Şimdi Ara

astra uydusu ayarlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
28.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı durum bende de oluyor. Hotbird oldakli 90cm. Çanakla thor uydusunda bazı frekanslari sadece sabahları izleyebiliyorum onon dışında yayın yok. Dünyanın dönüşüyle falan alakası yok. Dediğim gibi sabahları uydularda sinyal seviyeleri yüksek olur.sizin canak anten ayarında problem var. belki anteni hiç oynatmadan sadece lnb yi sağa sola çevirerek cozebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinizi aynen yaptım. aynen sabah 6 da yayınlar fulll hatta belçika kanallarını bile alıyor ama saat 13 ten sonra yayınların sinyal seviyesi düşüyor :(

önerebileceğiniz çok yüksek kaliteli lnb var mı _?
  • Arkadaşlar acaba eski 60 lık digiturk antenle astra uydusundan yayın alabilirmiyim azda olsa.
  • astra 19 kullanan arkadaşlar. cccam ile hangi futbol liglerini izleyebiliyorsunuz?
  • metinser M kullanıcısına yanıt
    hocam 90lık çanakla hangi uyduları/kanalları alıyorsun... ben de senin gibi bir multifeed yapmak istiyorum.. merkez lnb hangi uyduya kurulu.. hayrına bi anlatıver mümkünse fotograf kayuver.. bir zahmet.. teşekkürler..
  • yaa arkadaşlar çatıda merkezi sistemli horbird uydusu kurulu!çaktırmadan usta çağırıp,Horbird'i uydusuna lnb'ı takıp astra yı ayarlanır mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Ağustos 2017; 14:15:37 >
  • merona M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Merkez hotbird ayarlı çanak 90 lık en basit çanaklardan konum Bursa multifeed yardımıyla hotbird, astra19, astra23, Thor, Sirius ve eutelsat7 ve 9 dereceyi alabiliyorum. Eutelsat7 ve 9 dereceyi tek LNB ile alıyorum. 5000 civarı kanal alıyorum. Eğer server ve powervu Emu destekli cihaz varsa süper oluyor. Bir çanak daha var onunla da azerspace ve Türksat alıyorum. Maliyeti bana 100 lira bile tutmadı 35tl çanak 5 er lira LNB 30 lira 8 li diseq tamamen el yordamıyla kendim ayarladım. Eğer bu işlere merakın varsa zevkli oluyor uğraşmak. Şu anda şehir dışındayım fotoğraf atamıyorum. Ama 10 gün sonra atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinser -- 11 Ağustos 2017; 14:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinser

Merhaba hocam. Merkez hotbird ayarlı çanak 90 lık en basit çanaklardan konum Bursa multifeed yardımıyla hotbird, astra19, astra23, Thor, Sirius ve eutelsat7 ve 9 dereceyi alabiliyorum. Eutelsat7 ve 9 dereceyi tek LNB ile alıyorum. 5000 civarı kanal alıyorum. Eğer server ve powervu Emu destekli cihaz varsa süper oluyor. Bir çanak daha var onunla da azerspace ve Türksat alıyorum. Maliyeti bana 100 lira bile tutmadı 35tl çanak 5 er lira LNB 30 lira 8 li diseq tamamen el yordamıyla kendim ayarladım. Eğer bu işlere merakın varsa zevkli oluyor uğraşmak. Şu anda şehir dışındayım fotoğraf atamıyorum. Ama 10 gün sonra atarım.

bizim de sitede merkezi uydu var ve hotbird, türksat ve digitürk uydusu mevcut. evde usb tv kartı var ama hotbird de adam akıllı kanal olmadığı için öyle kenarda duruyor. acaba usta çağırsam merkezi sistemin uydusuna ek bir aparat ile lnb bağlasa astra izleyebilir miyim? tabi bir de astra lnb'sinden evimize kablo olayı nasıl olacak acaba?

• selam elimde 90 yada 95 lik çanak var boşta onu bağlayıp astra 1L 19daki uyduyu izlemek istiyorum beinsport fransa paketini çekse yeter imkanı varmı ? izmirde olupta kurabilirim diyen varmı ücretini vereyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.