Şimdi Ara

Astra K 1.6 Turbo 200 BG(Otomatik) Opc Line Sports Türkiyede (107.300 TL)>> 104.900 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
32.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buna karşı olduğumu söylemiyorum zaten. 136 beygirden bahsediyoruz olması gereken de bu. Tabi diğer markaların başaramadığı şey değil bu. Motoru ne kadar güç odaklı ayarlarsanız beygiri artırırsanız ve çok önemli daha fazla yakıt yaktırırsanız bu sonucu alırsınız. Ben Gti'dan bahsettim ancak örnek vermem gerektiği için şu anda olmayan veya gelmeyen değil halihazırdaki araçlardan bahsettim. 308, Focus, Golf bunları da 136 beygir güç üretecek şekilde güncellersek Astra hâlâ en önde olur mu? Mesela 308'in yine ağırlık ve aerodinamiği daha iyi değil mi? 136 beygir 320 torklu 308 olsaydı durum ne olurdu? 308 1200 kg. Mesela Focus ve 308'de aynı motor var ama 308 nerdeyse 1 sn daha hızlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

bundan 6 ay önce opel corsa opc 100'e satılıyordu. Astra nasıl bu fiyata satılabiliyor aynı fiyat ikiside nerdeyse. Birde dünya zam geldi 6 ayda.

Corsa opc 207 beygir. Astra opc 275 beygir. İnsignia opc 325 beygir. Bu araba astra opc değil yanlış anlıyorsunuz. Aynı sport insignianın opc line olarak geçmesi gibi. Opc line dediği de dışı opc ye benzer olması. Motor 1.6 litre 200beygir. Astra opc de 2.0 litre 275 beygir arada çok fark var. Aynı şekilde opc line insignia 1.6 dizel 136 beygir. Opc insignia 2.8 litre 6 silindir 325 beygir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Onu güncellersek şunu güncellersek diye birşey olabilir mi. O zaman 10 sene sonrasını konuşalım?

Şuandaki veriler karşılaştırılır geleceğin teknolojisi değili
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Tamam sen nasıl istersen.

ok kib by.

Bu arada motorların çıkış tarihlerini bilmiyorum. Ama ufak bir araştırma sonucu otomatik kombinasyonların ve motorların çıkış tarihleri yakın gibi duruyor. Sonuç olarak da birbirlerinin rakipleri oluyorlar.
    Peki Einstein, büyük araştırman için de teşekkürler.

Bir konu hakkında tartışmaktan korkan / tartışılamayacak bir insan olduğunuzu belirttiğiniz için ben teşekkür ederim. İyi günler.
    Beni tanıyor musun? Hayır.

Tahsilimi biliyor musun? Hayır.

Dünya görüşümü biliyor musun? Hayır.

Yaşımı/yaşadığımı biliyor musun? Hayır.

Eğer konuya agresif bir şekilde giriş yapmasaydın belki sohbet edebilirdik bu konuyla. 2 kelime mesajla sanal ortamda insan ölçüp hüküm veriyorsun.

Ne yaparsan yap genç arkadaşım. Ama bu konuyu başkasıyla tartış.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Benzinli araç için fiyat maalesef uçuk olmuş. Güncel kurlara göre olması gereken rakam 87000TL.

Nedense Opel Türkiye ekstra 20000TL kar koymuş.

Bu nedenle de araç ölü doğmuş.

Bonkörsünüz Şener bey?

Kurlar yükseldiği için öyle yazdım.

Eski kurlar olsa hakkı 67000TL idi.

35.000 tl den fazla etmez bence. o da euro olarak giriş yaptığı için öyle dedim.

almanlar tl satsa 25.000 e falan kapatırdık.

• Opeli hala sütçü beyrgiri ilan etmeye çalışanlar var. Boşa kürek çekiyorsunuz uğraşmayın...
  • birisi de demiş ki 1.2 tsi 1.4 tsi falan yazılımlanırsa tokatlar

ulan ne kafalar var forumda hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Buna karşı olduğumu söylemiyorum zaten. 136 beygirden bahsediyoruz olması gereken de bu. Tabi diğer markaların başaramadığı şey değil bu. Motoru ne kadar güç odaklı ayarlarsanız beygiri artırırsanız ve çok önemli daha fazla yakıt yaktırırsanız bu sonucu alırsınız. Ben Gti'dan bahsettim ancak örnek vermem gerektiği için şu anda olmayan veya gelmeyen değil halihazırdaki araçlardan bahsettim. 308, Focus, Golf bunları da 136 beygir güç üretecek şekilde güncellersek Astra hâlâ en önde olur mu? Mesela 308'in yine ağırlık ve aerodinamiği daha iyi değil mi? 136 beygir 320 torklu 308 olsaydı durum ne olurdu? 308 1200 kg. Mesela Focus ve 308'de aynı motor var ama 308 nerdeyse 1 sn daha hızlı.

