Şimdi Ara

ASTRA MI JETTA MI OTM. VİTES TERCİHİ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik vites sağlamlığı olarak opel tam otomatik kesinlikle DSG den daha uzun ömürlü ve sorunsuzdur. DSG ye göre eksisi biraz daha fazla yakması ve performansa az miktardaki olumsuz etkisi diyebiliriz. Sizin için bunlardan hangisi daha önemliyse onu seçin derim, sağlamlık derseniz opel yakıt ekonomisi/performans DSG.

Bende jetta-astra sedan arasında kalıp geçen yıl diel otomatik astra aldım memnunum bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1şahıs

quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

O fiyat aralığına 40000-50000 km arasında, 1,6 Insignia, turbo, otomatik bile alınır.

Ben 68000 liraya aldım.

İnsignianın 2. Eli nasıl, hangi motor tutuluyor. Bir de insignia motorları sorunlu diye okuduğum için biraz uzak baktım. Yoksa insigniayı da beğeniyorum. Passat niyetliydim 1.4 tsi. 2012 2013 falan. Eşim kesinlikle passat istemiyor. O yüzden astra, jetta dedim.

Insignia'nın sorunlu bir motoru yok. Lpg uyumu sorunlu motorları var. Benim aldığım versiyonun satışı hızlıydı. Düzgün fiyat yazanlar birkaç güne satıldı hep. Ben sahibinin elinden kaptım resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illa 2 si arasından tercih yapılacaksa bence Astra yalnız astrayida iyi araştırmak lazım elektronik problem yaşayanlar var , otomatik konusuna gelirsek DSG de sıkıntı yaşayan var yaşamayanda bizde kullandık sıkıntı yaşamadık ve sattık , sorun olarakta genelde kavrama degismesi oluyor araç servis bakımliysa sadece işçilik alıyorlar zaten araçlar senede 1 bakıma girdiği için ben bunu bir sorun olarak görmüyorum ama tercih meselesidir performans ve yakıt için tercih edilebilir ama ben şahsen cift kavramalilara sıcak bakmıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Illa 2 si arasından tercih yapılacaksa bence Astra yalnız astrayida iyi araştırmak lazım elektronik problem yaşayanlar var , otomatik konusuna gelirsek DSG de sıkıntı yaşayan var yaşamayanda bizde kullandık sıkıntı yaşamadık ve sattık , sorun olarakta genelde kavrama degismesi oluyor araç servis bakımliysa sadece işçilik alıyorlar zaten araçlar senede 1 bakıma girdiği için ben bunu bir sorun olarak görmüyorum ama tercih meselesidir performans ve yakıt için tercih edilebilir ama ben şahsen cift kavramalilara sıcak bakmıyorum ..

İllaki ikisi arasında değil ama sedan olacak, otm. Olacak, dizel edc fluenceden sonra beni memnun etmesi de önemli benim için. Bu şartlarda çok alternatif kalmıyor. Elantra falan da olabilir.

• quote:

quote:

quote:

O fiyat aralığına 40000-50000 km arasında, 1,6 Insignia, turbo, otomatik bile alınır.

Ben 68000 liraya aldım.

İnsignianın 2. Eli nasıl, hangi motor tutuluyor. Bir de insignia motorları sorunlu diye okuduğum için biraz uzak baktım. Yoksa insigniayı da beğeniyorum. Passat niyetliydim 1.4 tsi. 2012 2013 falan. Eşim kesinlikle passat istemiyor. O yüzden astra, jetta dedim.

Insignia'nın sorunlu bir motoru yok. Lpg uyumu sorunlu motorları var. Benim aldığım versiyonun satışı hızlıydı. Düzgün fiyat yazanlar birkaç güne satıldı hep. Ben sahibinin elinden kaptım resmen.

Sizinki hangi versiyondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

otomatik vites sağlamlığı olarak opel tam otomatik kesinlikle DSG den daha uzun ömürlü ve sorunsuzdur. DSG ye göre eksisi biraz daha fazla yakması ve performansa az miktardaki olumsuz etkisi diyebiliriz. Sizin için bunlardan hangisi daha önemliyse onu seçin derim, sağlamlık derseniz opel yakıt ekonomisi/performans DSG.

Bende jetta-astra sedan arasında kalıp geçen yıl diel otomatik astra aldım memnunum bir sıkıntı yaşamadım.

Sizin dizel otm. Astra yakıt durumu nasıl?

