Şimdi Ara

ASTRA SEDAN 1.4 COSMO MANUEL SATIN ALDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıfır olsun istedim. 6-7 bin tl az vererek bir araç almak mümkündü ama dediğim gibi sıfır sıfırdır dedim ve öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

teşekkür ederim. eleştiri ve görüşlere açığım. hiç bir araç mükemmel değil. bu aracın da eksikleri var ama artıları daha çok gibi geldi bana. neticede C segmentinin iyi araçlarından özellikle corolla ile astra arasında çok gittim geldim ama görüntü ağırlığı astra dedirtti bana. özellikle görsel anlamda dıştan da içten de astra sedan daha bir ağır abi gibi duruyordu. yoksa corolla da son derece güzel ve alınabilecek bir araç.

Onceki kasa Corolla sahibi olarak soyluyorum astra icinden gecer yeni corollanin.adamlar fiyat olayinin cikkini cikardilar
    Mantikli tercih yapmissiniz resimleri bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    eyvallah teşekkür ederim. araç 10 güne kadar gelecekmiş... aslında en çok rengi merak ediyorum, fotoğrafları paylaşmaya çalışacağım, tabi bu on gün kolay geçmeyecek sanki.
  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın,

2011 Şubat tan bu yana hb modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Kullanım rahatlığı, sürüş zevki ve bilhassa uzun yoldaki performans/tüketim dengesini çok seveceğinize eminim.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi performans/tüketim değerleri tatmin edici olur. Donanım olarak bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Torpidonun soğutmalı omaması veya lastik basınç durumunu göstermemesi hiç sorun değil. Ancak dokunmatik ekranlı navi ve geri görüş olmalıydı bu araçta. neyse ki onlar da ilerleyen süreçte temin edilebilecek şeyler.
  • Hem disardan hemde icerden cok begendigim bir arac, hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile

• alanada satanada hayırlı olsuuuuun
  • Arkadaşımda 2012 sport dizel olanı var, o da sedan. Bir arkadaş direksiyonu ağır demiş, eski kasasından bahsediyor heralde çünkü eski kasa hakikaten ağırdı ama bununki kuş gibi hafif. Sport donanımı da baya dolu, cosmosu gayet güzeldir diye düşünüyorum. Aracınız hayırlı olsun, rengi de çok iyi yapmışsınız, farklı olacaksınız.

Aracı baya kullandım, tek sevmediğim yanı çok şişman , arkadaşım da marşpiyerini ve arka çamurluğunu sürttü hemen. Gerçi araç İstanbul'un dar sokaklarında kullanılıyor. Tekrardan hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

Arkadaşlar aylardır yaptığım inceleme ve araştırmaların sonucunda 2013 model astra sedan 1.4 Turbo 140 HP Cosmo Aracı nihayet satın aldım. Daha doğrusu peşinatımı yatırdım ve aracın İzmirden gelmesini bekliyorum. Jetta, focus, yeni corolla, civic, fluence hepsine baktım, inceledim ve bu araca karar verdim. Umarım pişman olmam. Siz olsaydınız napardınız ?

Hayırlı olsun üstat. 1.2 TSI Toledo düşünüyordunuz yanılmıyorsam ama o başlıkta da yazdığım gibi, C sınıfı aracın yerini hiçbir B sınıfı araç tutamaz.
    Allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı olsun Güle güle kullanın
    bence c sınıfının en ideal arabası fiyat fayda endeksinde en üstte bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Aracınızın rengi bu herhalde???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-model-yeni-kasa-opel-astra-sedan-sifir-ayarinda-boya-yoktur-132957076/detay

Ilandaki araba pahalı demi

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Aracınızın rengi bu herhalde???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-model-yeni-kasa-opel-astra-sedan-sifir-ayarinda-boya-yoktur-132957076/detay

Ilandaki araba pahalı demi

Sıfırı 50 binlerde seyir ederken çok ta pahalı değil bana göre.

• hocam çok iyi bir seçim yapmışsınız.Hayırlı ugurlu olsun.Aldıgınız renk tahminimce maun kahverengi.Arkadaşımda da sizinkinin aynısı var sedan maun kahve. Çok güzel bir renk fakat temizliği siyah renkten bir farkı yok. Sizi facebooktaki Opel Astra J Team'e de bekleriz :) https://www.facebook.com/opelsizolmaz?fref=ts
  • Cosmo aldığınız çok iyi olmuş bence, ben de Sport istemiştim donanımlarından dolayı ama kısmet Enjoy imiş. Bu arada ben ise 1.4 140 HP Enjoy Active Select aldım 1 ay önce. Hep şehir içi kullandım, uzun yol performansını tam bilemiyorum. Otomatik vites olduğu için biraz yakıyor, kabul ama rahatlığına değişmem İstanbul'da. Opel bayiine Corsa niyeti ile girip Astra J ile çıkmıştım Bu arada direksiyonu hiç ağır gelmiyor bana. Astra J'nin içi 2005 model 1.2 Corsa'dan sonra yayla gibi
    Şaka bir yana, hayırlı olsun, güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. İyi seçim. Paylaşımlarınızı bekleyeceğiz. Bu arada Astra forumunu incelemeni tavsiye ederim.

• hayırlı olsun.

daha önce konuşmuştuk sizinle özel mesajdan. cidden çok doğru bir tercih.

aynı aracın otomatik vitesini kullanıyorum. şu an 17 bin km de. mart ayında satın aldım. performans, yol tutuş, güvenlik on üzerinden on.

araçla ilgili istediğin herşeyi sorabilirsin. renk değişitirme imkanın varsa beyazı tercih etmeni tavsiye ederim.
  • güzel araç almışsınız.hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun hocam çok güzel bir tercih yapmışsınız. Rengine gelirsek bence iyi bile olmuş beyaz-siyah artık bıktırdı. Bu renk hem kendini gösterir hemde ağır durur ( özellikle bu rengi passata çok yakıştırıyorum )

• güzel araç, harbiden güzel araç. mini insignia.
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    evet -2 ay öncesine kadar toledo 1.2 tsi alacaktım ve baya bi istekliydim. Ama şu kapı içi kaplamaları ve arka camların önden açılamaması yok mu beni yıldırdı, nefret ettirdi. Yoksa tsi motorlara bayılıyorum. Toledo style donanım olarak da bana yeterdi. Bor harç yapmadan alacaktım. Ama nasip böyleymiş. Elbette C segmenti araçlar çok daha iyi. Geniş, etli, yapılı ve donanımlı. Fakat haliyle pahalılar ve fazla yakıyorlar. Ama yapacak bir şey yok, astra için peşinatı verdik geri dönüşü yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.