Astra 1.6 cdti dizel araçlar içerisinde yakıt performans dengesinde en iyi araçlardan biri. Bence en iyisi. Golf 1.6 tdi bluemotion 105hp olmasına rağmen Astra 136hp ile aynı hatta daha fazla tüketiyor. Diğer motorları da 136 olarak güncellerseniz muhtemelen yine sıralama değişmez. Hali hazırda 130-136 lık motorlar mevcut zaten. Motorun HP si ve torku arttırıldığı zaman Astra kadar az yakabilecek mi o da başka bir soru.

136hp lik motor elbette 1.5 dci lar kadar az yakmıyor fakat cüzi bir miktar ilave yakıt karşılığı ciddi performans farkı sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

birisi de demiş ki 1.2 tsi 1.4 tsi falan yazılımlanırsa tokatlar

Niye hocam. +100 bg +199.90 tork veren yazılımlar var sanayide. Evet yanlış duymadınız 199.90 patron çıldırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

dün civic rs konusunda araç çok pahalı diye bir söylem oluştu. Şimdi bu konuya bakıyorum tam tersi bir durum var gibi. Ben birşey mi kaçırdım acaba?

Ben de farkettim bunu.

Opel düşünenler daha bonkör galiba!

Algısı daha yüksek abiNe kadar eskisi gibi civic'in teneke olmadığını,yine eskisi gibi Opel'ın tank olmadığını bilsekte bilinç altındaki o algı deger biçmemizi halen etkiliyor galiba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

dün civic rs konusunda araç çok pahalı diye bir söylem oluştu. Şimdi bu konuya bakıyorum tam tersi bir durum var gibi. Ben birşey mi kaçırdım acaba?

Ben de farkettim bunu.

Opel düşünenler daha bonkör galiba!

Algısı daha yüksek abiNe kadar eskisi gibi civic'in teneke olmadığını,yine eskisi gibi Opel'ın tank olmadığını bilsekte bilinç altındaki o algı deger biçmemizi halen etkiliyor galiba..

Algı önemli kesinlikle.

Misal şuan saat 5 i geçiyor ve telefonuma mesaj geldi, bendeki algı evden çocukların ya da hanımın uzunca bir alışveriş listesi yolladığı yönünde, kötü bir durum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Manuel ile çok daha keyifli olacağı düşüncesindeyim.

Ben de aynı düşüncedeyim. Tadı ancak öyle çıkar.

• supremum kullanıcısına yanıt
    170 hp daha ağır olan 3.20ied nin 0-200 ü 29 sn civarındayken ordaki değerlerin tutarsızlığı aşikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Niye hocam. +100 bg +199.90 tork veren yazılımlar var sanayide. Evet yanlış duymadınız 199.90 patron çıldırdı

işin ilginç yanı söyledikleri motorlara hard yazılım falan atılacak böyle motor kurum püskürtecek ama astra stok olmak zorunda. ona müdahale edilemez

• 2016 mart cikisli 2015 tam otomatik 1.4turbo 140 beygir opel astra sedan . Aracimin daha 14 ay garantisi devam etmektedir ve nakit ihtiyactan satiliktir . Kapali garaj arabasidir. En ufak hata cizik boya degisen kusur yoktur 0 gibidir hatta kokusu bile hala icindedir. Sehir ici ortalama 35 kurus civari yakmaktadir. Aracim 10000 km dedir . Aracim sinifinin en dolusudur . On arka pak sensoru ve digital gosterimi, cift bolgeli digital klima, deri koltuklar , yagmur sensoru , otomatik yanan farlar , kararan ic dikiz aynasi, bluetoothla muzik aktarimi ve telefonla gorusme gibi daha bisuru ozellik vardir. Bunlara ek olarak daha 1bucuk ay once 1750 tl ye alinmis kis lastikleri ve 0 ken alinmis yaz lastikleride aliciya verilecektir. Ek olarak bagaj havuzu , kaucuk paspas setide vardir. Daha fazla bilgi icin arayabilirsiniz:05326044437 FIYAT 67750 tl DUSUNEN ARAYABILIR !!!!!! ACIL IHTIYACTAN SATILIK.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

işin ilginç yanı söyledikleri motorlara hard yazılım falan atılacak böyle motor kurum püskürtecek ama astra stok olmak zorunda. ona müdahale edilemez

Boşver hocam. Vw sevmem ama almanların orta kaliteli olduğunu biliyorum. (Üst segment bi audi bazı modeller bmw ve mercedestir.) Burdada astra orta kaliteli 200 hp top speede kadar iyi hızlanan bir araç var. Cidden bakmayı düşündüğüm bir araba civic hb düşündüm ama herkes motor yavaş kalmış diyor.

Bilen varmı araç ne zaman bayilerde olur geldimi. Tam opc kitli haliyle ? Pazar gidip bakıyım açıksa showroom.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.