• 1şahıs kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Astra j ile birlikte opelin otomatik şanzımanı sorunsuz olan klasik otomatik vites olduğu için sorunsuzdur

1,6 turbo, otomatik, Cosmo. 170 beygirlik Sidi motorlu. Geniş inceleme için buyrun:

https://forum.donanimhaber.com/opel-insignia-1-6-turbo-otomatik-ayrintili-incelemesi--123478969

• quote:

1,6 turbo, otomatik, Cosmo. 170 beygirlik Sidi motorlu. Geniş inceleme için buyrun:

https://forum.donanimhaber.com/opel-insignia-1-6-turbo-otomatik-ayrintili-incelemesi--123478969

Emeğinize sağlık. Satır satır okudum. Çok faydalı bir inceleme olmuş. Meslektaşız bu arada yaşım 43. Fluence kullanıyorum. Okula araba ile gidip geliyorum. Hergün 5 km git 5 km gel. Şehir içi kullanımım toplam kmnin %70 kadarıdır muhtemelen. Toplam yıllık 13 bin yapıyorum Lpg olmszsa olmaz bu şartlarda. Ne yalan söyleyeyim yazınızı okuyunca insignia alasım geldi.☺

Teşekkür ederim hocam.

• quote:

quote:

otomatik vites sağlamlığı olarak opel tam otomatik kesinlikle DSG den daha uzun ömürlü ve sorunsuzdur. DSG ye göre eksisi biraz daha fazla yakması ve performansa az miktardaki olumsuz etkisi diyebiliriz. Sizin için bunlardan hangisi daha önemliyse onu seçin derim, sağlamlık derseniz opel yakıt ekonomisi/performans DSG.

istanbul şehir içi ortalama hız 30 civarı uzun vadeli yol bilgisayarı ortalamam 7-7,2 civarında, şehir dışı ise 5 litre civarında ancak az yaksın diye kasmıyorum. Bunlar yol bilgisayarı verisi gerçek tüketim bunun yaklaşık yarım litre daha fazlası...

• Buralarda bir arkadaş vardı astra bunu geri geri tokatlar derdi :) lakin 2 araçin kıstası yetersiz geldi, 1.4t astra hb kullanıyorum sorunsuz lpg uyumu celik subaplarla usta yüzü görmez lakin araç hantal. Hantal hocam yapicak bişey yok DSG sorunlarından bahsedilmiş 100 tane dsg de 1 tane o sorunu verir o 1 ini bulma şansı lütfedildiyse taktiri ılahi :) gönlüne yatani bulursun inşallah

• quote:

quote:

quote:

istanbul şehir içi ortalama hız 30 civarı uzun vadeli yol bilgisayarı ortalamam 7-7,2 civarında, şehir dışı ise 5 litre civarında ancak az yaksın diye kasmıyorum. Bunlar yol bilgisayarı verisi gerçek tüketim bunun yaklaşık yarım litre daha fazlası...

Benim fluence dizel edc. 9000 km civarı ortalamadı 7.2 şu anda. Ama benşmkinin yol bilgisayarı hiç hassas değildir. Gerçek ortalama bunun yarım litre altındadır. Demek ki astra fluenceden 1 lt fazla yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaabey

Buralarda bir arkadaş vardı astra bunu geri geri tokatlar derdi :) lakin 2 araçin kıstası yetersiz geldi, 1.4t astra hb kullanıyorum sorunsuz lpg uyumu celik subaplarla usta yüzü görmez lakin araç hantal. Hantal hocam yapicak bişey yok DSG sorunlarından bahsedilmiş 100 tane dsg de 1 tane o sorunu verir o 1 ini bulma şansı lütfedildiyse taktiri ılahi :) gönlüne yatani bulursun inşallah

140 bg araba hantal mı? Şaşırdım.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Astra j 1.4 t ve insignia 1.6 t 170 bg sidi motorlu araçların ikinci eli nasıl? Çabuk satılır mı? Yoksa satılana kadar bizi fıtık mı eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1şahıs -- 14 Mart 2017; 20:13:15 >
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Astra j 1.4 t ve insignia 1.6 t 170 bg sidi motorlu araçların ikinci eli nasıl? Çabuk satılır mı? Yoksa satılana kadar bizi fıtık mı eder?

astra nın satışında sorun yaşamazsınız ama insignia daha yavaş gider muhtemelen
  • Net olarak astra 1.6 136 lık dizelini bulabilirseniz kaçırmayın. Donanım da cosmo olsun

• Astra j nin active select isimli tam otomatik şanzımanını da kıran çok kişi var. Öyle çok sıkıntısız bir şanzıman değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Astra j nin active select isimli tam otomatik şanzımanını da kıran çok kişi var. Öyle çok sıkıntısız bir şanzıman değil.

Gerçekten mi? Şaşırdım. Sorunsuz olarak biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Net olarak astra 1.6 136 lık dizelini bulabilirseniz kaçırmayın. Donanım da cosmo olsun

Teşekkür ederim cevap için. Dizel almayacağım bu sefer. 13 yıldır dizel kullanıyorum. Memnunum ama bu sefer turbo benzinli alıp lpg taktıracağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.