Şimdi Ara

Astral seyahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.favorinet.net/bunlari-biliyor-musunuz/179701-astral-seyahat-nedir-nasil-yapilir-18-a/ bunu yapıcam bu geçe inşallah bişi olmaz lucidden iyidir İnş yaparım sabaha editlicem

• burada senle alay geçerler küçük dostum. burası senlik değil.
  • kusura bakma ama Kötü bişi değil lucidi bi araştır istersen !
  • Öyle yaptım diyince direk astrale çıkacağını mı sanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Öyle yaptım diyince direk astrale çıkacağını mı sanıyosun

inşallah çıkarım :) çok heycanlanıyorum
  • dikkat et de gümüş kordonu kırma
  • Bir kere yanlislikla cikmistim ama belli bir yerden sonra cok korkunclasiyor tavsiye etmiyorum. Istedigim yere de gidememistim pek ise yaramiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Bir kere yanlislikla cikmistim ama belli bir yerden sonra cok korkunclasiyor tavsiye etmiyorum. Istedigim yere de gidememistim pek ise yaramiyor

arkadaşlar inanılmaz yaptım ! inanmayanlar bakmasın o haraketlerin aynısını yaptım ruhum sanki çıktı gibi oldu sonra kendimi gördüm öldüm zannetim ama rüyada olduğumu anladım ve bi bara uçarak gittim :) süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

dikkat et de gümüş kordonu kırma

:)
  • ben obama nın yanına gittim viski içiyordu ayaklarını uzatmış hey hey diye bağırdım sonunda bana doğru döndü ve olum bak get dedi hemen bedenime döndüm korkudan.
  •  Astral seyahat

• quote:

Orijinalden alıntı: PİRi-REYİZ

Astral seyahat

Yalarıncılar gelir şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: PİRi-REYİZ

Astral seyahat

Yalarıncılar gelir şimdi

:D

• Ruh diye bir şey yok. Bilinç olabilir ama ona da imkan vermiyorum. Lucid dream in öyle bir şey iddia ettiği yok, olanağı var. O yüzden lucid daha makul, astral saçmalık
  • Ttnet bu guvenli internet mevzuunun uzerine pek dusmuyor galiba coluk cocuk kafayi siyiracak pesimizden gelen deli bi nesil var.

Konuyu acan kardesim annene soyle bi elifba alsinda camiye gondersin seni. Normal cocuklar gibi buyuyun gidin sokakta top oynarken komsunun balkonuna top kacirin. Camide ders sirasinizi beklerken kosturdugunuz icin hocadan firca yiyin. Bisikletle on kaldirmaya fln calisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Ttnet bu guvenli internet mevzuunun uzerine pek dusmuyor galiba coluk cocuk kafayi siyiracak pesimizden gelen deli bi nesil var.

Konuyu acan kardesim annene soyle bi elifba alsinda camiye gondersin seni. Normal cocuklar gibi buyuyun gidin sokakta top oynarken komsunun balkonuna top kacirin. Camide ders sirasinizi beklerken kosturdugunuz icin hocadan firca yiyin. Bisikletle on kaldirmaya fln calisin.

aynen katılıyorum bir de şunu ekliyorum :

Sıçratıcam sizin lucidinize de astral yolculuklarınıza da , parapsişik bilmem ne b.klarınıza da ... bir fatiha oku yat işte. sabaha kadar oraya gittim buraya gittim, rüyamı kendim kontrol ettim. hee ettin, b.k ettin bi halttan haberin yok. Uymayın oğlum bu hint felsefelerine budist inançlara. saçmalıklara. İneğe tapan adamdan sana ne hayır gelicek? be hey çok şey yaptım sanan kafasız cahil. Adamın taptığı tanrı caddesine sokaklarına s.çıyor.. Ötekine bakıyorsun altın renkli bir heykel, köt deliğinde kafasında göbeğinde üç beş tane çakra..

