yalnız Sessiz@Saglıkcı arabanı sattın mı? hani arabayı satmadan mı alacaksın yeni arabanı, onu anlamayadım. 400 küsür mesajın var, herhalde bunun yarısını şunu mu alsam bunu mu alsam diye kullandın gibi. insanları niye durmadan aynı konular ile oyalıyorsun diyeceğim ama zaten buradaki insanlarin vakti olmasa buraya takılmazlar (ben dahil)
neyse sen abicim önce arabanı sat, sonra alınır yenisi, senin niyetin olsun yeter ki
hocam ben takas yapacagım aracı satmadan.aracı sattımmı işe gelipgitmede problem yaşıyorum.. o yuzden dırek gıdıp anlasıp aracı alacagım kararım kesın ama tercihte taklıdım
arkadaşlar yorumlar için herkeze teşekkür ediyorum...
araç değiştirmek çok zor işmiş ya
ama astra Hb.Cd ile bora arasında kaldım...
yorumlardan anladıgım kadarıyla %90 Bora dıyorlar
peki boraya tüp taktırsam aldıktan sonra km de ne yakar bılen arkadaş var mı ???
Sessiz@Saglıkcı nickini kararsız@saglıkcı olarak değiştireceksin en sonunda
ama takip ettiğim kadarıyla aklın bora da kaldı. yakıt olarak tipoyla arasında çokta fark olmaz ancak bakım masrafları yönünden tipoyu arayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
ama takip ettiğim kadarıyla aklın bora da kaldı. yakıt olarak tipoyla arasında çokta fark olmaz ancak bakım masrafları yönünden tipoyu arayabilirsin.
arkadaşa katılıyorum msjlarını atkip ediyoruda başka bi konu başlığında kesin bora alacam diyorsun şimdide astra ile borayı kıyaslıyo-rsun.Yani kusura bakma da artık bi karar ver en kötü karar kararsızlıktır.öğretmen arkadaşta 99 var tüplü ş dışı 130-140 arası ş i.çi 170-180 arası tabiki bu kullanımdan kullanıma değişir biz yozgattayız.şu an hava -20-25 lerde seyrediyor zaten şimdi verdiğim rakamlarındsa bi geçerliliği yok.ne kadar soğuk o kadra yakıt artar.
sen en iyisi takasa gir ve al düşünmeden.ayrıca takasa giresen senin tipo patoza gider çok düşer hele bide galeriden alırsan.
quote:
ya hocam valla kusura bakmayın yani yaklaşık bir aydan beri bu arabaya yogunlştım araba pazarına gıttım gecen bı aracı 4 kere sormusum adam kovalayacaktı sonunda benı alıcam almasınada arabalardan hi. anlamıyorum alıpta pişman olmak istemiyorum sızlerıde yoruyoruz kusura bakmayın..paylaşımlar için allah razı olsun hepinizden tamm dıyorum kesın bu dıyorum bakıyorum bı taraftada astra duruyor onu soruyorum kafam karışıyor neyse hayırlısı olsun arkadaşın dedıgı gıbı kapıyıp gozumuzu alıcaz.. çok masraflımı ya senın dedıgın kadar ? ben tıpoya yılda bır bakım yaptıryıorum.o da 20.000 km yı devırmıs oldugu ıcın. umarım Temız bora bulabılırm.bu arada gerceken galarecıler bızım aracı olduruyorlar
yok kusur ne kelime. alacağınız arabanın marka modeli kadar öncelikle kendinize şu sorularıda sorun.
araba sizin için sadece ihtiyacınızı göreceğiniz bi araçmı yoksa gerçekten bütçenize göre yüksek paralar bağlayacabileceğiniz bi tutkumu
tipoya sanayide her ustada bakım yaptırabilirken yeni alacağınız arabanın servis yedek parça kasko vs masrafları sizi zor durumda bırakırmı
tiponun ikinci elini öldüren galericiilere bile kızarken aldığınız 20.000 ytl üzerindeki arabanın satmak istemeniz durumunda fiyatını öldürdüklerinde kaybınızın daha fazla olacağı.
kararlıysanız...
önceliklerinizi belirleyin ikinci el değeri bakım vergi ve kasko maliyetlerinin önemi dizaynının güzelliği donanımının fazlallığı malzeme kalitesi yolculuktaki konforu
ve en mantıklı seçimi yapın.
quote:
yok kusur ne kelime. alacağınız arabanın marka modeli kadar öncelikle kendinize şu sorularıda sorun.
araba sizin için sadece ihtiyacınızı göreceğiniz bi araçmı yoksa gerçekten bütçenize göre yüksek paralar bağlayacabileceğiniz bi tutkumu
tipoya sanayide her ustada bakım yaptırabilirken yeni alacağınız arabanın servis yedek parça kasko vs masrafları sizi zor durumda bırakırmı
tiponun ikinci elini öldüren galericiilere bile kızarken aldığınız 20.000 ytl üzerindeki arabanın satmak istemeniz durumunda fiyatını öldürdüklerinde kaybınızın daha fazla olacağı.
kararlıysanız...
önceliklerinizi belirleyin ikinci el değeri bakım vergi ve kasko maliyetlerinin önemi dizaynının güzelliği donanımının fazlallığı malzeme kalitesi yolculuktaki konforu
ve en mantıklı seçimi yapın.
ya sen boyle cevap yazmışsın ya gerçektenkutlarım ınan çok mantıklı aslında benım arabadan bı zorum yok heves dıye degıstırmeyı dusunuyorum hiç te anlamıyorum araçlardan bırılerı gelıp kafa kurcalıyor o kadar bende elımden geldıgı kadar sız degerlı arkadaşlara buradan sormaya calışıyorum....
