Şimdi Ara

ASTRA mı BORA mı ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sadoz5775

bende 2000 model bora comfort var sanada tavsiye edeceğim araçta bora olur bol bol dua edersin bizede

inşallah hocam valla bı alıyım hepinize dua edıcem

ılk başlarda değişik markalar dusunuyordum ama ıkı sey var aklımda bora ve alakası yok ama ford connect.

sanırım bızım butceye yakıt yonunden lpg lı bora uygun gibi gorunuyor
  • bir arkadaşımda vardı VW bora 110hp Tdi idi yalnız,

zamanının kompakt sınıf araçları ile alakası yoktu. hemen her yeri çok daha kaliteli idi. rahat yumuşak bir kullanımı var, koltukları kabini çok rahat yüksek sürat stabilitesi iyi, sessiz. gerçekten iyi bir otomobildir.

yol tutuşa çok önem veriyorsanız astranın virajlarda çok daha çevik olduğunu eklemeliyim. ama toplamda Bora derim
  • meslektaşım ve hemşerim; ( ben att'yim ve manisalıyım)

daha önce astra ile ilgili bir konuna da yazmıştım. buraya da yazayım;

yaklaşık 7 ay önce 2004 model astra hb njoy aldım. 10 bin km oldu kullanalı...
    - astra yukarıda yazılan kadar kötü bir araba değil. alman tofaşı falan diyolarmış ya, eğer astra alman tofaşıysa, bora da alman torosudur. arada çok da frk yok neticede.ikisi de aynı sınıf
    - astra G 1998 senesinde çıktığında euroNcap'ten 4 yıldız almış bir araç. bora da öyle. şu an bile üretilen arabaların bazıları 4 yıldız. eğer güvenlik yıldızlarla ölçülüyorsa astra yeterince güvenli. 1245 kg'lık aracın kapılarını kapattığındaki tok ses zaten bazı şeyleri belli ediyor.
    - astra evet boraya göre konfor açısından daha kötüdür. ancak bunu yol tutuşu ile telefi eder. dengesiz girilen bir virajda yol tutuşu konfordan daha önemlidir.
    - astra tip olarak boraya göre daha sportif ve genç işi. özeliikle hb olanlarının tipi gerçekten hoş.
    - karşı komşumda da bora var. yan yana konulduğunda astra daha dinamik duruyor.
    - yakıt olarak ben lpg taktırdım ve gayet ekonomik.

neticede astra'ları bir daha düşün.

• quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

meslektaşım ve hemşerim; ( ben att'yim ve manisalıyım)

daha önce astra ile ilgili bir konuna da yazmıştım. buraya da yazayım;

yaklaşık 7 ay önce 2004 model astra hb njoy aldım. 10 bin km oldu kullanalı...
    - astra yukarıda yazılan kadar kötü bir araba değil. alman tofaşı falan diyolarmış ya, eğer astra alman tofaşıysa, bora da alman torosudur. arada çok da frk yok neticede.ikisi de aynı sınıf
    - astra G 1998 senesinde çıktığında euroNcap'ten 4 yıldız almış bir araç. bora da öyle. şu an bile üretilen arabaların bazıları 4 yıldız. eğer güvenlik yıldızlarla ölçülüyorsa astra yeterince güvenli. 1245 kg'lık aracın kapılarını kapattığındaki tok ses zaten bazı şeyleri belli ediyor.
    - astra evet boraya göre konfor açısından daha kötüdür. ancak bunu yol tutuşu ile telefi eder. dengesiz girilen bir virajda yol tutuşu konfordan daha önemlidir.
    - astra tip olarak boraya göre daha sportif ve genç işi. özeliikle hb olanlarının tipi gerçekten hoş.
    - karşı komşumda da bora var. yan yana konulduğunda astra daha dinamik duruyor.
    - yakıt olarak ben lpg taktırdım ve gayet ekonomik.

neticede astra'ları bir daha düşün.

hemşerım valla kararsızlıklarla doluyum
    açıkcası hiç anlamıyorum araçlardan.
    ve aldıgımız ucretı bılıyorsun malum elımızdekı parayıda kotu bı araca kacırmak ıstemıyorum.
    ben rahat kullanımı guzel konforlu bı arac ve yakıtıda uygun arıyorum acıkcası
    arkadaşlardan bı kaçı da aklıma ford connectı soktu.
    kemalpaşadakı araba pazarına nerdeyse son haftalarda zıyaret edıyorum araç arıyorum.
    nette bır arac gordum konuyla ılgısı yok ama

http://www.araba.com/982323.html

bu araç 16 ıstıyor nasıl bunuda bılmıyorum sence hıc bu araca bakmamalımıyım ?

insan kararsız olunca cok zor oluyor

• Ford connect'i aklından tamamen çıkar, tamamen. o netice de ticari bazlı bir araçtır ve ticari araçlarda üretim maliyetleri her zaman için aracın kalitesinden önce gelir. Connect alırsan yük için tasarlanmış basit yaprak yaylı bir arka süspansiyon alıp zıp zıp zıplayacaksın. yol tutuşun da konforunda Bora ve astra gibi otomobillere karşı berbat olacak. çok zayıf ses yalıtımı ve demode motorlardan bashetmiyorum bile.

connect kendi sınıf için akllıca ama kesinlikle binek otomobiller seviyesinde olması düşünülemez. eğer aracı yük taşımak için de ağırlık olarak kullanırım, aracın kalitesi veya konforu çok öenmli değil dersen olabilir. ama binek tarzı klasik iş-ev veya gerekince uzun yol kullanımında son derece gereksiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giriş?

