Şimdi Ara

opel astra j radyo çekim problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Istanbul sehir icinde hemen hemen hic ciIrtisiz istasyon bulamiyorum. Radyo dinlemek iskence oldu. Bu cizirtilardan nasil kurtulabiliriz? Kopekbaligi yuzgeci antenin icine bir agir metal uc ilavesi ise yarar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eistanbullu E kullanıcısına yanıt
    Radyo ayarlarından rds seçeneğini kapatıp aramayı dene radyoyu her kapatıp açtığında tekrar rds seçeneğini kapatman gerekiyor.

• Cd400 mü, bende de aynı sorun var ankaradayım

Balık sırtı antenli sport cosmo donanımlarda bu sorunu duymadım, genelde edition business ve enjoy active donanmlarda mevcut cünkü klasik uzun cubuk anten var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 3 Mayıs 2015; 19:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerp

Radyo ayarlarından rds seçeneğini kapatıp aramayı dene radyoyu her kapatıp açtığında tekrar rds seçeneğini kapatman gerekiyor.

Bunu bir deneyeyim. Cd 600 var ekranli. 2014 sport donanim. olmadi servise goturecegim ama sokturmek de istemiyorum aracin bir yerlerini. Cevaplariniz icin cok tesekkurler.

• Bende CD400 Sport var köpekbalığı sırtı antenli. Yine cızırtılı olarak geliyor radyo sürekli.
  • sadece araç hareket halindeyken varsa anten değiştirmek işe yarayabilir
    2006 kasa honda civic kullanmıştım araçta anten olmadığı halde radyo kanalları parazitsizdi
    yetkili servis aracın tüm kaportası anten işlevi gördüğünü söylemişti

• bende j kasa kullanıcısıyım hocam her arabamda anteni değiştiririm fazla bir masrafı yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    5 yıl önce açıldı
    astra radyo sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir anten deneyin bence parçacıdan

• 2013 Asta J Sport sahibiyim. Navi 600 + köpek balığı anten var. Malesef benim radyo da çok kötü çekiyor. O yüzden genelde usb'den müzik açıyorum. Fark inanılmaz.
  • astra j kasanın makyajlı versiyonlarında anten arka cam rezistansının içinde ve bu yüzden çekim kalitesi düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.