Şimdi Ara

ASTRA SEDAN 1.4 COSMO MANUEL SATIN ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
6.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf cok sonuk kaliyo astranin yaninda iyi secim yapmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, yakıt tüketimi en önemli kriter halini almasaydı müthiş bir seçim olurdu. Yakıt sorun değilse yine müthiş seçim.

• Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    yakıt ister istemez en önemli kriter durumunda. Ancak 100 km.de 8,5 litre tüketime kadar göze aldım. Umarım şehir içinde bu miktarı geçmez. Senede 10-12 bin km. ancak yol yaparım diye düşünüyorum. Bu nedenle de dizel araç hiç düşünmedim. Ancak 9 lu 10 lu değerleri görürse üzer beni. Bakıp görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 25 Eylül 2013; 8:46:38 >
  • Hayırlı olsun en güzel tercihi yapmışsınız. Hele Corolla ile hiç kıyaslanacak araç değil.

Güle güle kazasız belasız kullanırsınız umarım...
  • verilen cevaplara ve yapılan yorumlara bakınca doğru karar verdiğimi hissediyorum. Herkes olumlu şeyler söyledi genelde. Aslında aracın bazı olumsuz yanları yok değil. Örneğin böyle bir araçta neden arka kol dayama olmaz anlaşılır değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

verilen cevaplara ve yapılan yorumlara bakınca doğru karar verdiğimi hissediyorum. Herkes olumlu şeyler söyledi genelde. Aslında aracın bazı olumsuz yanları yok değil. Örneğin böyle bir araçta neden arka kol dayama olmaz anlaşılır değil.

Arka kol dayama yok.
    Arka koltuk için havalandırma çıkışı yok.
    Arka diz mesafesi yetersiz.
    Süspansiyonları çok sert.

Bunun dışında güzel araç. Hayırlı olsun.
  • quote:

verilen cevaplara ve yapılan yorumlara bakınca doğru karar verdiğimi hissediyorum. Herkes olumlu şeyler söyledi genelde. Aslında aracın bazı olumsuz yanları yok değil. Örneğin böyle bir araçta neden arka kol dayama olmaz anlaşılır değil.

Aracınız hayırlı olsun.
    Astra sedan ana konusunada yazmıştım. Antalya bayisinde 49.900 e 2012 sıfır 1.4 t otomatik sedan sport donanım mevcuttu 2 hafta önce. 2 araç vardı bayide.
  • Hayırlı olsun.Aracınız gayet şık bir araç.
  • Güzel araç içiniz rahat olsun güle güle kullanın, her aracın eksisi artısı var 4/4 lik araç yok, sınıfının en başarılı tasarımlarından biri.
  • Süper araç.hayırlı uğurlu olsun.benzinli bir c sınıfı araç alsam direk astra 1.4 alırdım.hoş dizeli var bende de :)))

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    arka diz mesafesinin yetersiz olduğunu sanmıyorum, tabi gönül daha geniş olmasını isterdi ancak emsallerinde de durum farklı değil. bir iki cm ya fark var ya yok. havalandırma çıkışını fark etmedim bilmiyorum, yoksa bir eksiklik tabi. süspansiyonları hakkında bi fikrim yok henüz kullanmadım aracı. Şimdi bu tür ayrıntılara girince işte her araçta bu tür keyfe keder olumsuzluklar oluyor. O zaman da alınacak araç kalmıyor. Çünkü hiç biri mükemmel değil.
  • Araç çok güzel cosmosu çok çok güzel.
  • quote:

Arkadaşlar aylardır yaptığım inceleme ve araştırmaların sonucunda 2013 model astra sedan 1.4 Turbo 140 HP Cosmo Aracı nihayet satın aldım. Daha doğrusu peşinatımı yatırdım ve aracın İzmirden gelmesini bekliyorum. Jetta, focus, yeni corolla, civic, fluence hepsine baktım, inceledim ve bu araca karar verdim. Umarım pişman olmam. Siz olsaydınız napardınız ?

