Şimdi Ara

Astra K 1.6 Turbo 200 BG(Otomatik) Opc Line Sports Türkiyede (107.300 TL)>> 104.900 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
32.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Opc 200hp deneyen var mı? Civic 2010 kullanıcısıyım, Rs almayı düşünüyorum 1,2 yıl içinde. Fakat 200hp'lik Opc'de ilgimi çekiyor hatchback tercih etmesem de. Performans olarak Opc biraz daha iyi duruyor Rs'ten. Yakıt olarak Opel hep yazıldığı gibi mi, yoksa ilave ediliyor mu? 20 yıldır Civic kullanıyorum, ne yazarsa onu yakıyor. Rs'ten daha güçlü, ama daha az yakıyor verilere göre.

Kullanılan şanzıman konusunda bilgi verir misiniz?

performans olarak biraz değil çok daha iyi. ama astranın içi ve dışı çok vasat. 182 lik civic HB'in içi çok daha güzel.

O kadar fark var mı? Birileri denese de görsek keşke. Astra'nın opc versiyonu evet kalite iyi durmuyor. Bence Rs içi Hb'den daha güzel.

Opc 0-200 26s saniye bir değer var, gerçekten çok iddialı bir değer, eski type-r'dan bile iyi. Civic Rs 30s.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Opc 200hp deneyen var mı? Civic 2010 kullanıcısıyım, Rs almayı düşünüyorum 1,2 yıl içinde. Fakat 200hp'lik Opc'de ilgimi çekiyor hatchback tercih etmesem de. Performans olarak Opc biraz daha iyi duruyor Rs'ten. Yakıt olarak Opel hep yazıldığı gibi mi, yoksa ilave ediliyor mu? 20 yıldır Civic kullanıyorum, ne yazarsa onu yakıyor. Rs'ten daha güçlü, ama daha az yakıyor verilere göre.

Kullanılan şanzıman konusunda bilgi verir misiniz?

performans olarak biraz değil çok daha iyi. ama astranın içi ve dışı çok vasat. 182 lik civic HB'in içi çok daha güzel.

O kadar fark var mı? Birileri denese de görsek keşke. Astra'nın opc versiyonu evet kalite iyi durmuyor. Bence Rs içi Hb'den daha güzel.

Opc 0-200 26s saniye bir değer var, gerçekten çok iddialı bir değer, eski type-r'dan bile iyi. Civic Rs 30s.

o yüksek hızlarda 4 sn'lik fark kaç mt yapar biliyor musun? 200-300 mt'lik bir fark demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Zam gelmiş. 109,800 lira olmuş.

Zammı geri almışlar sanırım. Yine 107,300 lira olarak görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okudum ve şu anki halim;
    Astra K 1.6 Turbo 200 BG(Otomatik) Opc Line Sports Türkiyede (107.300 TL)>> 104.900 TL
  • Bu arabaya bu para fazla mı yoksa fiyatlar mı şaşırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel neden getirmiyorsunuz arkadaş,daha iyi gidiyor hem de.90-100 arasına manueli gelse başka benzinli tercih edilmez.

• Opelin reklamı yok,test aracı yok kim nasıl binsin test etsin alsın?ben honda bayisine gittim civic rs (sedan) ve civic hb 1.5 182 ikisi birden vardı test aracı olarak.

Hb versiyonu denedim gidiyor fena değilde ehhhh işte dedirtiyor beni etkileyemedi açıkcası,astranın performansı çok daha iyidir o düşüncedeyim ama birileri kör alış yapacak test edecek paylaşacakta....bizler öğrenip almaya karar vericez zor mesele...

• ŞAKA MAKİNASI..
  • akyol85 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl test aracı yok ? Opel bayiğinde ben test sürüşü istemeden satıcı gel sürüşe çıkalım dedi

• şuraya geleyim keyifle bir konu okuyayım dedim ama vw fanboylar yine kötülemeye başlamış. Ne zorunuza gidiyor arkadaş?

J kasa 1.4T sahibiyim. tsiların öyle boy boy fark attığı yok, yüksek devirlerde nasıl kesildiğinizi biliyoruz.

Opel 1.6 OPC öncesi OPC Line satışı ile piyasayı yavaş yavaş hazırlıyor gibi geliyor bana. Kaç senedir 1.6 OPC gelicek diyip durdular. Asıl OPC önce bir hazırlık gibi bu
  • Gerçek OPC Eylül Frankfurt Auto Show'da tanıtılacak.
    1.6 manuel 300hp +kilitli diferansiyel.
    Zannediyorum onu da düşünerek bu araca manuel getirmediler.
    Şaşırıp da 120'den falan getirirlerse onu sıra yazarlar, pazara damgayı vurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Gerçek OPC Eylül Frankfurt Auto Show'da tanıtılacak.

160 binden aşağı olacağını hiç sanmam. 308 GTİ örneği var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Gerçek OPC Eylül Frankfurt Auto Show'da tanıtılacak.

120 bin derken Hani 125 ps golf ün sahip olduğu rakam mı
    Temiz 170 bini var da fazlasını bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkars BOZKURT

Konuyu okudum ve şu anki halim;
    Astra K 1.6 Turbo 200 BG(Otomatik) Opc Line Sports Türkiyede (107.300 TL)>> 104.900 TL

B207R falan mı

• Bir de tok kapı sesi yok astrada :)

Onu unutmuşlar, sonuçta kapı sesi önemli

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Tok kapı sesi Astra'da da var hocam. Ondan yapmamışlardır.

• Daha ucuza civic rs hatchback var hemde manuel gelecek. Bu paraya civic rs sedan var, d platformu kullanan geniş ,ferah oturaklı araba. Sedan ferahlığında hatch performans veriyor. Ben kırmızı bir civic rs almayı tercih ederdim bunun yerine.
  • Alacan bunu vurucan kirbaci vurucan kırbaçi Şaka şaka 4 sene garajda yatacak borcu bitince koyacam benzini vurucam.kırbaçi

• On numara araba ya özendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Nasıl test aracı yok ? Opel bayiğinde ben test sürüşü istemeden satıcı gel sürüşe çıkalım dedi

Hocam 1.6 200hp test aracı muğla bayisinde yok,bodrum bayisinde yok,izmir arkas bayisinde yok,uşak arden opelde yok siz nerede buldunuz test aracını???1.6 200hp den bahsediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.