Şimdi Ara

Astra Sedan 1.6 cdti 136 hp manuel sport nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2014 model, 2015 trafiğe çıkışlı garantisi 2020'ye kadar devam eden 25.000 km'de bir Astra Sedan 1.6 cdti dizel manuel sport donanım + necvox navigasyon geri görüş kameralı bir araç bulduk. Tek çocuklu aile kullanacak. Aracı tavsiye eder misiniz ?

• iyidir hoştur fiyatı uygunsa alınır binilir.0-100 de pek iyi olmasa da arap atı gibi sonradan acılır klasik opel olarak yakıtı sınıf araçlarına göre 1 litre fazla olabilir ağırlığından ötürü.
  • Aracın tavsiye edilmeyecek bir yönü yoktur. Fiyat piyasadan yukarıda değilse alınır.
  • Fiyatı normal, arabada çizik dahi yok diyor sahibi aldığından beri direksiyon ve döşemelerde kılıfla kullanmış. Sahibi memur ve benim için en önemlisi garantinin 3 yıl daha devam etmesi. Adana'dan Ankara'ya gidicem aracı almaya sabah yetkili serviste ekspertiz yaptırdıktan sonra sorun çıkmazsa aracı alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entigin E kullanıcısına yanıt
    Gitmeden gezenadam a söyleyin yaptırsın ekspertizi. Sıkıntı çıkarsa boşa yol gitmemiş olursunuz

• katılıyorum. ekspertizi ankarada bi tanıdıgın vasıtasıyla yaptır.. herkesin ankarada bi tanıdıgı vardır.
  • çöp uzak dur. geçen yıl 1 ay şirket aracı olarak kullandım beş para etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

çöp uzak dur. geçen yıl 1 ay şirket aracı olarak kullandım beş para etmez

saçma sapan yorumlar yapma... gerekçeleriyle yaz birşey yazıyorsan bizde ciddiye alalım seni...
  • On numara arabadır stil paket varsa tadından yenmez

• Segmentinde tercih edilecek tek araç.(Sedanından bahsediyorum)

Dizel Jetta fiyatları uçtu gitti geçen senenin Passat fiyatlarıyla yarışıyor. Astra'nın fiyatı makulse alınır yol tutuşu konforu frenlemesi kendini diğer araçlardan öne çıkartan özellikleri. Yakıtta korkutulcak derecede çok değil 5.5 litre yakarsınız büyükşehirde yaşamıyorsanız.

• Kusura bakmayinda şahsi fikrim Astra Sedan Jettadan öndedirMotor,yol tutus,tasarim,donanım olarak önde.

• Yorumlar için teşekkür ederim. Aracı dün aldık. Sport paket + navigasyon, geri görüş var. Uzun yolda aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi ama ses yalıtımı vasat. Koltuklar sert, sürüş pozisyonu güzel. Kullandıkça yorumları paylaşırım.

• entigin E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Lastik markası nedir? Basınçlara da baktınız mı?

Bu segmentte ses seviyesi farklı lastikler ses konforunu hissedilir şekilde etkileyebiliyor.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Lastikler Conti ecocontact 5. Basınç 33

• dayıma aldık 20binde yaklaşık 1 yıldır kullanıyor, çok kez bende kullandım gayet başalarılı bir araba, uzun yolda 120 gibi genelde hızla 25 kuruş yaktı 3 gün önce şehir içi 26 27
  • Aracınız hayırlı olsun, çok güzel bir araç aldınız, merak etmeyin.
  • Fiyat nedir ayıptır sorması?
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim valla hiç hesapta yokken, Focus, QQ, Kadjar filan bakarken denk geldi.
  • Balgrod kullanıcısına yanıt
    Araç 2014 model 2015 çıkışlı, Opel Flex garantiyle 2020'ye kadar garantili ki zaten ben de bu yüzden aldım. Çok şükür hasar kaydı, kazası filan yok. 25.000 km'de 73.250'den anlaştık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.