Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macsimust

Dostum konunun fake olmasını içten dilerim fakat gerçekse sana anlatamayacağım nedenlerden dolayı vazgeçmeni diliyorum. Yaptığın şey senin ve sevdiklerinin hayatını sonsuza kadar mahvedebilir. Eğer gerçekten bu deneyimi yaşıyor isen şunu hep aklında tut, ruhun ile bedeninin bağlantısı pamuk ipliği gibidir. Geri dönememe veya felçli gibi kalma ihtimalin var. Umarım bu deneyime daha fazla bağlı kalmaz ve vazgeçersin.

Evet bunu bu konuda 2-3 defa yazdım ama dikkat çekmedi. Ölüm riski var arkadaşlar, kalpten gidebilirsiniz. Kalple ilgili bir rahatsızlığı olan varsa hiç bulaşmasın(tansiyon dahil). Ani bir uyandırılma (kendiniz istemeyerek uyandırıldığınızı düşünün, bu mesela annenizin sizi dürterek uyandırması veya yere düşen bir eşyanın yaptığı sesten dolayı uyanma vs gibi gibi...) veya şiddetli korku sonucu çok ciddi sorunlar oluşabilir. Şöyle anlatayım, ruhunuz bedenden ayrıldı ve tam astral seyahate başlamışken veya ortasında iken bu söylediklerim olursa ruh bedene ışık hızı gibi bir hızla çok şiddetli şekilde geri döner ve "aşırı" yüksek bir kalp atışıyla, terlemeyle uyanabilirsiniz. Pipetle bir meyve suyunu ağzınıza çekmek gibi düşünün "hüp" diye ruh bedene geri döner. Bu uyanma esnasında sinirsel kasılmalardan dolayı felç de kalabilirsiniz.

• RedNoeL R kullanıcısına yanıt
    Ben yapmayacağım. Çünkü yarın diyeceğim yapamadım sen de ben yapıyorum ne yapabilirim. EĞER YİYORSA ADRES VEREYİM KİMİN YAŞADIĞINI ÖĞREN.
    Cevap????
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Cevap????
    Ya inanmayın şu tür şeylere. Astral seyahat dedikleri en fazla farklı bir rüya görme durumudur. Eğer gerçek olsaydı düşünün ne tür amaçlar için kullanılırdı. Ne tür bilgiler elde edilebilirdi ama öyle bir şey yok. Bu bile astral seyahatin gerçek olmadığının kanıtıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

Ya inanmayın şu tür şeylere. Astral seyahat dedikleri en fazla farklı bir rüya görme durumudur. Eğer gerçek olsaydı düşünün ne tür amaçlar için kullanılırdı. Ne tür bilgiler elde edilebilirdi ama öyle bir şey yok. Bu bile astral seyahatin gerçek olmadığının kanıtıdır

Alıntıları Göster
    İnsan beden (vücut) ve ruhun birleşiminden oluşur. Beden et ve kemik olan aslı toprak olup, topraktan gelen kimyasal ve fiziksel değişime uğramış proteinler sayesinde yaşayan, ölünce yine toprak olacak olan bir yapıdır.

Ruh ise Allah’tan gelen, vücudu canlı, gören, hisseden kılan ilahi bir emirdir.

Ölü bir insan düşünelim. Eli, kolu, beyni, gözleri, kalbi,.. vücudu tam olarak yerindedir. Bu insana fıkra anlatsak, bilmece sorsak, korkunç hikayeler anlatsak, hüzünlü olaylar anlatsak ... bir tepki verir mi, bu ölü insan.

Canlı iken her fıkraya gülen, hüzünlü her olaya üzülen, korkan, sevinen, üzülen bu insana ne olmuştur. Daha doğrusu can alıcı soru şu: Ölürken bedendan eksilen nedir ki o olmayınca neşe, sevinç, hüzünde ... olmuyor? İşte o (ölünce bedenden eksilen) ruhtur.

Demek ki duygularımızı var eden, hissiyatın kaynağı olan ruhtur. Yoksa sevinme, üzülme, fikir, düşünce... gibi kavramları, kuru bir vücut organları arasındaki elektrik akımı ile izah etmek imkansızdır. Ruhla duygu vardır. Ruh emaneti geri alınınca, duygu, his, düşünce de... vücudu terk eter.

