Şimdi Ara

Astra - Leon - Golf - Alım için son aşama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Frenden yana kaygınız olmasın. 3,5 kez ani fren yapmak zorunda kaldım, bazısında abs devreye girmedi bile, girdiğinde de sessiz sakin gürültü patırtı yapmadan, rahatsızlık vermeden tak diye durdurdu arabayı. Ama şu var:
    Testte adamlar 120 km de felan panik fren yapıyor Olabilirler, ben gayet ihtiyatlı Kullanıyorum arabayı, benim ani frenlerim ş.içinde düşük hızlarda oldu. bi kaç kez bilmediğim virajlara hızlı girdim,Yine esp bazen devreye girdi bazen girmedi. Girdiğinde de tık diye rayına oturtuyor Arabayı. çılgın kullanmazsanız Hiç can sıkmaz. Çılgın kullanırsanız da sizi sonuna kadar korur, o havayı veriyor. internetten izlediğim Testlerde gayet başarılı. Ha ben O testlerdeki gibi limitleri zorlar mıyım? Hiç sanmıyorum:) zaten bi arkadaş bi kAza videsu paylaşmış, kızlar arabada Telefonla uğraşırken ki, hiç gerek yok, 119 a sabitle yürü;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Orada klavye sürçmesi olmuş. Golf olacaktı malzeme kalitesi. Diğer kısımlar doğru.
  • Ersin Özbükey kullanıcısına yanıt
    Madem sormuşsunuz şöyle söyleyeyim; İşin içine rakamlar da girince,Leon elbette kötü bir araç değil ancak Astra ile arasında oldukça fark var. Benim gönlüm 62.000 TL yi Leon a yatırmaz ikisi arasında hem de 8.000 TL daha ucuz olunca banko ASTRA..asla pişman olmazsınız
    Not: ellerinde kalmışssa biraz daha da ekleyebilirseniz Cosmo alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 11 Mayıs 2014; 22:59:04 >
  • Astra derim arta kalan paraylada opc jant ve body kit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimsirrr

bahsettiğiniz araçların focus dışında tamamını inceleyip, 3-4 aylık araştırma sonucunda ben kararımı Golf'ten yana kullanmıştım. 15 gün önce 1.2 tsi comfortline aldım. sürüş konfor paketiyle de hız sabitleyici ve ön-arka park sensörleri geldi. (paket dahil 59 bin) 60 binin üzerine çıkmak istemiyorsanız 1.4 değil de 1.2 almanızı öneriririm. performansı sizi şaşırtacaktır. donanım olarak sürüş konfor paketiyle beraber hiç te boş değil aksine yazdığınız diğer modellerden daha üstün. malzeme kalitesi ve ergonomi olarak zaten diğerlerinden açık ara önde. bir diğer artısı da aracınızı elden çıkarırken bir değer kaybı yaşamayacaksınız. dediğim gibi 15 gün oldu alalı ve asla keşke demedim, gayet memnunum ve size de öneririm. (beyaz renk almak isterseniz ve ekstra siparişeriniz olmazsa (açılır tavan vb. gibi) birçok galeride mevcut, beklemeden alabilirsiniz.)

Tüm yorumlar güzel ama en kralı buradan gelmiş.

Golf'ün artıları saymakla bitmez (TR ve TR insanın gözünde) üzerine de eğer Golf 7 beğeniliyorsa en mantıklısı sizin söylediğiniz. 3 arabaya da bakmış biri olarak söylüyorum malzeme kalitesi kesinlikle Goılf'te çok iyi. Astra'nın da kasa kalitesi ve sac kalınlıkları ciddi dikkate batıyor zaten ağırlığından da belli. Tasarım olarak en güzeli Leon gibi dursa da Leon'un Led paketlisinde hem fiyat uçuyor hem farlarda buğulanma sorunu var.

Hele ki Astra'dan sonra Leon'u görmeye gidince oyuncak araba kapısı elliyormuş gibi hissettim artı orta konsol da fazlasıyla boş geldi.

Sonuç olarak alacak olsam ikinci el 10bin km altı, comfortline artı sürüş paketli 1.4 bir Golf alırdım. O da sıfırı için sıra beklememek adına.

• Valla manuel alınacaksa tatava yapmayıp Golf alıp geçmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

bu araçlar hemen hemen aynı birbiriyle fakat arabayı bi cafenin önüne çekince sürekli gözlerin üstünde olacağı araba kesinlikle astradır kendimden biliyorum

Astra - Leon - Golf - Alım için son aşama

Samsunda durum baya vahim demek

• 1.6 dizel Astra sahibi olarak dizel alacaksan kesinlikle Astra.Ama benzinli olacaksa işin içine TSI motor giriyor.Birkaç opsiyon ekletmeyle Golf diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Valla manuel alınacaksa tatava yapmayıp Golf alıp geçmek lazım.

Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: cimsirrr

bahsettiğiniz araçların focus dışında tamamını inceleyip, 3-4 aylık araştırma sonucunda ben kararımı Golf'ten yana kullanmıştım. 15 gün önce 1.2 tsi comfortline aldım. sürüş konfor paketiyle de hız sabitleyici ve ön-arka park sensörleri geldi. (paket dahil 59 bin) 60 binin üzerine çıkmak istemiyorsanız 1.4 değil de 1.2 almanızı öneriririm. performansı sizi şaşırtacaktır. donanım olarak sürüş konfor paketiyle beraber hiç te boş değil aksine yazdığınız diğer modellerden daha üstün. malzeme kalitesi ve ergonomi olarak zaten diğerlerinden açık ara önde. bir diğer artısı da aracınızı elden çıkarırken bir değer kaybı yaşamayacaksınız. dediğim gibi 15 gün oldu alalı ve asla keşke demedim, gayet memnunum ve size de öneririm. (beyaz renk almak isterseniz ve ekstra siparişeriniz olmazsa (açılır tavan vb. gibi) birçok galeride mevcut, beklemeden alabilirsiniz.)

Tüm yorumlar güzel ama en kralı buradan gelmiş.

Golf'ün artıları saymakla bitmez (TR ve TR insanın gözünde) üzerine de eğer Golf 7 beğeniliyorsa en mantıklısı sizin söylediğiniz. 3 arabaya da bakmış biri olarak söylüyorum malzeme kalitesi kesinlikle Goılf'te çok iyi. Astra'nın da kasa kalitesi ve sac kalınlıkları ciddi dikkate batıyor zaten ağırlığından da belli. Tasarım olarak en güzeli Leon gibi dursa da Leon'un Led paketlisinde hem fiyat uçuyor hem farlarda buğulanma sorunu var.

Hele ki Astra'dan sonra Leon'u görmeye gidince oyuncak araba kapısı elliyormuş gibi hissettim artı orta konsol da fazlasıyla boş geldi.

Sonuç olarak alacak olsam ikinci el 10bin km altı, comfortline artı sürüş paketli 1.4 bir Golf alırdım. O da sıfırı için sıra beklememek adına.

Hocam bir arabanın konsolunun sade olması, sadece sade olması anlamına gelir, kalitesiz ya da kötü ya da boş değil.
    yine bir arabanın konsolunun karışık olması, sadece karışık olması anlamına gelir, kaliteli ya da dolu dolu değil :))

Leon'un konsol hakkında sayısız eleştiri geliyor, sade diye. ama herşey yerli yerinde, elinin altında. kafa karıştırıcı dikkat dağıtıcı bişey yok. direksiyondaki düğmeler de öyle. Mesela Ceed'in konsol acaip afilli duruyor. kat kat göstergeler, direksiyon ha keza öyle. görüntü olarak zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin beğendiği bi tarz vardır. Ama Leon'un kumandalar , göstergeler gerçekten çok kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

bu araçlar hemen hemen aynı birbiriyle fakat arabayı bi cafenin önüne çekince sürekli gözlerin üstünde olacağı araba kesinlikle astradır kendimden biliyorum

• quote:

quote:

samsunda değil astrayı herhangibir yere çek diğer tüm c sınıflarından daha çok ilgi çeker tasarım olarak harika çünkü mazda3 le birlikte en iyi tasarım ikisinde

• Sanda dizel 90 ps golf var 13 model. Arac rahat ve kaliteli ama nedense bana siradan geliyor gerek ic gerek dis tasarim.

Leon un led farlar harika ama diger yonlerini bilmiyorum.

Opelle duygusal bir bagimiz var.gerek ic gerek dis tasarim benim cok hosuma gidiyor. Afl ve sasi kontrol sistemli bi astra iyi olur sunroof o kadar elzem degil bnm icin. Renk olarak. Kirmizi gumus k.rengi beyaz tercihimdir...

• Astra yıllarin arabasi heleki su donemde fiyatini hak eden arac astra.

• Erkeğin yeni bebeği

Bu arada son durum nedir hocam?
  • 2013 astra otomatik
    bayi fiyatlarından bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

quote:

samsunda değil astrayı herhangibir yere çek diğer tüm c sınıflarından daha çok ilgi çeker tasarım olarak harika çünkü mazda3 le birlikte en iyi tasarım ikisinde

Yok bende beğeniyorum astrayı ama ledli golf7 leon fr ve astra sportmu oluyorsa dengi bu grubun bilmiyorum ama, yan yana koysan ben en son astraya bakarım heralde. Opc olursa işler değişir ama.

• Golfu gectim, ben olsam astra secerdim.

• mantık kalite golf performans donanım leon sürüş dinamiği astra
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok bende beğeniyorum astrayı ama ledli golf7 leon fr ve astra sportmu oluyorsa dengi bu grubun bilmiyorum ama, yan yana koysan ben en son astraya bakarım heralde. Opc olursa işler değişir ama.

valla tasarım göreceli tabi ben zaten görsel olarak hasta olduğum için aldım,golfü bende severim ama leonu çok beğenmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.