Şimdi Ara

Astra k debriyaj takilma , videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaçak olur ama üsttede altta tabi o kullanmaya bağlı bir durum 2 taraftanda kaçak olur ya da en basiti hidrolik kutusuna bakın zaten yağ azalır
  • MhmtÖztrk M kullanıcısına yanıt
    Bende de debriyaj rulmanı (alt-merkez) değişti. Şİmdilik bir daha takılmadı ama bir iki hafta oldu aracı alalı. Çok sık yapmıyordu.

Hatta 6000 km yaptım ilk üç takılmadan sonra hiç takılmamıştı.

Avrupa forumlarında debriyajda problem oldugu ve merkezin hatta bazı durumlarda boruların değiştiğini yazmışlar.

Ben aracı aldım alalı, debriyaj telli eski usül gibi sert idi. Şimdi fren gibi yumuşak ve hidrolik hissetirir oldu. Muhtemelen fabrikasyon bir sıkıntı.

Opel de kabul ediyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 18 Eylül 2018; 9:12:39 >
  • Hocam valla borularda kaçak yoksa borularla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ustanın dediği üst merkez veya alt merkez olduğu. Bakacağız demişti. Ama şöyle bir şey de var 2 defa alt merkez değiştirip sonuç alamayan en sonunda pedal setini değiştirip problemi çözen tanıdığım var. Ne alaka diyorum ama bu bahsettiğim kişi en ufak şeyden huy kapan biri. Acaba bizim pedallarda bir problem olabilir mi ? Çünkü benim ne alt merkez ne de üst merkezde herhangi bir sorun görünmüyor demişti usta ?? İçinde hava da yoksa geriye ne kalıyor ? Hâlâ aklımın bir köşesinde pedallarda yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmtÖztrk -- 18 Eylül 2018; 9:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TAm olarak sorun nerede bilemiyorum. Usta bana da alt yada üst merkez dedi. ALt merkez değişti şanzıman indi vs.

Birincisi pedalın hissiyatı değişti sanırım öncekinde ıskıntı vardı daha önce bahsettiğim gibi bu da sorunun alt merkezde olmus olacağı ihtimalini güçlendiriyor.

İkincisi alt merkezin değişimi zor kısım diye düşünüyorum. ÜSt merkez daha kolay. Sıfır parça ile alt merkez değişimi yaptık . Bundan sonra yaparsa üst merkeze baktıracağım. Umarım yapmaz
    Olmaz diye bir şey yok o ama o modelde aracın pedalı arızalı olmasi ayrı bir durum sonucu bekliyoruz hocam hayırlısı

• Şu anda debriyajınızda ilk basarken boşluk kaldı mı ? Yoksa tamamen sert mi ?

Sert degil yumusak tamamen. Hidrolik hissi geldi. Daha once sert ve tamamen yayli sistem gibi hissettiroyordu

• Hocam bende de o yay hissi var. Benim ilk basarken 5 cm boşluk devam ediyor hala. Alt merkez için test ettireceğim aracı. Bakalım ne olacak

• Valla niyetim servisi kötülemek değil ama rulman bozuk olursa ne yapar biliyor msunuz
    Sanki fare fısıldaması gibi tuhaf ses fakat DEBRİAJA Basınca ses yapar.
    Debriaja basıp ses kesilirse prizlek rulmanı
    Ama diyecegim şu debriaj rulmanı basınca baya bi ses yapar sanzumandan
  • Opel ve Peugeot’lar çok sorunlu.

• Peugeot 308 aracımda da aynı problem var. Sorunu çözebildiniz mi ?
  • Selamlar,

Opel yasadigim sorunu 2016 ve 2017 modellerin bazi yada tum partilerinde kabul etmis. Servisteyim araci biraktim. Tum debriyaj sistemi abs felan degisecekmis.

• Bostancioglu servis garantiden tum debriyaj sistemi degisimi yapti. Yetkili opel servisine gidin kontrol etsinler şasiden.

Opel degisim icin geri cagiriyor

• Ağustos'tan beri bu şekilde mi kullandınız?
  • Degisen parca listesi
    Astra k debriyaj takilma , videolu

• Merhabalar bu sorun bende de var . 2016 model aracım astra k ikinci el olarak aldım aracı bu değişem parçaları garanti kapsamındami yapıldı. Yoksa siz mi cebinizden karşıladınız. Servise gittim 8.590 küsür fiyat çıkarttı . Opel turkiyeyi aradım kayıt falan aldılar. Şuan beklemedeyim

• Arkadaslar soranlar oluyor, debriyajla ilgili herhangibir islem icin ucret odememistim. Garantiden degistiler. Fabrika cikisinda problem var o yuzden. Garantisi bitmis araclar icin ne olur onu bilemiyorum. Benim garantim devam ediyordu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.