Bende 2000 den buyana Comfortline Bora kullanıcısıyım ben astıra ile bora yı kıyaslamam bile bir bakışda bora kendinibelli ediyor kalite konfor donanım performans karizma ağır sade bir görünümü var alıcaksan comfortline al derim en çok bulunan modelicomfortline higlineden sonraki en donanımlı modeli higlineden 200 250 kadar var yaklaşık türkiyede higline passat donanımlarını bulunduruyor bence bora alırsan senihiç üzmez pişmanda olmassın olsaydık 2000 den buyana bora kullanmazdık alman arabaları işte borada bunu en güzel örneklerinden ben lpg taktırmadım arabam herşeğiyle orjinal ve orjinal kalması için taktırmadım pek yakıtı kullanımdan kullanıma değişir beni pek üzmedi yakıt pasarsan yakıyor doğal olarak her araba gibi araba tam bir yol asfatl canavarı yapıştım mı yere tamamdır bi altı pek yüksek değil altı vurunca içim acıyor ama kendimi asfalt arabası diyorum ve teselli ediyorum alırsan bnce bnimki atlantik mavi lacivert kırmızı eşil bulursan birde az km değişen boya v.s olmayan temiz bi bora bulursan off işte o zaman çok güzel olur yani bence kıyaslamaya son ver ve bora aramaya başla bulduğunda da al derim memnun kalıcaksın
quote:
Orjinalden alıntı: karaman26
Bende 2000 den buyana Comfortline Bora kullanıcısıyım ben astıra ile bora yı kıyaslamam bile bir bakışda bora kendinibelli ediyor kalite konfor donanım performans karizma ağır sade bir görünümü var alıcaksan comfortline al derim en çok bulunan modelicomfortline higlineden sonraki en donanımlı modeli higlineden 200 250 kadar var yaklaşık türkiyede higline passat donanımlarını bulunduruyor bence bora alırsan senihiç üzmez pişmanda olmassın olsaydık 2000 den buyana bora kullanmazdık alman arabaları işte borada bunu en güzel örneklerinden ben lpg taktırmadım arabam herşeğiyle orjinal ve orjinal kalması için taktırmadım pek yakıtı kullanımdan kullanıma değişir beni pek üzmedi yakıt pasarsan yakıyor doğal olarak her araba gibi araba tam bir yol asfatl canavarı yapıştım mı yere tamamdır bi altı pek yüksek değil altı vurunca içim acıyor ama kendimi asfalt arabası diyorum ve teselli ediyorum alırsan bnce bnimki atlantik mavi lacivert kırmızı eşil bulursan birde az km değişen boya v.s olmayan temiz bi bora bulursan off işte o zaman çok güzel olur yani bence kıyaslamaya son ver ve bora aramaya başla bulduğunda da al derim memnun kalıcaksın
hocam arıyorum valla bı tane nette gordum sence nasıl ?
bence bora valla.astradan daha kaliteli.ama 16 v boralar km'de 300 yakıyor ona göre
Bora çok klas bi araba bora daha mantıklı olur ama yedek parça çok pahalı ve araba bakım istiyor
Bence daha az km reli daha temiz bi araba bulmaya çalış fiyat biraz artacaktır ama olmuşken daha bakımlı üst model daha az km li bir bora bak derim
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
arkadaşlar yorumlar için herkeze teşekkür ediyorum...
araç değiştirmek çok zor işmiş ya
ama astra Hb.Cd ile bora arasında kaldım...
yorumlardan anladıgım kadarıyla %90 Bora dıyorlar
peki boraya tüp taktırsam aldıktan sonra km de ne yakar bılen arkadaş var mı ???
arkadaşım sanırım tüp taktırırsan bora şehir içinde 170-180 yakar
ben bora derim ama kmLeri ne durumda bunLarın ?
Araçta değişen - yaşına göre km iyi ama ben olsam biraz daha temiz yani değişeni olmayan bir bora arardım o fiyata belki 2000 bulabilirsin ben olsam kardeşim bir kere alıyorsun değilmi ben biraz daha biriktiririm 19 20 milyara 2001 2002 model model comfortline temiz az km bakımlı bir bora alırdım . biraz daha bak derim geç olsun güç olmasın o araba bora nın hangi modeli sorması ayıp
quote:
Orjinalden alıntı: karaman26
Araçta değişen - yaşına göre km iyi ama ben olsam biraz daha temiz yani değişeni olmayan bir bora arardım o fiyata belki 2000 bulabilirsin ben olsam kardeşim bir kere alıyorsun değilmi ben biraz daha biriktiririm 19 20 milyara 2001 2002 model model comfortline temiz az km bakımlı bir bora alırdım . biraz daha bak derim geç olsun güç olmasın o araba bora nın hangi modeli sorması ayıp
hocam dedıgınde cok haklısın. comfortlıne modelı boranın. bugun bı tane daha buldum 2002 model comfortlıne gumus gri 80.000 kmde 19 000 ytl ıstıyor tabı bırazda pazarlık payı var ruhsat sahıbınden. hafta sonu bı de o raca bakacagım. araç almak gerçekten sabır işi acele etmemek gerekır sanırım. yorumlardan anlaşıldıgı kadarıyla %95 bora. masraf yonunden bu araçlar nasıl acaba ?
Evet; BORA
bende 2000 model bora comfort var sanada tavsiye edeceğim araçta bora olur bol bol dua edersin bizede