Astral seyahat; ruhun bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmeye denmektedir. Ancak esasında ruh bedenden ayrılmamaktadır. Ruh bedenden ayrılmadan da başka yerlerde bulunabilme özelliğine sahiptir. Nitekim nefislerini terbiye etmiş insanların ruharı bir anda bir çok yerde bulunabilmektedir. Abdulkadiri Geylani Hazretleri aynı anda kırktan fazla yerde görülebilmiştir.

Kur'an-ı Kerim'in mucizeliğinin bir yönünü de, onun ifade buyurduğu hakikatlerin, özellikle Allah'ın isim ve sıfatlarının o sonsuz tecellilerini ve hakikatlerini anlatırken, hiçbir çelişkiye meydan vermemesidir. Bu konuyu açıklayan Bediüzzaman, bu uçsuz bucaksız yansımaların büyük bir âhenk ve uyum içerisinde olduğunun şahitlerinden bazılarını da manevî/ruhânî olarak "astral" seyahatlerde bulunan keşif ehli, irfan ve hikmet sahiplerini kabul etmektedir.

"Metafizik gerilim" kavramı, kendi bağlamında daha iyi anlaşılır. Ancak genel anlamı şöyledir: "Metafizik" kelimesi, fizik ötesi, manevî âlemleri, gayb âlemlerini, berzah, ahiret gibi fizik ötesi âlemleri ifade etmektedir. "Gerilim" kavramı, "elektriğin gerilim hattı" tabirinde olduğu gibi, yüksek bir enerji voltajını ifade etmektedir.

Buna göre benzetme yoluyla kullanılan "Metafizik gerilim" kavramından şunu anlamak gerekir: İman dürbünüyle manevî âlemlere, fizik ötesi âlemlere, Allah'ın isim ve sıfatlarının hakikatlerine bakıldığında, oralarda insanı derhal kendine çeken, bir güzelliği, bir çekim alanını, akılları çarpan, gönülleri çelen, vicdanları kendine meftun eden bir cazibe merkezini, yüksek manevî bir "elektrik gerilim hattını" görecek ve ona kapılacaklardır. Adeta kendinden geçip bir nevi transa geçecekler.

Rüyada da insanın ruhu yine cesede bağlıdır. Ancak rüyada farklı yerlerden ve alemlerden pencereler açılır ve ruh o pencereden o alemleri seyreder. Başka insanların ruhlarıyla görüşebilir. Ama bu olay kesinlikle rüya değildir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yazıklar olsun sizin gibi insanlara açtığım konuyu tartışmaya çevirdiniz. ben burda soruları cevaplıyorum sizin %99 nuz yok inanmıyorum ya kardeşim siz bilmediğiniiz bişeyi nasıl inkar edebilirsiniz madem öyle bir enerji yok bu telefon sinyalleri nasıl var bu görünmeyen enerjiler nasıl oluyor piri reis nasıl dünya haritasını çizdi
    ve bir çok örnekler vardır araştırırsanız bunlar nasıl yaptılar nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz.

Artık yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilir siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın.

Edit: Özel mesajlara daha bu konuyla ilgili cevap vermicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedNoeL -- 2 Mayıs 2015; 1:50:07 >

• Arkadaslar olay tamamen beynimizle ilgili. Size o mekanlari gezip gordurten , gercek olduguna inandiran beyninizdir...

Yok ruh çıkıyormuşta geziyormuş görüyormuş. Allah aşkına aklınızı basiniza alin birakin boyle koca kari masallarini..

Çağın insanı marsta hayat arar , jupitere mekik indirmeye çalışır , bunlar hala yok ruh çıkıyor geziyor ... Tövbe tövbe
    Ruhun varlığını ispatlamaya calismissin ama yuzune gozune bulastirmissin be kardes

"Bedenden ne eksilirde insan ölür demissin ". Bunun cevabi ruhmudur acaba.

Bizi canli tutan beynin işleyişidir.. Eğer bu işleyişe zarar gelirse sistem çöker aynı bir makinanın bozulması ve hurdaya donmesi gibi ..

