Şimdi Ara

ASTRA SEDAN 1.4 COSMO MANUEL SATIN ALDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
6.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat bilgisini göremedim. ona göre yorum yapacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    57.800 canlı, nakden. yorumunuzu bekliyorum.
  • Aracımın rengi bu galiba arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz.http://www.youtube.com/watch?v=1xkW8sJmEfg
  • Corollo advenced duz vites 57 civari liste fiyati var . Bence 55 e falan inerler. Astrada ki özelliklerin tamami mevcut gibi belki fazlasida vardir 100 km 7.3 yakiyormus. Turboda olsa 1.4 motor klima acikken yokuslarda zorlanir. Bence yanlis tercih. Renk ise senin zevkine kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    görüşüne saygı duyarım ama corollayı da gittim inceledim, kötü bir araç kesinlikle değil. 7,3 değil 8,0 litre yakıyor diye biliyorum. advance donanım orta donanım dolayısıyla cosmodan fazla eksiği var. veya belki de fazlası vardır bilemeyeceğim. ama ben gerek dış gerek iç tasarımındaki albeni ve sağlam görünüş nedeniyle astrayı tercih ettim. corollayı da tercih edene neden bunu aldın denemez. ama benim gözümde astra corolladan daha güzel ve f/p araç.
  • Gayet güzel bir seçim. Rengide bana göre çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun. Corolla, Civic diyenlere aldırış etme, espri yapıyor onlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Corollo advenced duz vites 57 civari liste fiyati var . Bence 55 e falan inerler. Astrada ki özelliklerin tamami mevcut gibi belki fazlasida vardir 100 km 7.3 yakiyormus. Turboda olsa 1.4 motor klima acikken yokuslarda zorlanir. Bence yanlis tercih. Renk ise senin zevkine kalmis

Hocam 140 bg 1.4 turbo astra, 132 bg lik corolla karşısında geride kalmaz hic bir koşulda. Manuel viteste ve az km de kesinlikle astra daha keyifli. Isin icine LPG girseydi o zaman ibre corolla derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Corollo advenced duz vites 57 civari liste fiyati var . Bence 55 e falan inerler. Astrada ki özelliklerin tamami mevcut gibi belki fazlasida vardir 100 km 7.3 yakiyormus. Turboda olsa 1.4 motor klima acikken yokuslarda zorlanir. Bence yanlis tercih. Renk ise senin zevkine kalmis

Corolla Sehir ici 8,0 yakiyor , ortalama tuketimi 6.0

Astra Sedan 7,8 , ortalama 5,9.

0-100km/s: Astra (10.2sn) , Corolla (10sn)
    Max hiz: Astra (207) , Corolla (200)

Astra Cosmo'da fazladan olanlar:

- On-Arka Park Sensoru
    - AFS Bi-Xenon farlar ve far yikama
    - Yari Deri Doseme ve kapi ici panelleri
    - 17' jant

Corolla'nin fazlasi ise geri gorus kamerasi ve dokunmatik renkli ekrani.

Corolla'nin liste fiyati 56,200. Yogun talep oldugu icin pek fazla indirime yanasmiyorlar (Ankara icin konusuyorum). Astra'nin 57,800'luk fiyati bana sorulursa cok daha mantikli.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    hız anlamında kimseyle yarışacak değilim. motor kasayı efendi efendi alsın götürsün, frene basınca güvenli şekilde dursun, arıza çıkarmasın yeter. Görünüm, donanım ve teknik olarak kağıt üzerinde zaten sorun yok. Herkes beğenecek diye bir şart da yok. öyle olsaydı diğer modeller varlıklarını sürdüremezdi. herkesin malı kendine güzel. ancak objektif olmaya çalışacağım. teslim alıp kullanmaya başladıktan sonra eksiklerini de gönül rahatlığıyla yazacağım. Neticede para kazanmak için almadım, ihtiyacımı görsün diye aldım. olumsuz yanlarını da söylemek lazım ki insanlar doğru yargılara varsınlar. corolla ile arasında kısa bir süre gittim geldim karar anlamında. kısa sürede doğru kararın astra olduğunu düşündüm. dokunm atik ekranlı navi ve geri görüş kamerasının olmaması evet büyük eksiklik ama çözülmeyecek şeyler değil. ancak bej koltuklar ve konsol seçeneği telafi edilemeyecek şeyler ve corolla da bu vardı. e mükemmel değil işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 26 Eylül 2013; 16:34:44 >

• lpg seceneginizde var yakiti hic dert etmeyin. hayirli olsun darligi haric cok guzel bir arac.

