Bildirim
Astra K 1.6 Turbo 200 BG(Otomatik) Opc Line Sports Türkiyede (107.300 TL)>> 104.900 TL (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: shintai
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Acaba son hizi nedir arkadaslar, var mi video
Kadranda 239 km/s olarak gösteriyor ama GPS hızı 230 km/s'miş.
Fena degil
Opel kendini son yillarda inanilmaz gelistirdi.
Gerci Avrupa'da yasasam Julyet veloce alir gecerim, saga sola bakmam
-
Giulia Quadrifoglio gider sana. -
300 beygirin altinda olma ihtimali cok cok az gunumuz hothatch trendlerine bakilinca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
K OPC var dediler geldik ama gördüğümüz sıradan K. 19 jant, body kit, spoiler, kaliperler vsvsvs_?? Hayal kırıklığı oldu hadi eyv. -
308 gti var 1.6 bu da gelebilir bence.
Nerde bizde o para
Henuz canli gormek nasip olmadi ama ic mekanini cok tuttum meretin
Malzeme kalitesi de iyiyse is yapar.
Ama bu Almanlar segmenti tapulamis gercekten. -
Opel seviyor yuksek beygirleri,j opc 6 saniyede 0-100 yapiyor 280 bg ile. Hafifletilmis kasa ve ~300 beygir ile 5.5 saniyenin altini gormek isteyeceklerdir diye dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Tüketim:
Şehir içi: 7.8
Şehir dışı: 5.2
Şehir içi 7.8 diyorsa kafadan 10 lt yakar... -
Olur belki birgün. Hayalleri büyük tutmak iyidir. -
Neden iyiye iyi, kötüye kötü diyemiyoruz anlayamıyorum. Mis gibi araç, adamlar emek veriyor ve markayı eski seviyesine çıkarmak için birçok şeyden feragat ediyorlar. Şanzıman dışında birçok c hb araçtan üstün ve önceliklere göre ilk üç araca rahatlıkla girer.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yavaş geçsin. Mutlaka daha yüksek beygir ve torku kullanacaktır. Ama kopmaz abartma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de yakıt verilerine güvenmeyenlerdenim. -
Manuel ile çok daha keyifli olacağı düşüncesindeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xj9
RCZ R varken bu nedir
RCZ nin üretimi sonlandı biliyormuydun -
-
Bu fiyata başka 200hp araba varmi acaba merakımdan soruyorum param olduğundan değil
bundan 6 ay önce opel corsa opc 100'e satılıyordu. Astra nasıl bu fiyata satılabiliyor aynı fiyat ikiside nerdeyse. Birde dünya zam geldi 6 ayda. -
Baya ucuzmuş alırım bir iki tane -
Opelin teknik verileri diğer firmalara göre farklı. Kimisi launch kontrol ile kalkış yapılmadığı için böyle diyor bilemeyeceğim.
136hp lik Astra K nın en iyi kalkışta verisi 8.9 -9 sn. Opelin verisi 9.6
Astra k yı tek turbolu hiç bir 1.6 dizel 0 100 de top speed de, ara hızlanmada vs de geçemez.
Rahatlıkla pejoyu geçer. Bende j kasa kasa var 136. Haza abandımı 2.0 1.40 lık passat inliyo. 2 saat kovalıyo geçemiyo. 2 saat yan yana gidiyoruz.
120 lik 1.6 passatı rahat tokatlıyorum. Zevk vermiyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X