Beyin hücreleri zarar görür veya yıpranırda yaşamsal faaliyetlerini yerine getiremez hale gelirse insan ölür. İşte eksilen şey budur. Ruh dediğin şeyin hiç bir kaniti yoktur. Dine dayandirip soylemen bunun var oldugunu kanitlamaz ..

------------

Konuda yazilan yorumlara biraz baktım da keşke bakmasaydim....

VAH BU ÜLKENİN HALİNE ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 2 Mayıs 2015; 2:26:50 >
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Bu kadar korkutmaya gerek yok bunun örneği yok yapdığını söyleyenler arasındada böyle bir örnek olmadığından boş bir korku diyebiliriz astral seyahet denemesinde yaşanabilecek en büyük problem uyku felci durumu olacakdır bedenimizde bizim kontrol edemediğimiz bazı şeyler vardır uyku felci gibi bu felç tam uykuya dalacakken aniden bilincin açılmasıyla yada berrak rüya sırasında ani bilincin yerine gelmesinde bedenin uyanmaya hazır olmadığından hareket edememesidir yani isterseniz çok derin uyurken bir anda anlam verilmeyecek şekilde uykudan uyanırsanız bedeniniz hazır olmadığından zaten tepki vermiyecekdir bir süre dolayısıyla felç sinir kasılmaları gibi durumlardan bizi korumuş olucakdır. Uyku felci sırasında veya Astral seyahat sırasında olaşbilecek bir diğer şey ise Panik ataktır sizi öldürmez ama ölüceğinize emin hale getirir neye uğradığınızı şaşırır o korkuyla bir daha denemezsiniz bunun sebebi inanan biri için sürekli cinleri görücem ruhları görücem gibi bir düşünceyle astral seyahate geçerken yada başka şekilde transa geçerken zihninde oluşturduğu korku verici düşüncelerdir kişi sonunda hızlı kalp atışları ve terlemeyle birlikte deneyini sonlandırır. Ölümle sonuçlanmaz.

Astral seyehat hakkında düşüncem tabiki konu hakkında ilgisi az olanlar da dahil öylesine girenler okumadan geçeceğinden muhtemelen birkaç kişi okuyacağından bu kadar uzun yazmam tuhaf gelebilir yazmayı severim fikir alışverişini severim o yüzden benim için az bile :) ;

1- Berrak rüya olduğunu düşünüyorum bu yaşananların öncelikle konu sahibi arkadaşımız cevabında lucidde hayal dünyasında astralde fiziki dünyada uyanırsınız demiş. Şunu söylemek istiyorum berrak rüya sırasında bazı zamanlarda hayal olduğunu anlamanız mümkün değil tabi bazen diye belirttim lucid rüya genel olarak rüyayı kontrol etmede başlayan bir terim ama onunda ötesinde bazı zamanlar rüyalar o kadar gerçek oluyorki hislerinize kadar bunu en iyi şöyle diyebilirim uyandığınızda sanki rüyadan uyanmış gibi değilde sanki uyumuş rüyaya kalkmış gibi hissediyorsunuz etrafınıza bakıyor afallıyorsunuz sanki gerçek olan uyanmadan öncesiymiş gibi kafanızda canlanmıştır nasıl olduğu. Bu sırada aklınıza gelen herşey olabilir örneğin çoğunuzun bildiği inception filmindeki gibi rüya içinde rüyayı birçok defa yaşadım rüyamda yatağıma gidip uyudumu hatta uyuduktan sonra tekrardan rüya gördüğümü biliyorum yani demek istediğim rüyanızda tekrar bir rüya evresine girerek bedeninizi görmeniz ve ruhen çıkmış hissene kapılmanız olasıdır. Ben bu yaşadığım rüyalarda uyandıktan yarım saat sonra kendime geliyorum bunun bilincine varıncada rüya olduğunu anlıyorum. Lucid rüyada Astral yapanlarla aynı yöntemle denenir düşünceyle yatmadan önce rüyanızı düşünür onu hayalinizde oluşturur kontrol edeceğinizi düşünürsünüz Astralde ruhunuzu serbest bırakdığınızı kontrol ettiğinizi düşünmeye çalışırsınız bunun sonucunda kişi lucid rüyaya geçerse yatmadan önce düşündüğü gibi muhtemel olarak ruhunun bedenden çekildiğini görecek ve o kadar gerçekci olacakki rüyada gibi hissetmiyeceksiniz. Hiç görmediğiniz şeyleri ve insanları gördüğünüzde uyandığınızda hatırlama sürecinde gerçekten doğa üstü birşey yaşadığınızı düşünme ihtimaliniz yüksek fakat şöyleki rüya sırasında heleki lucid rüya sırasında bilinç altınızda kalmış her taneciği önünüzde bulabilirsiniz aslında onları görmüşsünüzdür fakat aradan çok uzun zaman geçtiği için yada çok kısa süre gördüğünüzden gerçekde hatırlamanız mümkün değildir bu rüyada önünüze geldiğinde görmediğiniz şeyleri görmüş gibi olur şaşırırsınız bilinç o kadar ilginçdirki 4-5 yaşında gördüğünüz ufak bir olay yada bir nesne cisim yıllar sonra rüyanızda karşınıza çıkar ve diğer düşüncelerinizle birleşip adeta yeni bir dünya oluşturabilir. Hipnozu araştırırsanız varlığı bilimseldir hipnoz sayesinde insanlar bilinç altında kalan şeyleri farkında olmadan anlatırlar bir nevi derin düşünceye daldırır sizi hipnoz eden kişi adeta cımbızla alıyor gibi eski hatıralırınız ortaya çıkar rüyada buna benzer olaylar çok sık olur. Astralde aslında bir lucid rüyadır benim fikrimce herşey mümkün ruhlarla konuşmak cinler görmek lucid rüyada olması mümkün olan şeylerdir bunları bilinç altınızda olan şeylerdir.

