Şimdi Ara

Astra J Müzik sistemiyle anlaşamıyoruz bir türlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım aracın müzik sistemi (CD 400) bana yeni gelin gibi naz yapıyor. Şöyle sorunlarım var;

- Bluetooth'u açıp telefonumdan (galaxy note 4) arama yaptığımda aracı bir türlü bulamıyorum. Arabada ilgili yere girip eşleştirmeyi açtım. Ekranda default şifre (1234) de yazıyor. Ama kaç defa ararsam arayayım bulamadım. Bir arıza olduğunu düşünmüyorum, çünkü eski sahibinin ve ablasının falan telefonları kayıtlıydı sistemde. Ben sildim. Arıza olsa ya da Bluetooth olmasa onların telefonları da kayırlı olamazdı.

- Favorilere bir radyo kanalını 1. favori tuşuna kaydediyorum (Mesela NTV Radyo). Sonra başka bir radyo frekansına geçip 1. favori tuşuna basarak geri geldiğimde kaydettiğim kanalın ismi (NTV Radyo) ekranda gözükmesine rağmen, farklı bir kanal çalıyor (genelde en baştaki frekans olan 88.8). Onlarca defa denedim, hep aynı.

- USB Bellek takıyorum, hiç bir şey olmuyor. İçinde müzikler var. Menüden nereye girersem gireyim bir türlü USB belleğe ulaşamadım. Menüde ayrı bir yer olması gerekmiyor mu USB için ? Yoksa bellek takılınca kendiliğinden mi açılıyor o menü. AUX tuşuna 2 kere basın denmiş, denedim olmadı. Basılı tuttum gene olmadı.

Başka sitelerde ve forumda yaptığım aramalarda bir sonuca ulaşamadım. Yardım eden olursa minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 15 Kasım 2016; 7:18:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.