo yada sport alıcam hangisini tavsiye edersiniz 1.3 cdtı 1 2 araç var krediyi çekiyorum
    cosmo sport farklı benim gözlemlediğim afl ve yarı deri koltuk ikisindede çelik jant oldugu için yazmıyorum
    sizce alınır mı yeni kasada çıktı. ? fiyatları düşermi daha fazla

İmkanınız varsa cosmo alın. Farkları :

Elektrikli katlanır yan aynalar
    Alarm
    Bluetooth
    FlexFold Katlanır Koltuk Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar (AFL+) (9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu, Uzun Far Asistanı, Otomatik Far Yükseklik Ayarı, Far Yıkama Sistemi)
    Katlanabilen bagaj zemini
    Krom kapı eşikleri
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Park sensörü (önde ve arkada)
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

bende 2012 model cosmo yada sport alıcam hangisini tavsiye edersiniz 1.3 cdtı 1 2 araç var krediyi çekiyorum
    cosmo sport farklı benim gözlemlediğim afl ve yarı deri koltuk ikisindede çelik jant oldugu için yazmıyorum
    sizce alınır mı yeni kasada çıktı. ? fiyatları düşermi daha fazla

İmkanınız varsa cosmo alın. Farkları :

Elektrikli katlanır yan aynalar
    Alarm
    Bluetooth
    FlexFold Katlanır Koltuk Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Bi-Xenon Ön Farlar (AFL+) (9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu, Uzun Far Asistanı, Otomatik Far Yükseklik Ayarı, Far Yıkama Sistemi)
    Katlanabilen bagaj zemini
    Krom kapı eşikleri
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Park sensörü (önde ve arkada)
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon

tamamen zevke bağlı bir durum.. bende sport vardı sattım.

düz taban direksiyon benim çok istediğim bir özellikti. benimki still paketli idi. bu durumda bluetooth+sunroof vardı.

tabi cosmo nun da farklı yanları var. afl farlar çok önemli bir ayrıntı.

tamamen zevke bağlı bi durum.

• Arkadaşlar hb benim araç. spoiler deki stop ışığını kendimiz çakarlı yapabilir miyiz ?

• Beyler bu araci dusunuyorum fakat fiyat araliginda 1.6 mpi 2009-2011 passat daha mantikli geliyor. Siz ne dersiniz?
    1- Bu aracin icinin dar oldugu soyleniyor dogru mu?
    2-bagaji rapid ve toledodan bile kucukmus???
    3-bagaj kapagi citalari yukleri olumsuz etkiler mi?
    4-yalitim olarak disli asfaltra nasil?

• 55000'e aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıkıl

55000'e aldım..

Hayirli olsun hocam. Kazasiz belasiz sur insaallah. Peki arac nasil? Bagaji yeterli mi?420 lt? Arkasi dar diyorlar sizin fikriniz nedir??? Yol sesi yalitimi nasil? Cevaplarsaniz sevinirim. Sanirim bira 1.6 102 hp aractan daha performanslidir bu 1.3

• Evet arkadaşlar,

2013 model, astra j, beyaz, 1.3 cdti, cosmo, sunfroof ve navigasyon yok, 29000 km'de.
    Kaza, boya vs. yok.
    Bakımları tam +2 yıl garantisi devam ediyor.

İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.
    İstanbul'da olan arkadaşlar aracı görebilir.
  • sağolun..aslında aklımda dizel astra almak yoktu..eşiminde rahat kullanabilmesi için benzinli otomatik astra 1.4 yada honda civic otomatik alacaktım..yakın bir aile dostumuzun arabası..1 hafta kullan dene dedi..eşimde ikna oldu çok rahat kullandı..bende oyle aldım..forumlarda bahsedilen tıkırtı ses benim arabada yok..kalkışı denildiği gibi biraz ağır..ama yokuşta kalırsın arkadan iterler..selektör yersin bunlar hikaye..şöför farkı bence...kimseyi rencide etmek istemiyorum ama benim fikrim bu..vergisi,ekonomisi,konforu,güvenliği artısı..sadece bu üstünde çok kişinin övdüğü turanza bridgestone lastikler artık sertleştiği için ses yapıyor onu değiştirecem..
    İyi dilekleriniz için tekrar tşk ederim..herkese ii günler..
  • tıkıl kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimy34 -- 26 Ekim 2015; 20:03:26 >
  • Arkadaşlar bu jant modeli hangi donanımda bulunuyor?

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTI4xM9OdzSDuTpFXemsUy4sirySBrCYJ1W22ZRnPHymJ6imbclS64jbL6U

• Spor veya cosmo donanım da olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz-83

Spor veya cosmo donanım da olması lazım

2013 ve üzeri sport donanıma aitmiş, teşekkürler.

• Merhaba Arkadaşlar,

2013 1,3 Cdti edition araç aldım 19.000-Km. Expertizde falan sıkıntı çıkmadı.

Garanti süresi 3 hafta sonra bitecek. Kontrol etmem gereken yada garantisi bitmeden şunları kontrol et bak diyebileceğiniz kısımlar varmıdır acaba.

Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • amoore A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ne kadara aldınız?
  • Sport

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

hayırlı olsun ne kadara aldınız?

teşekkürler. 48 e aldım
  • Merhaba arkadaşlar. 2012 astra 1.3 cdti enjoy plus paket araç almayı planliyorum. Şuanki araç 2011 model 1.6 benzinli extreme üstüne 12 bin lira verilcek. Fluence in değişeni yok ama boyalı yeri ve ufak ufak kazaları çok. Acemiliğimi onunla attım. Astra 60 bin de hasarı boyası değişeni yok. Fluence şehir içi 8.5-9 arası yakiyor ve bana çok geliyor öğrenci olduğum için. Astrada gördüğüm eksikler bluetooth ve arka park sensörü olmaması oldu. Birde şimdi araştırmaya başladım çeşit çeşit kasa tipleri var ve bunlar hakkında bilgi bulamadım. 2012 hb 1.3 cdti enjoy plus 95 hp araç j kasa oluyor dimi ?

Teşekkürler

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

Yanlış bilmiyorsam 2012 HB 1.3 CTDI asta H kasa olarak ta mevcut. Yani J kasanın bir önceki versiyonu. J ve H kasa farkını internette bulabilirsin görsel olarak. Araçta gördüğün eksiklere gelince 2012 enjoy plus J kasalarda standart donanımda park sensörü ve bluetoth yok. Spor donanıma sahip olan araçlara bakabilirsin. spor donanımda park sensörü standart olması lazım. Ama almayı planladığın araç için park sensörü , geri görüş kamerası, bluetooth, DVD navi... gibi fonksiyonlarının tümünü bir arada sunan sistemler mevcut. Yaygın olarak kullanılıyor.

Benim aracım da 2012 enjoy plus ve Cyclone DVD , navi sistemini kullanıyorum( park sensörü geri görüş kamerası , Bluetooth .. dahil ) örnek olması için sisteme aşağıdaki linkten bakabilirsin. Araştırırsan mutlaka fiyatı daha uygun ürünler bulabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/cyclone-opel-astra-j-dvd-ve-multimedya-sistemi-orj-anten-ve-kamera-hediyeli-pm-otrg1627

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.