BURAYI TAMAMEN SİLDİM BAYAĞI YAZDIYDIM BOŞ TARTIŞMAYA GİRMEK İSTEMEDİĞİMDEN SİLDİM.

Özet : Astral seyehatin düşünülen gibi olduğuna inanmıyorum kendimce nedenlerim var ruhun varlığına inanıyorum fakat astral seyehat bu kadar kolay olamaz olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 2 Mayıs 2015; 12:11:23 >

• Astral seyehat gerçektir de adam aatral seyehat falan yapamıyor, netten okuduğu bilgileri size anlatıyor. Konu yalan, üye blok
  • İnanıyorum diyenleri seçip bloklayabileceğiniz eşsiz bi başlık :)
  • simdi aramizdan bir tane akli salim birini secelim bunu denesin ve gercek hayatla olan iliskisine baksin.

boyle bir sey varsa veya yoksa denemeden etmeden yorum yapmak dogru olmaz. sirf bu sorulari cevaplamak adina bende deniyecegim.

yok yatak sallandi yok ugultu geldi bunlardan öte astral bir boyut varsa ve bu gercek zamanla dogru bir oranti icinde gerceklesiyorsa astral boyutun gercek hayatla olan iliskisini arastirmak lazim. aslinda bundan iyi bir tez konusu olur. psikolojiyi cok hafife almamak lazim.

insanin tam anlamiyla aciklanamayan tek organi beyin. o kadar mukemmel bir sistem icerisinde donuyor ki.

öte yandan soyle bir sey var.
    bu firmada mı çalışıon kardeş?
     Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 2 Mayıs 2015; 10:46:01 >
  • Araştırmalarım kadarıyla bu işin riskleri: Kalp krizi, kendiliğinden yanma, 5. boyuttaki canlıların musallat olması... vs

