Şimdi Ara

astra,korna düğmelerinin yerleri yırtık nababilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astramın direksiyon üzerindeki korna düğmeleri zamanla deforme olmuş ve yırtık bunları nasıl kapatabiliriz?birde küllük açılıyo kapanmıyo açık kalıyo buna nabılabilinir?arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Valla ben nerdeyse oraları yırtık olmayan ne Corsa ne de Astra gördüm genelde insanlar o haliyle kullanıyor. Sanırsam yapacak çok da bir şey yok
  • Benim corsa'nın da yırtık yaw :)
  • zaten o kornoyı oraya koyan mühendisin aklına şaşıyım!arkadaşımda var o da yırtık..kronik yani senin anlayacağın..
  • nasıl başardınız onları yırtmayı :S
  • yırtık olmayan opel yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

yırtık olmayan opel yoktur

yeni astra' dan mı bahsediyoruz?
    bi önceki kasa ve ondan önceki kasada bu yırtılma değil de aşınmanın olduğunu biliyorum ancak yeni astra' da öyle bir problem yok.
    Bu arada yırtık olmayan Opel yoktur da ne demek yahu? Benim arabam Opel olmasa gerek o zaman..
  • Yeni kasada yırtılması pek mümkün değil ben eski kasadan yani classic modelinden bahsediyorum ve de ayrıca eski Corsalar yenilerini bilmiyorum. Direksiyonun her iki tarafında olup üzeri çok ince bir plastikle kaplı olan cinsten. O kasaları kullanıp sağlam olan görmedim daha valla büyük başarı eğer sizinkiler sağlamsa
  • İmzamdaki araç 57.000 de ama direksiyonunda herhangi bir yırtık söz konusu değil. Ama aynı model araçlarda hatta daha yeni modellerde bile yırtılmalar olduğunu görmüştüm. Bence bu kullanım şekline bağlı.
  • yama yapılamayacağı ve sıfırıda pahalıya geleceği için.çıkmacının yolu görünüyor sana.istanbuldaysan kartalda sadece opel çalışan çıkmacı var.servis fiyatının tam yarısına veriyor ama no pazarlıkla.
  • bendede yırtık aslında yırtık değilde aşındı yırtılmak üzere 98 corsa yapacak bişey yok mecburen kullanıcaz.
  • Ben de o şekilde kullanıyorum mecburen. İğrenç bir durum. Üstüne yeni plastik yapıştırmayı önerdiler ama o da çok emanet duruyor. Tek çare toptan tüm direksiyonu değiştirmek ama o zaman işin içine hava yastığı da giriyor çok masraflı oluyor. Çıkmacıya da güvenemiyorum hava yastığı yüzünden.
    Yani o halde kullanmak dışında bir çare göremedim ben.
  • bizdede var 110 bınde ama no yırtık

cunku kornayı kullanmıyom

o dugmeyı oyle yapan arkadasa burdan selam yolluyorum
  • Küllük konusunda şunu söyleyebilirim. Onun acılmaması için küçük bir tırnak var. O çıkmış olabilir.Benim de aynısı olmuştu.Küllüğü söküp yaptılar...Korna ya gelince boşver takma. ve de çalma....
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

yırtık olmayan opel yoktur

yeni astra' dan mı bahsediyoruz?
    bi önceki kasa ve ondan önceki kasada bu yırtılma değil de aşınmanın olduğunu biliyorum ancak yeni astra' da öyle bir problem yok.
    Bu arada yırtık olmayan Opel yoktur da ne demek yahu? Benim arabam Opel olmasa gerek o zaman..

eski bir opel plaza çalışanı olarak dediğim gibi yırtık olmayanı görmedim
  • Opel hala Astra classic üretiyor ve satıyor. Onların direksiyonlarında da aynı sorun var. Peki hala bir şikayet gelmiyor da mı bu adamlar inatla sürekli yırtılan bu direksiyonda israr ediyorlar anlmadım gitti. yoksa şu anda satılan classiclerin direksiyonları farklı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osp1905

Opel hala Astra classic üretiyor ve satıyor. Onların direksiyonlarında da aynı sorun var. Peki hala bir şikayet gelmiyor da mı bu adamlar inatla sürekli yırtılan bu direksiyonda israr ediyorlar anlmadım gitti. yoksa şu anda satılan classiclerin direksiyonları farklı mı?

şikayet gelse bile, artık üretimi bitmiş bi kasa için gelen şikayetleri değerlendirmeleri saçma olur, hadi diyelim ki değerlendirdiler, en baştan malzeme seçimi, tasarımı, imalatı fln derken bi sonraki nesil astra piyasaya çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Ben de o şekilde kullanıyorum mecburen. İğrenç bir durum. Üstüne yeni plastik yapıştırmayı önerdiler ama o da çok emanet duruyor. Tek çare toptan tüm direksiyonu değiştirmek ama o zaman işin içine hava yastığı da giriyor çok masraflı oluyor. Çıkmacıya da güvenemiyorum hava yastığı yüzünden.
    Yani o halde kullanmak dışında bir çare göremedim ben.

kendi havayastığını kullanarak sadece direksiyon simidini değiştirebilirsin diye biliyorum..
  • İyi de aracı hale sıfır olarak satıyor bu adamlar bugün gazetede ilanı vardı. Her türlü değişikliği yaptılar motoru bile değişti ne var ki direksiyonu değiştirecek en kötü yeni Astra direksiyonunu ona entegre etsinler
  • Fırat senin araba 06 CAM plakalı kırmızı Corsa mıydı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.