Şimdi Ara

Astra J Sedan Kaput Ucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Aracım mayıs ayında sıfır olarak satın alındı. Kaputun ortasından dikine tampona doğru inen çizginin tampona en yakın kısmında hafif bir bombe var. Yani sanki o çizgi dikine tekrar kesilmiş gibi. Pek doğal durmuyor. Fotoğraf ekleyemedim en kısa zamanda eklemeye çalışacağım. O kısım sanki alttan birşey çarpmış da yükselmiş gibi duruyor. Aracı benden başka kullanan olmadı ve Zaten çarpma ezilme gibi birşey de değil. Yarın servise uğrayıp akibetimizi soracağım bakalım. Servis tamponu onarmayı yada değiştirmeyi önerirse nasıl bir yol iZlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durum ne oldu merak ettim ?
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız unutmuşum yazmayı. Servis bu araç için kaput ucunun Zayıf olduğunu ve hafif elle bastırınca bile edilebileceğini söyledi. İstersem dosya açtırıp şikayetçi olabilirmişim ve onarırlarmış. Ama servisteki görevli onarım yada değişim tavsiye etmem değecek bişey değil deyince ben de şimdilik vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • befo B kullanıcısına yanıt
    Evet duymuştum. Kaputa özellikle kapatırken biraz havadan bırakmak gerekiyor. Elle kesinlikle bastırmamak gerekiyor kaputu. Kaput çok hassasmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.