Bunları göz önüne alarak ne yapacaksanız yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Korkunc mu?
    Bedenini görünce korkmuyor musun?
    Dünya dışına gidebilir miyiz?
    Diğer varlıkları görebiliyor muyuz?
    Mezarlığa falan gitsek ölülerin ruhlarını görebilir miyiz?
    El clasicoyu izlemeye stada gidebilir miyiz?
    Ölme riskimiz var mi?
    Karnimizda ip gibi birşey oluyor mu? Bedenden ayrıldıktan sonra
    Zamanında 3 kez denedim, üçüncüsünde deprem oluyormuş gibi her yerin sallandığını hissettim tam da araştırdığım yerlerde seyehatin başlangıcıdır diyordu ama sonradan bunu beynimizin bize oynadığı bir oyun olarak düşündüm. Çünkü ben o ana kadar öyle bir hissi bekledim ve bunu kendim gerçekleştirdim diye düşündüm. Yani sen ruhunun bedeninden ayrılacağını devamlı düşündüğün için oldu yoksa öyle bir yeteneğin yok gibi. Bilmiyorum eğer gerçekten varsa yapmayı isterdim, lucid dream var bir de onda da bilgilendirirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: substar

Araştırmalarım kadarıyla bu işin riskleri: Kalp krizi, kendiliğinden yanma, 5. boyuttaki canlıların musallat olması... vs

deniyecek rahat olsun daha astral seyehat yapdım kalp krizi geçirdim diyen 1 kişi 1 örnek bile yok tamamen heycan katmak için uydurmuşlar kalp krizi olur vb.
  • Dunden beri takip ediyorum yazilan her mesaji okuyorum . Hatta bir kac web sitesindede yazilan her seyi okudum. Geriye ne kaldi hazir oldugunda denemek . Normalde bu tazr seylerden tirsan bir adamim o an karsilasacagim seyler bende kalicilik yaratabilir . Bu esigi henuz gecemedim .Gece 2 ye kadar izlemem gereken isim ile ilgili eğitim videolarini izledim . Laptop sarji bittigi icinde yatmaya karar verdim ancak uykum yoktu . Saat 4 oldu bir oraya don bir buraya don .Sonunda uyumusum ama o ana kadar zaten hic denemedim dusunmedim de. Sabah uyandim saat 10 gibi ama acayip uykum var tekrar uykuya dalarken o ani yakaladim . Tum yazilanlar olmaya basladi kulak cinlamasi ve kalp atislarinin hizlanmasi . Bu ani ben faha once yasiyordum zaten karabasan derlerdi . Vucut 1 cm oynatilamiyor ama beyin tum fonksiyonlarini gerceklestiriyor. Daha once bu durumu yasadigim icin o an uyanacagimi biliyorum simdi yukselme kismini deneyeyyim dedim .Sanki ayrildim gibi hissettim ki geri donmeye calistim acayip bir donememe korkusu sardi . Gozumu actim acayip net bir goruntu goruyorum ardindan kapatiyorum simdi birvsey gorurum korkusu . Gordugum kisim yornanin buyuk bir kismi ve kapi . Vucudu mu hareket ettirmek istiyorum ams imkansiz ufsxik bir harekette uyaniyorum cunku hep boyle oluyordu .Acayip sekilde donemeyecem korkusu sardi . Bir kizin hikayesinde donup kendisine bakiginda öldugunu sandigini vede aglayarak uyandigini belirtmis.o aklima geldi :) Ve sonra uyanmayi gerceklestirdim . Ilk evreleri zaten yillarca yasadigim icin korku ve endiseye kapilmadim . Sonraki kisma hazir degilim.o an gordugum netlik kesinlikle gercek anla bir degil . bir de uyandigim andaki açı ile o anki açı birbirinden farkliydi .uyandigim an yorgan cok asagida onumu kesmiyorken o an gordugum yorganin buyuk bir kismi ve kapi olmustu. Gercekte kapinin neredeyse tamami gozukuyordu . Deneyen olursa ilk basta odanizdan cikmayin deniyor hazir degilsiniz bir anda kendinizi aya oraya buraya atmayin yavas yavas deneyimleyin diye belirtiyorlar . cok fazla uzaklasmak uzmanlasmak ile ilgiliymis .

Bu arada yasim 34 .

• quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

Orijinalden alıntı: substar

Araştırmalarım kadarıyla bu işin riskleri: Kalp krizi, kendiliğinden yanma, 5. boyuttaki canlıların musallat olması... vs

deniyecek rahat olsun daha astral seyehat yapdım kalp krizi geçirdim diyen 1 kişi 1 örnek bile yok tamamen heycan katmak için uydurmuşlar kalp krizi olur vb.

uykusunda hayatını kaybetti vs. haberleri de mi yok?
  • Ben açıklayayım kardeşim.

