Şimdi Ara

Astra J Park Sensörü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. 2 hafta kadar önce 0 Astra J HB Cosmo sahibi olduk. Önde ve arkada olmak üzere park sensörleri var. Arka sensörler ve kamera gayet güzel çalışıyor fakat ön orta sensör hep yakınmış gibi gösteriyor. Biz plakadan olduğunu düşündük çünkü plaka biraz çıkık duruyor. Bu sorunu yaşayan veya çözen veya bir fikri olan biri varsa yardımlarını bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

• Aynı sorun bazen banada oluyor.önde hiç bişey olmamasına rağmen yakın gösteriyor gösterge
  • Acaba neden olabilir bu bize tek problem plaka gibi gözüktü ama emin olamadık. Müsayet bir zamanda plakaya bi ayar çekip denemeyi düşünüyorum.
  • Bende böyle bir sorun yok
  • Şu ana kadar hiç olmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Şu ana kadar hiç olmadı mı?

Yok olmadı mesafe 30CM me düştüğünde tek ton 30cmye kadar kesik-kesik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

quote:

Şu ana kadar hiç olmadı mı?

Yok olmadı mesafe 30CM me düştüğünde tek ton 30cmye kadar kesik-kesik

Cevabınız için teşekkürler :) Çözüm aramaya devam. Bende de son 2 gündür olmuyor ama hayırlısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra j radyo çekim problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay çözüldü mü acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkese selamlar. 2 hafta kadar önce 0 Astra J HB Cosmo sahibi olduk. Önde ve arkada olmak üzere park sensörleri var. Arka sensörler ve kamera gayet güzel çalışıyor fakat ön orta sensör hep yakınmış gibi gösteriyor. Biz plakadan olduğunu düşündük çünkü plaka biraz çıkık duruyor. Bu sorunu yaşayan veya çözen veya bir fikri olan biri varsa yardımlarını bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Plakalığı çıkarıp plakayı tampona yapıştırın sorununuz çözülecektir başka bi durum yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tfk35 kullanıcısına yanıt
    Evet plakayı yapıştırmak sorunu çözecektir fakat şu aralar sorun çıkarmıyor bu nedenle uğraşmıyorum da :)
  • aynı sorunu ben yaşadım. plakalığı söküp plakayı tampona yapıştırın. sıkıntı yok park sensörleri devrede sağlam :)
  • ulasyasar U kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler şu an gayet güzel çalışıyor sorun olursa uygularım :)
  • Bu park sensörü benim de 30 cm olduğu zaman tek ton çalıyor. Bunu 10 cm olarak ayarlamak mümkün mü?
  • bir bilgim yok ama servis halleder sanırım. gerçi oda arabanın beynine bağlanacaklar falan. uzun iş :)
  • ön park sensörü durduk yere ötmez,etrafta araca yakın bir çıkıntı ,kaldırım,taş,hayvan v.s gibi şeyler algılıyor olabilir,öttügü zaman durup inip bi kontrol etmenizi tavsiye derim
  • getaway kullanıcısına yanıt
    Onu kontrol ettim çok defa sorunumuz çözüldü teşekkürler yine de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.