Ford connect'i aklından tamamen çıkar, tamamen. o netice de ticari bazlı bir araçtır ve ticari araçlarda üretim maliyetleri her zaman için aracın kalitesinden önce gelir. Connect alırsan yük için tasarlanmış basit yaprak yaylı bir arka süspansiyon alıp zıp zıp zıplayacaksın. yol tutuşun da konforunda Bora ve astra gibi otomobillere karşı berbat olacak. çok zayıf ses yalıtımı ve demode motorlardan bashetmiyorum bile.

connect kendi sınıf için akllıca ama kesinlikle binek otomobiller seviyesinde olması düşünülemez. eğer aracı yük taşımak için de ağırlık olarak kullanırım, aracın kalitesi veya konforu çok öenmli değil dersen olabilir. ama binek tarzı klasik iş-ev veya gerekince uzun yol kullanımında son derece gereksiz.

yok valla arkadaşım yukle hiç işim yok sadece ev iş arası kullanıcam 4 kişilikçekirdek bır aileyiz. tıpı guzel gorunuyor gıbı geldı bana.. ama sanırım sen haklısın gunde 100 km yol yapıyorum bu araç ıdeal gıbı durmuyor mu ?

• kesinlikle durmuyor çünkü binek araç özellikleri başarısız

konfor
    stabilite
    yol tutuş
    sessizlik
    performans
    frenler
    güvenlik

hemen her anlamda Astra ve Boradan geride. illa Ford diyorsan Focus olabilir bence Astradan daha iyi bir araç.

şunu da ekleyeyim, ticari olup da binek otomobillere en yakın özellikleri sunan araç caddy, onu düşünebilirsin ama o da pahalı tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giriş? -- 16 Ocak 2008; 22:41:18 >
  • Arkadasım ben ce hiç düşünme bora al.bende 2000 model 1,6 comf. var çok memnunum. boradaki konforu astrada değil vectrada yok. sağlamlığı zaten karşılastırılmaz. bana iki defa arkadan vurdular ezik bile yok vuranın radyotor inmişti asağıya. hızlanması biraz ağır ama ben 215km yı gordum, hızlandımı gayet ii gidiyo. zaten 2002 de motor değişti o motorlar biraz daha iyidr.ben bora yı tavsiye ederi siddetle.
  • Biraz daha ara derim olmuşken daha temiz daha yüksek modelli az km boyasız bi araç bak derim bu aracın ms si yaşına göre normal ama araştırmanı öneririm
  • bora
  • daha almadınmı meslektaş borayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

daha almadınmı meslektaş borayı

yok valla hocam arıyorum bır turlu temız bısey bulamadım. vakitte olmuyor ancak hafta sonu o da nöbet olmazsa bakıyorum.

inşallah temiz bir bora bulacağım...

yani bu paralara bence bu araç çok kaliteli görünüyor
  • Ya önüne gelen Bora diyor...Çoğu kişi oluşabilecek sorunları düşünmüyor,buraya inanılıp da araba alınmamalı bence.Çünkü ilgisi olan da olmayan da yorumluyor.Arabayı öneren nedeniyle birlikte önerirse daha gerkçekçi ve inandırıcı olur bence.Biz de daha önce dediğim gibi bu arabalar arasında gelip gidiyoruz.Orta halli iseniz Bora'da oluşabilecek önemli sorunlar karşısında büyük zorluk çekersiniz.Araba 2. el olacağı için güvenilmiyor da kolay kolay.Her iki arabanın da birbirine üstünlükleri var.Bence bu iki arabadan hangisinin temizini bulursanız onu alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Ya önüne gelen Bora diyor...Çoğu kişi oluşabilecek sorunları düşünmüyor,buraya inanılıp da araba alınmamalı bence.Çünkü ilgisi olan da olmayan da yorumluyor.Arabayı öneren nedeniyle birlikte önerirse daha gerkçekçi ve inandırıcı olur bence.Biz de daha önce dediğim gibi bu arabalar arasında gelip gidiyoruz.Orta halli iseniz Bora'da oluşabilecek önemli sorunlar karşısında büyük zorluk çekersiniz.Araba 2. el olacağı için güvenilmiyor da kolay kolay.Her iki arabanın da birbirine üstünlükleri var.Bence bu iki arabadan hangisinin temizini bulursanız onu alın.

evet hocam çok haklısın

aslında çok bi gelirim yok ee nede olsa memur maaşı

almışken bı kere alıyoruz uzun sure kullanıyoruz.

arkadaşlar yorum yazarken düşünce ve fikirlerinide ekleyip yazarsanız seviniriz

• Krdeş bütçe ne kadar biraz daha katsan daha yüksek model daha az km li bi bora bulursun almışken iyisini almak en mantıklısıdır bence birde bu boranın hangi modeli miş=?
  • hocam comfortlıne modelı.. valla kaç gun geçtı temız bısey bulamadım. bugun arkadaşlarla yemekteydık borayı bosver dıyorlar neymıs megane II al dıyorlar. bende bır turlu vaz gecemıyorum boradan
    alıcam ınsallah
  • tabiki bora özellik olsun konfor olsun hız olsun
  • yakıt yonunden ve serilik yonunden astra
    diger her yonden de bora ama vw lerin servisi agirdir ona gore

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

hocam comfortlıne modelı.. valla kaç gun geçtı temız bısey bulamadım. bugun arkadaşlarla yemekteydık borayı bosver dıyorlar neymıs megane II al dıyorlar. bende bır turlu vaz gecemıyorum boradan
    alıcam ınsallah

bora eskidi meganede frenlerde sorunlu

en iyisi sen git honda civic al 2005 model ama az km yapmiş olsun on numara araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 26 Ocak 2008; 2:06:31 >
  • boranın 2.eli çok kötü diyorlar sızce dogrumu bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!HıZ DeLiSi!!!

tabiki bora özellik olsun konfor olsun hız olsun

Bora'nın hızlı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.