Şimdi Ara

Astra Sports Tourer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, astra sports tourer ı çok beğeniyorum. ancak TÜrkiye'de station wagon araçlar bildiğim kadarıyla pek tutulmuyor ikinci elde. Ben çoluk çocuk eşim filan astra h cdti araca sığamıyoz. 9 aylık bebeğimin tüm eşyaları arabayı dolduruyor. o nedenle sports tourer heveslisiyim. ancak bu araç 3-5 sene sonra satarken bana çok sıkıntı çıkarır mı? yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.

• bi sedan kadar kolay satamazsınız vede 5sene sonra ssdanı 25 se bu 22 falan eder.asıl önemli olan aracı 5 sene sonra temiz olup olmayacağı.belkide pert olacak.

5senede 3milyar çok para değil bence.fazladan bagaj ve istediğiniğz dizayn için.ayrıca 54 sene sonra hangi tipi çok tutulur belli olmaz.
  • kötü bir durum olmazsa aracıma temiz bakarım mutlaka. şu an ben de astra h cdti HB var. ben ona tertemiz bakıyorum. (o bana pek iyi bakmıyo gerçi ) ama işte feci şekilde bagaj alanına ihtiyacım var. bebişin mama sandalyesi ile beşiğini bagaja koyunca, bagaja küçük de olsa valiz bile koyamıyorum. neyse hayırlısı olsun. yıl sonu indirimlerini (eğer olursa) bekleyeceğim bakalım. cevap için teşekkür ederim.
  • Bence kaygınız olmasın astra s.tourer cok şık bir araç olmuş sıkıntıyı sadece araç üzerinde olabilecek oynamalarda görebilirsiniz değişen vs gibi , her araç satılır sadece zaman aralığı fark edecektir.
  • bakmayın sw tutulmuyor denildiğine.. 2001 model focus sw otomatik arabamı 2 ay önce ilk gelene 15 bin tl paraya sattım.. araç baz (ambiante ve güvenlik paket yok) donanımdı ancak yaşına göre düşük km deydi ve servis bakımlı idi.. ben gittim yine sw araç aldım. 5 sene sonra 2 bin tl zarar edeceğim diye araç almamazlık etmeyin bence, alın işinize gelen aracı araç temiz olursa zarar etmeden de satarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 6 Nisan 2011; 20:05:47 >
  • eskiden st otomobillerin tipi kötü olduğu için kimse pek yanaşmıyordu ama bu sene st otomobilleri trafikte sıkça görmeye başladım bunun sebebi dahada güzelleşen tasarım bende sedan tutkunuyum ama astra st yakından gördükten sonra arabaya vuruldum almaya karar verdim bayiyle pazarlıkta yaptım tam alacakken teşhir aracı olduğunu öğrendim ve almaktan vazgeçtim
  • vallahi ben de çok beğendim arabayı. çok şık ve zarif yapmışlar. ama işte araba piyasası coştu. aşırı bir talep var. biraz sıkıntıya girseler dişe dokunur indirimler yapacaklar. bekleyeceğiz bakalım.
  • Bu elimi öpene de satma olayı moda oldu herhalde sanki hediye ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

Bu elimi öpene de satma olayı moda oldu herhalde sanki hediye ediyorsunuz.

haklısınız.. normalde tarzım olmamasına rağmen uygun olmayan bir ifade kullanışım.. yukarıdaki mesajı düzelttim..
  • Tutulmayıpta satılmayan araba nasıl bir araba merak ettim doğrusu
    0km chery dfm bilmemene satılacakta sw mi satılmayacak

Temiz araba her zaman satılır
    Ucuza satarsan da , alırken ucuza almışsındır

Şahsen tutulmayan , pazar ahalisinin tutmayı beceremediği arabalara daha hevesliyim
    Geçen pazarda Toledo vardı , Şu tutmayan kasa

Neymiş arkası çirkinmiş
    Hadi ordan , arabanın koltuğu bile ben pazardaki bütün sıradanlardan farklıyım diyor

Tercih meselesi
  • sw araç seven ve kullanan biri olarak şuan aracım sw değil bagaj sıkıntım oluyor aracım punto evo eski aracım palio weekendi gönlümde clio grandtour megan sporttourer vardı ama puntoda ilk göz ağrımdı çok hoşuma giden bir araçtı illa alacağım bu aracı diyordum aldım. koltukları yatırarak kullanıyorum o zaman bagaj yetiyor zaten ben eşim ve güzekl kızımla 3 kişilik bir aileyiz.

Laf kalabalığı yaptım galiba hemen işin özünü söyliyim sw aracın bagaj konforu gerçekten var uzun yolculuklarda özellikle satılmaz diye düşünmeyin şu an araç alacak olsam listeme sw araçlarıda eklerdim
  • "Sedan" ve "Hatchback" kasaları satmak istediğinizde sizin aracınıza benzer satılık 250 tane araç olacak, SW kasa için 25 tane bile olmayacak

İster elden, ister takasa vererek aracı elden çıkartmak konusunda hiçbir sıkıntınız olmaz.

SW kasanın pratik kullanımda avantajı çok, özellikle daha fazla bagaj arayan birisi tereddüt etmemeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.