Şimdi Ara

ASTRA mı BORA mı ???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok bora gercekten hızlı bı araç degıl amaç zaten ız degıl buradakı konunun amacı bu degıl..hız ıstesek başka araçlara yonelırdık
  • Dostum FOREVER vw boraaaaaa düşünmeden all derimmm.Opel kötü bir seçim değil ama vw ile kıyası olunca alt kalıyor.
  • Vw Bora suanda üretimden kalktı ama yinede Boranın ikinci el fiyatlarına bakın üst düzeylerde ,bu demek oluyorki Bora Astradan daha revansta olan bir araç...
  • hangi model bakıyorsun comfortline .... ...... ..... ?
    benim araca bak bi istersen araç tercih-kıyaslama nissan primera mı diye bi bölüm açtım orda fotosu var comfortline 110000km de lacivert atlantik mavi? bak bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: redblood

Dostum FOREVER vw boraaaaaa düşünmeden all derimmm.Opel kötü bir seçim değil ama vw ile kıyası olunca alt kalıyor.

• 2 araçta kaliteli lpg takılacaksa opel alınmalı
  • eveeet şuraya bir mesajda biz atalım dedik.gerçi bora ile ilgili az çok bende bişiler kattım arkadaşlara bilgilendirme maksadında.öncelikle opel servisini kıyaslayan arkadaşlarım sizlere de bir iki şey söyleyeyim.opelin volkswagenden servis yedek parça fiyatları açısından aşağı kalır yanı yok.vectracılar anlar beni.vectrada kullandım ve servisi öyle tatmin edici değildi.ikiside sağlam araba.zaten parça masrafı dahi yapsa ki ayda yılda bir onunda hakkını veriyor.her servis bir değildir beyler.ben erzincanda merkez çıkışında erzuruma doğru giderken bir servise gittim.abs lambası yanıyordu sürekli.adamlar bana dediler siz kafeteryamıza çıkın biz gereken neyse yapacağız.dedim bana öyle 100 tl ve üzeri masaf açacaksanız sakın dokunmayın ben ankarada yaptırırım dedim.erzincan anne memleketidirde.zaten normal frenleri var abs devreden çıktı sadece.ankaradada yaptırırım dedim.bakalım dediler.10 dakka sonra arabaya beraber bindik ustayla.test sürüşü yaptı frenleri kontrol etti.baktım lamba sönmüş düzelmiş.içimden dedim bakalım ne masraf çıkaracaklar :) adam dedi 2 sigorta değişti.50 kuruştan 1 lira dediler :D dedim bana kesin küfreediyor.dayı alaymı edion ne dion sen dedim.1 lira dedi.bilgisayarada soktular.10 lira verdim sigara alın yok içmioz dediler.yemek yiyin dedim yok aç değiliz dediler.almadılar :D neyse 1 gün sonra airbag lambası yandı.aynı servise gittim koltuk ileri geri yaparken oradaki algılayıcıdan kaynaklanmış.pc ye bağladılar sildiler.ben böyle dürüst sağlam servis hatırlamıyorum.06 plakaymış düşene bi de biz tekme atalım mantığı yok.onada para almadılar :) ağır bakımlarını orada yaptırmayı düşünüyorum.toparlayayım hemen :) bora sağlam seri konforlu.sağlıkçı birader sende vazgeç şu astra olayından.al sana hem aile arabası hemde sürüş zevki alabileceğin harika bir araba.valla zamanla o kadar çok seveceksin ki aranızda duygusal bir bağ bile oluşabilir.gözün kapalı al.uzun yolda 90 sabit hız 11 kuruş şehir içi 16 kuruş yakıyor.kalkışı ağırda kalsa toparlıyor kendini.senin aradığın yarış arabası tarzı değilde ve sağlamlıksa boradan şaşma.benki kolay kolay araba konusunda tatmin olmayan ben bu araba için öneride bulunuyorsam gözün kapalı al derim.saygılar.

• Arkadaş kaç aylar önce Clio aldı imzaya ve mesaj tarihlerine bakarsanız anlarsınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

2 araçta kaliteli lpg takılacaksa opel alınmalı

gacara_53 allahtan rahmet diliyoruz...
  • Arkadaşlar bende bu seçenekler arasında kaldım. 2000 model Astra CD mi yoksa 2000 Model WV BOra mı ??

Ayrıca Astraların 1.7 dizelleri nasıl??
  • astra 2001 model 1.6 16v kullandım astra güzel araba ama sorunsuz temiz bulursanız
    ben saflığımdan çamurlukları boyanmış sol arka kapı boyanmış çamurluklardan biri değişmiş airbagi açılmış araba aldım 3500 lira zarar ettim uğraşmam da çabası
    satana da Allah hayrını göstermesin o paranın dedim.
    şu an boraya bakıyorum ama çok temkinliyim servise sokmadan almayacağım kesinlikle babanız olsa güvenmeyin benden söylemesi
  • bende 2000 cd astra var her şeyine kefilim bundan önce vectra vardı tabi vectra astradan oturaklıydı bilen bilir 22 bin liraya sattık onu sonra da astra cd' yi aldık tek parça boyalı 135 bin km de gayet memnunum... ww bora falan hepsi hikaye astra ya alman tofaşı falan demişler euro dan 4 yıldız almış bi araç bilmeden konuşmayın!! evet bora biraz daha oturaklı görünüyor olabilir ama bora daha olgun insanların bineceği araç ha tip istiyorsanız astra g opc'ler var bütçeniz uyarsa alın sonra da iyi ki bora almamışım diye sevinin... 4. viteste 210 a kadar çıkan bi araçtır astra g fotoğrafları var inanmayacak olanlar için şehir içi 23 krş şehir dışı 18,19 krş yakar. oldukça seri ve pratiktir erken hızlanır. konfor istiyorsanız a kasa opel vectra alın opelin en ağır ve oturaklı arabası o benim gözümde... ha astra g alırsanız da asla pişman olmazsınız chevrolet cruze, ford focus, honda civic ve sayamadığım bir sürü arabayı rahatlıkla yeniyorum benim için hız da önemli sizin için her ne kadar olma sa da saygılarımla

• Bora diyenler astraya binmemişler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.