bence yanlış yapmışsınız o paraya honda cıvıc alınırdı ki bence honda opelden daha iyi bir marka arabalarıda daha sağlam ayrıca yakıt tasarrufu açısından honda her zaman daha ekonomiktir. bir gün c sınıfı araba alacak olursam astra hb veya astra sedan veya opelin herhangi bir arabası kesinlikle listeme giremez. eger iade sansınız varsa bir kere daha düşünün derim gidip bir honda bayine veya toyota bayine bakın farkı göreceksiniz

• Hayırlı olsun,

C sınıfına verilen paralara şaşıyorum, ama bu sınıfta eli yüzü düzgün bir model için 55.000 TL'yi gözden çıkartmak gerekiyor. Ben de 1.4T Cosmo Astra modellerinin ikinci ellerine baktım, 45.000 TL'ye 2012 model ve 10.000 km'yi geçmemiş tertemiz modeller mevcut. Aslında alınabilir, ama ikinci ele güvenilmiyor.
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım, zannetmeyin ki astra kararı verirken honda bayine gitmedim veya aracı incelemedim. Ancak aracın sizin iddianızın aksine kağıt üzerinde dahi 9,5 litre yaktığı öğrenince(astra 7,8 litre yakıyor), makyaj yiyeceğini duyunca hemen vazgeçtim. Yoksa donanım olarak bir eksiği yok. Sizin sıfır alacağınız zaman tercihinizi civicden yana kullanırsınız. Bunu 2009 model honda cityi sıfır almış, kullanmış bir kişi olarak söylüyorum.
  • quote:

Sevgili arkadaşım, zannetmeyin ki astra kararı verirken honda bayine gitmedim veya aracı incelemedim. Ancak aracın sizin iddianızın aksine kağıt üzerinde dahi 9,5 litre yaktığı öğrenince(astra 7,8 litre yakıyor), makyaj yiyeceğini duyunca hemen vazgeçtim. Yoksa donanım olarak bir eksiği yok. Sizin sıfır alacağınız zaman tercihinizi civicden yana kullanırsınız. Bunu 2009 model honda cityi sıfır almış, kullanmış bir kişi olarak söylüyorum.

otomatik vites elegans honda 2011 model dayımda var bende kullandım o arabayı şehir içinde 7.7 yi geçtiğini görmedim söyleyende olmadı. astraya gelince sehir içinde normal çok tıkalı olmayan yolda 100 km de 10 lt den asagı düşürebilene aşkolsun .opelin kagıt üzerinde ki rakamları hiç tutmaz . aynı şekilde toyota da öyle japon arabaları daima daha ekonomiktir. kullanacaksınız ve göreceksiniz astra sedan çok yakıyor diye google yazın milletin eleştirilerini okuyunuz.
    tabi bu arada motor farkıda var biri 1.6 ve diğeri 1.4 . turbo olayında ise benzini depodan sünger gibi çeker mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 25 Eylül 2013; 12:24:01 >

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    uyarılarınız için teşekkürler. artık yapacak bir şey yok. siz civic alırsınız, başkası corolla beğenir, diğeri focusu tercih eder, bir başkası jettanın harika olduğunu düşünür, ahmet fluencei yere göğe sığdıramaz, ayşe elantrayı hiç bir şeye değişmez, kemal cruze için mükemmel sözler sarfeder, hasan mazda 3 ü dünyalara değişmez. Liste böyle uzar gider.
  • Valla arka diz mesafesini A8 yada S serisi ile kıyaslıyorsanız neyse. Ama bir isterseniz Lexus IS serisinin arka koltuk mesafesini araştırın... Astra'nın gayet normal ölçülerde olacağına eminim...
  • Geçen sene araç alırken sedanlar yeni gelmişti, test etmiştim, içine geniş demem için 1.60-1.70 boylarında olmam lazım. Youtube de bununla ilgili videolarda görmüştüm. Ayrıca autoshow dergisinde bir kaç sayı evvel astranın içinin darlığını opelin de kabul ettiği ve bundan sonraki modellerde daha geniş tutulacağı haberini de okumuştum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.