• bana dar gibi gelmedi hatta oldukça geniş ve ferah geldi diğer tüm C segmenti araçlardan. jettadan da civicden de corolladan da hele focustan da daha geniş bir araç gibi geldi bana. eğer D segmentindeki mondeo, passat, avensis, insignia, C5, 508 gibi araçlarla mukayese ediyorsanız bir şey diyemem dardır. ama bana yeter, içinde at koşturmayacağım.
  • bu modelde ki kasa çok iyi ama fiyattan dolayı vazgeçmiştim,iyi bir tercih olmuş
    güle güle kullanın
  • Toyota forum sayfasinda okudum advenced otomatik 57750 fiyat alan olmus liste fiyati 59 civari . Otomatikde pazarlik ve indirim varsa duz vitestede yaparlar gibime geliyor.

• Çok güzel seçim aflnin değerini bilin

• hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
    edit: 1000. mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 26 Eylül 2013; 19:10:57 >
  • AFL nin değerini bilecek durumda değilim, henüz teslim almadım, işe yarayıp yaramadığı hakkında tecrübem yok. Ama anlatılanlara bakılırsa baya bi işe yarıyormuş
  • cok detaylarini bilmem ama tip olarak kiyasladiginiz arabalardan cok daha yakisikli bir araba

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    keşke her şey tiple hallolsaydı. yok yakıtıydı, yok donanımlarıydı, yok güvenlik ekipmanlarıydı, yok kılıydı tüyüydü... düşünecek o kadar çok kriter vardı ki..... ancak bu kadarını bulabildim. Bu paraya aklımın yettiğince bundan iyisini bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

keşke her şey tiple hallolsaydı. yok yakıtıydı, yok donanımlarıydı, yok güvenlik ekipmanlarıydı, yok kılıydı tüyüydü... düşünecek o kadar çok kriter vardı ki..... ancak bu kadarını bulabildim. Bu paraya aklımın yettiğince bundan iyisini bulamadım.

yakit zaten uc asagi bes yukari benzinlilerde ayni, en olmadi lpg takilir eger uyum problemi yoksa o da cozulur, koca kasa vectra var bizde gazda 1.4 dizel fiesta dan az yakiyor, guvenlik desen o da cok farkli olacak degil, diger donanimlar da sonradan eklenebilecek seyler, arabayi park edip indiginde soyle bir baktiginda o tipsiz seyleri gormektense bunu gormek bence en guzel tercih varsin birkac seyi eksik olsun

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    ben de aynen sizin gibi düşündüm. Dışı son derece güzel ve çekici, içi harika, donanımları yeterli, güvenlikte de kağıt üzerinde eksiği yok. biraz yakıyormuş varsın yaksın. dediğiniz gibi gerekirse az biner, öz binerim. Hiç olmazsa eli yüzü düzgün bir alet. Hayırlısı ile teslim alırsam bakıp göreceğiz. Aracın ilk heyecanı ve hevesi geçip de gerçeklerle yüz yüze geldikten sonra doğru mu yanlış mı karar verdim anlayacağım. Şimdilik sadece sabırsızca bir bekleyiş söz konusu. Böyle bir heyecan ve umudu Rabbim tüm otomobil almak isteyen ve uygun şartları bekleyenlere nasip etsin. Gerçekten güzel bir duygu. Üçüncü sıfır aracım olmasına rağmen bu astra sedan beni oldukça etkiledi ve heveslendirdi... bakalım sonu nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.