Lucid rüya genel olarak rüyadayken rüyada olduğunu farkedip istediğini yapmak birnevi rüyayı kontrol etmekdir. Bununda çeşitleri var bazı lucid rüyalar rüyada olduğunu anlarsın fakat bazılarında o kadar gerçekcidirki rüya sıcağından soğuna kadar hisseder uyandığın zaman halen rüyadayım sanarsın birkaç kez yaşadım. Aklına gelicek şeyler direk belirir önünde çok gerçekci bir şekilde bir cin düşünürsen artık nasıl düşünüyorsun onunla karşılaşır korkarsın tabi onu palyaço yapmak gene senin elinde. Gerçekçiliği çok yüksek olan rüya olduğundan ve kontrol etmek senin elinde olduğundan Astral seyehat denerken lucid rüyaya geçip ( çünkü ikiside benzer yöntemle deneniyor. ) sanki astral seyehat yapıyormuş gibi ruhunuzun çıkdığını özgürce dolaştığınızı görebilirsiniz aslında bu sizin yapmak istediğiniz şeydir lucid rüyada bu mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Ben açıklayayım kardeşim.

Lucid rüya genel olarak rüyadayken rüyada olduğunu farkedip istediğini yapmak birnevi rüyayı kontrol etmekdir. Bununda çeşitleri var bazı lucid rüyalar rüyada olduğunu anlarsın fakat bazılarında o kadar gerçekcidirki rüya sıcağından soğuna kadar hisseder uyandığın zaman halen rüyadayım sanarsın birkaç kez yaşadım. Aklına gelicek şeyler direk belirir önünde çok gerçekci bir şekilde bir cin düşünürsen artık nasıl düşünüyorsun onunla karşılaşır korkarsın tabi onu palyaço yapmak gene senin elinde. Gerçekçiliği çok yüksek olan rüya olduğundan ve kontrol etmek senin elinde olduğundan Astral seyehat denerken lucid rüyaya geçip ( çünkü ikiside benzer yöntemle deneniyor. ) sanki astral seyehat yapıyormuş gibi ruhunuzun çıkdığını özgürce dolaştığınızı görebilirsiniz aslında bu sizin yapmak istediğiniz şeydir lucid rüyada bu mümkün.

Ben hep bunu yaşıyorum ama astrale oradan geçememiştim.

• Demek istediğim astrale geçdiğini düşünsen bile o lucid rüya olabilir emin ol farketmezsin ben birçok kez lucid rüyada yaşadığım yeri gezdim uçarak çok gerçekciydi heryeri ayrıntısına kadar görüyordum tanımadığım insanlar görüyordum. Fakat ben bunun bilinçaltımda kalan hatırlayamadığım kısımların rüya sırasında açığa çıkmasından dolayı hiçbir zaman Astral seyehat diye yorumlamadım çünkü beyin hakkında daha önceden okuduğum bilgilerde bunun olabileceğini biliyordum.

@IGV
    Uykuda ölenlerdemi yok demiş arkadaş elbet var ama bendaha uykuda ölen birinin astral seyehat yaparken öldüğünü kanıtlayacak tek bir örnek yok otopsilerde çıkar zaten uyku apnesi, önceden vağrolan sorunun nüksetmesi vb. birçok açıklanabilir (nedensiz ani ölüm dışında) nedenleri olur bunların. Astral seyehatten yaşayabileceğiniz en büyük olay Panik atak ve uyku felcidir. İkiside öldürmez panik atakda öleceğinizi sanırsınız kalbiniz patlıyacak gibi olur ama ölmezsiniz o yüzden bu deneyi yapan kişi haklı olarak ölüm riski var diye düşünecekdir panik atan denen illet çok kötü birşeydir kısa bir araştırmayla öğrenirsiniz. Uykudan vucud hazır olmadan uyanırsanız beden zaten hazır olmadığından hareket edemezsiniz bir süre ani uyanmada ölme vb şeyler söz konusu değil vucud o kadar korumasız değil kontrol edilemeyen onlarca koruma sistemi var hercanlının vucudunda. İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.