Şimdi Ara

Astra verip scirocco almak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Performans istiyorsaniz sagi solu arizali rocco yerine giu bakin.

Fazla dillendirme hocam piyasa yükselmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Performans istiyorsaniz sagi solu arizali rocco yerine giu bakin.

Fazla dillendirme hocam piyasa yükselmesin

Bahsettiğiniz araç bu mu?

GIULIA QUADRIFOGLIO

Buysa çok güzel duruyor, bir avantajla mı gelecek? Ben kimseye söylemem piyasa yükselmez

Ne zaman arıza vereceği belli olmayan dsg, sıfır almanıza rağmen tırda vurulan vw araç şikayetleri, doğuş otonun umursamazlığı, müşteri memnuniyetini böyle durumlarda bir tarafa bırakması beni wv aracından yeterince uzak tutuyor. Aman rica ediyorum wolkswagen böyle şöyle tartışmasına girmeyelim, bilen biliyor konu şişmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 26 Eylül 2016; 23:34:18 >

• ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    En son bildiğim aracın gelip gelmeyeceği henüz belli olmadığı. Benim dediğim Giuiletta 1.4 T Multiair Distinctive
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Başlangıç fiyatı 200.000 tl den olacak deniliyor.Otopark youtube kanalında incelemesi var,sinan reyiz italya'ya gidip testini yaptı.Adamlarda nasıl para varsa İtalya'ya gidip test yapmak falan,sponsorları sağlam heralde
  • 510 beygirlik aracını test ettiler o aracı burda 300.000TL den aşağıya vermezler. Getirsinler buraya o modelin 1.6 benzinlisini bak nasıl 100.000 e araç burada. Orta sınıfa hitap etmeliler bence.
  • angel_f!re kullanıcısına yanıt
    Pardon. Ozaman başka bir arkadaş demişti. 160 lık ile kafa kafaya gittiğini söylüyordu.

Edit: Söyleyen arkadaşı buldum :)

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115502551

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 27 Eylül 2016; 1:16:03 >
  • Giunun 170ligi kromozomlarina kadar tatmin eder adami.goruntusunu nasil begenmediniz onu anlamadim da,zevk meselesidir dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu memleketteki ikinci el eyyi fetisi devam ettigi surece piyasa yukselmez rahat olun
    Alfanin 1.6 getireyim tr ye ozel 100 araba fAzla satayim gibi bir derdi oldugunu sanmiyorum dostum.
    O masrafa degmez yani bu rezil vergi sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Eylül 2016; 6:13:57 >
  • uzaktan gelen siyah şirokkoyu gören genç kız aracı çok beğendiğini şuh bir içtenlikle ifade etmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

uzaktan gelen siyah şirokkoyu gören genç kız aracı çok beğendiğini şuh bir içtenlikle ifade etmişti.

Kuzlar o tip arabalara hasta oluyorlar, gençlerin çoğu da onlar hasta oluyor diye alıyorlar

Cok yakıyor😖😖

• quote:

Orijinalden alıntı: CilginForumcu

Cok yakıyor😖😖

160lık tsi + dsg nin tüketimi ne kadar olur? Zaten çok yol yapmıyorum. 2 yılda 13.000 km olmuş sadece astrada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

Cok yakıyor😖😖

160lık tsi + dsg nin tüketimi ne kadar olur? Zaten çok yol yapmıyorum. 2 yılda 13.000 km olmuş sadece astrada :)

Şuan ben kullanıyorum 160hp + dsg. Şehir içinde tek kişi olduğumda 11-12lt sakin kullanıyorum. Ama nadiren 3-4 kişi olduğumda 18-19 a çıkıyor.

Bizim burda var egzozlu falan basmassam trafik olmazsa 50kurus trafikte 80-90kurus gordum demislerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Astra verip golf almak ,astra verip leon almak,astra verip 308 almak ,astra verip auris almak ,sonuç olarak astra verip adam gibi araba almak ...

Kara çağ avrupası zihniyetindeki bir markaya karşılık her araca binebilmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

Cok yakıyor😖😖

Şuan ben kullanıyorum 160hp + dsg. Şehir içinde tek kişi olduğumda 11-12lt sakin kullanıyorum. Ama nadiren 3-4 kişi olduğumda 18-19 a çıkıyor.

Aracınız kaç model? Modifiye var mı? Önerir misiniz? Birde bu araçlarda neye dikkat etmek lazım

• Hocam değişik bir alternatif olarak Astra GTC de düşünebilirsiniz.
    2012 model. Modiye çok kapsamlı bir konu. Ben sade sevdiğimden dolayı jant, cam filmi ve egzoz (bir anlık hevesle yaptırdım kullanmıyorum) yaptırdım. Beyaz cam tavanlı araç. Yakıtla ilgili bikaç şey söyliyim, ben sakin kullanırım 11-12lt yakıyor ama sakin kullanmakta çok zor biraz basıyım dedin mi 15lt leri çok rahat görüyor. Dikkat etme konuna gelecek olursak temizini bulman biraz uğraştırır. Dsg ile ile hep kötü yprumlar yapılıyor benim çok hoşuma giden bir şanzıman sorunlarıyla karşılaşmadığım için. İstanbul içinde yere yakınlığı dert olan bir araç. Ama çok ilgi çekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.