Şimdi Ara

ASTRA MI JETTA MI OTM. VİTES TERCİHİ YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samet3534

quote:

Orijinalden alıntı: 1şahıs

Arkadaşlar bir sorum olacak. Astra j 1.4 t ve insignia 1.6 t 170 bg sidi motorlu araçların ikinci eli nasıl? Çabuk satılır mı? Yoksa satılana kadar bizi fıtık mı eder?

astra nın satışında sorun yaşamazsınız ama insignia daha yavaş gider muhtemelen

Birçok fikir değiştirdim. Astra, jetta, passat, insignia vb. Şu anda yine bu başlıktaki gibi astra mı jettamı noktasındayım. İnsigniayı vazgeçiyorum çünkü sık sık araç değiştirmiyor olsam da ikinci el satışına önem veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Astra j 1.4 t ve insignia 1.6 t 170 bg sidi motorlu araçların ikinci eli nasıl? Çabuk satılır mı? Yoksa satılana kadar bizi fıtık mı eder?

Birçok fikir değiştirdim. Astra, jetta, passat, insignia vb. Şu anda yine bu başlıktaki gibi astra mı jettamı noktasındayım. İnsigniayı vazgeçiyorum çünkü sık sık araç değiştirmiyor olsam da ikinci el satışına önem veriyorum.

hocam bende astra sedan, focus sedan, jetta, octavia, elantra, corolla dizel otomatikleri inceledim. Jetta nın sıfır km dizel otomatiği yok zaten. En son astra sedan dizel otomatik ile jetta 1.4tsi otomatik arasında kaldım çok yakın fiyatlardı. Aynı fiyata benzinli jetta yerine daha özellikli astra yı tercih ettim. Ancak jettanın dizel otomatiği astra ile aynı fiyata olsaydı jetta alırdım. Ancak o kadar fiyat farkına değecek bir fark göremedim ben jettayı da uzun süre kullanmıştım şirket aracım olarak 1 yıldır da astra kullanıyorum. iki araç benzer kalitede ve ikiside kasa değiştirecek, hangisi içinize siniyorsa onu alın derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bende astra sedan, focus sedan, jetta, octavia, elantra, corolla dizel otomatikleri inceledim. Jetta nın sıfır km dizel otomatiği yok zaten. En son astra sedan dizel otomatik ile jetta 1.4tsi otomatik arasında kaldım çok yakın fiyatlardı. Aynı fiyata benzinli jetta yerine daha özellikli astra yı tercih ettim. Ancak jettanın dizel otomatiği astra ile aynı fiyata olsaydı jetta alırdım. Ancak o kadar fiyat farkına değecek bir fark göremedim ben jettayı da uzun süre kullanmıştım şirket aracım olarak 1 yıldır da astra kullanıyorum. iki araç benzer kalitede ve ikiside kasa değiştirecek, hangisi içinize siniyorsa onu alın derim.

Siz iki aracı da tanıyorsunuz. Ben ikisini de tanımıyorum. 2004 yılından beri dizel renault kullanıyorum. Bu süre içinde hiç arıza yaşamadım. Bu yüzden diğer markalardan özellikle de wv dsg araçlardan biraz korkuyorum. Wv' e özel bir hayranlığım yok. Marka takıntım yok. İkinci elde kolay satılır diye istiyorum. Çünkü 3 veya 4 yıl binince satıyorum. Bu açıdan astra ile jettayı kıyaslasak fikriniz ne olur? İkinci elde hangisi üzmez? Astra 1.4t ve jetta 1.2 veya 1.4 tsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz iki aracı da tanıyorsunuz. Ben ikisini de tanımıyorum. 2004 yılından beri dizel renault kullanıyorum. Bu süre içinde hiç arıza yaşamadım. Bu yüzden diğer markalardan özellikle de wv dsg araçlardan biraz korkuyorum. Wv' e özel bir hayranlığım yok. Marka takıntım yok. İkinci elde kolay satılır diye istiyorum. Çünkü 3 veya 4 yıl binince satıyorum. Bu açıdan astra ile jettayı kıyaslasak fikriniz ne olur? İkinci elde hangisi üzmez? Astra 1.4t ve jetta 1.2 veya 1.4 tsi.

ülkemizde 2.elde vw her zaman daha çok tutuluyor ama astra nın da ikinci el piyasası iyidir ben ikisinde de sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Bütçeniz uygun içinize sinen hangisini denk getirirseniz onu alın ikiside üzmez sizi. Bende astra dan önce 4 yıl megane 3 kullandım ondan da memnundum ama astra nın güven hissi ve tokluğu çok daha iyi...

• astra varken kütüğe benzeyen meksika tenekesi alınır mı ya?

üstünde vw logosu olmasa beş para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Geçen sene kuzenim bu ayda ben jetta tdi dsg aldık çok memnunuz araçlardan hocam en sonunda kavrama değişecek zaten bunu bilerek aldık ikimizde. 2015 model araçlarımız. Doğuş yetkili servis bakımlı araçları iyi niyet garantisinden hallediyormuş. araçlar 20000 ve 30000kmde.

piyasadan kalkmadan iki hileli tidiayı kapmışsınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.