Biraz akıllı olun lan, bu tarz bir yolculuk yapılamaz. Yapan tek klişi var o da peygamberimiz. Biliyormusunuz Miraç'ta neler oldu? Yok bilmezsiniz tabii, islam dedik ya hemen yobaz yaftasını yakıştırın bakalım. ancak bilirsiniz ki kötümün ordaki çakrada bir sıcaklık hissediyorum, evrene enerji yaydım. Hayır efendim o yaydığın enerji yediğin kuru fasulyenin gazı, burdnumuzun direği kırıldı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zomçırgot -- 15 Temmuz 2012; 11:06:36 >

• Beyler Dh konu dışı astral seyahat buluşmasımı yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zomçırgot

quote:

Ttnet bu guvenli internet mevzuunun uzerine pek dusmuyor galiba coluk cocuk kafayi siyiracak pesimizden gelen deli bi nesil var.

Sıçratıcam sizin lucidinize de astral yolculuklarınıza da , parapsişik bilmem ne b.klarınıza da ... bir fatiha oku yat işte. sabaha kadar oraya gittim buraya gittim, rüyamı kendim kontrol ettim. hee ettin, b.k ettin bi halttan haberin yok. Uymayın oğlum bu hint felsefelerine budist inançlara. saçmalıklara. İneğe tapan adamdan sana ne hayır gelicek? be hey çok şey yaptım sanan kafasız cahil. Adamın taptığı tanrı caddesine sokaklarına s.çıyor.. Ötekine bakıyorsun altın renkli bir heykel, köt deliğinde kafasında göbeğinde üç beş tane çakra..

Biraz akıllı olun lan, bu tarz bir yolculuk yapılamaz. Yapan tek klişi var o da peygamberimiz. Biliyormusunuz Miraç'ta neler oldu? Yok bilmezsiniz tabii, islam dedik ya hemen yobaz yaftasını yakıştırın bakalım. ancak bilirsiniz ki kötümün ordaki çakrada bir sıcaklık hissediyorum, evrene enerji yaydım. Hayır efendim o yaydığın enerji yediğin kuru fasulyenin gazı, burdnumuzun direği kırıldı....

Millete İslam'dan öneri vereceğinize diğer inançlara saygı duymayı öğrenin önce. Dünyadaki her insan Müslüman değil, olmayacak da. İster saçma olsun ister başka birşey saygı duymak zorundasınız.

Ayrıca; astral seyahatin, çakraların ya da lucid dream'ın Hint veya Budist inançlarıyla hiçbir alakası yok. Kökeni Hint bölgesi olabilir ancak günümüzde tamamen evrenselleşmiştir. Okultistlere göre her insan bunları yapabilir. Yeter ki sizin gibi önüne gelen şeye saçmalık demesin, önce biraz araştırıp öğrensin.

Sözler de hep doğru çıkar nedense. Bu bilgileri herkesle paylaşma, herkesle konuşma; eline geçen tek şey bazılarının seninle dalga geçip gitmesi olur, kazançlı olan sensin boşver, kendine sakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Temmuz 2012; 13:01:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: zomçırgot

quote:

Millete İslam'dan öneri vereceğinize diğer inançlara saygı duymayı öğrenin önce. Dünyadaki her insan Müslüman değil, olmayacak da. İster saçma olsun ister başka birşey saygı duymak zorundasınız.

Ayrıca; astral seyahatin, çakraların ya da lucid dream'ın Hint veya Budist inançlarıyla hiçbir alakası yok. Kökeni Hint bölgesi olabilir ancak günümüzde tamamen evrenselleşmiştir. Okultistlere göre her insan bunları yapabilir. Yeter ki sizin gibi önüne gelen şeye saçmalık demesin, önce biraz araştırıp öğrensin.

Sözler de hep doğru çıkar nedense. Bu bilgileri herkesle paylaşma, herkesle konuşma; eline geçen tek şey bazılarının seninle dalga geçip gitmesi olur, kazançlı olan sensin boşver, kendine sakla.

aynen sağol kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.