Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cinler nabıyo
  • Dostum diyelim ki ben, hoşlandığım kızın yanına gidip benim hakkında ki görüşlerini öğrenebilirmiyim?
    Evini bilmiyorum sadece hangi ilçe olduğunu biliyorum, adresini bilmeden farklı ilçede ki birinin evine gidip hakkımda ki düşüncelerini öğrenmek mümkün mü?
    mümkünse öğrenilebiliyorsa o kişi bunun farkında olur mu, ya da ben onu gördüğüm de normal zaman da karşılaştığım zaman gibimi olur?
    Diğer varlıkları görebiliyorsak normal yaşantımıza geçtiğimiz de bizimle irtibata geçerlermi musallat olma ihtimali varmı?
    daha önceden gitmediğim bir şehire gidersem var olduğu halimi görürürüm, yoksa beyin hayali bi şehir mi uydurur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Eğer astral seyahat gerçekse Sizce islami boyutu nedir bu olayın. Sınırları aşmak caiz değil gibi duruyor

“Allah, (ölen) insanların ruhlarını öldüklerinde, ölmeyenlerinkini de uykularında alır. Ölümüne hükmettiklerinin ruhlarını tutar, diğerlerini belli bir süreye (ömürlerinin sonuna) kadar bırakır. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.” (Zümer, 42)

Başka ayetlerde var siz zaten uyku rüya esnasında zaten ruhunuz ayrılıyo ama hayal dünyasına gidiyor astral boyutta ruhunuz bilinçli olarak fiziki dünyada uyanıyor

rahmetli Tuncel Kurtiz bu ayeti Muhteşem Yüzyıl dizisinde okumuştu, o sesten dinlediğimden tüylerim diken diken olmuştu. o aklıma geldi.

bu arada ben bu olayın doğru olup olmadığını bilmiyorum ancak , ben şunu biliyorum ki insanlar ölünce ruhları araf denilen yerde toplanır kıyamete kadar, sen bu astral seyehatte nasıl diğer ruhları görüyorsun anlamadım. yoksa o gördüğünü iddia ettiklerin diğer uyuyan insanların ruhları mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ispatla diyorsunuzda bu yerçekimi gibi bir şey değil ki fizik kurallarıyla açıklansın
  • airties modem için hangi portları açıyoruz
  • MİT i boşuna kurmuşlar , bu arkadaş öğrenirdi herşeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede astral seyahat!

Pramitleri gezmek, şeytan üçgeninde aslında ne oluyorda uçaklar düşüyor araştırmak, astral seyahat ile gizemleri çözmek yerine sınavda kopya çekmeyi düşünmek, karı kız kesmenin boyutlar arası içler acısı halini kesfetmeye çalışmak, vs vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölülerin ruhlarini görüp konuşabiliyorsak o zaman peygamber efendimizi görüp onun ruhuyla da konusabiliyormuyuz ? Son olarak maddelere dokunamiyoruz bir işlevimiz olmuyor o zaman başka birinin evine de içinden geçip girerek olan biten herşeyi görebiliyormuyuz ?

• gerçeklilik payı var bu olayların tanıdık profa sordum var dedi böyle şeyler o yüzden dalga geçen arkadaşlar araştırmaya girsinler ondan sonra dalga geçmeye çalışssınlar
  • ergen konusu yaş aralıgı müsait genelde hep böyle metafizik konulara bilim üstü açıklayamadıgı konulara merak sararlar heyecanlanırlar 15-19 yaş gurubu

area 51 mevzusu

rusyaya düşen uçan daire ve uzaylıya yapılan ilk otopsi

at spremleri cinselligi artıyormu ve hitler neden hergün at spermi alıyordu ?

sıvı nitrojeni elinize verseler neyapardınız

giza piramitlerinin gizemi

illuminati

cinler

ruh çagırma

astral seyahat /çakra açma

telekinetik cisimleri hareket ettirme

deli saçması çok kaptırdınmı kendinizde histtemeye başlıyorsunuz panorid şizofreni belirtisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 1 Mayıs 2015; 22:59:16 >
  • detaylı bir şekilde nasıl öğrenebiliriz? zararları olduğu söylendi, eğer çok zararı yoksa denemek istiyorum. tavsiye edermiisn? sence en büyük ve dezavantajları nedir? uzun bir aradan sonra bir konu beni heyecanlandırdı, sana çok özendim dostum
  • Seninki olsa olsa lucid rüya olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Hocam ben adres veriyIm benim ne yaptigimi soyleyin cok merak ettim

eğerki bunu birine daha kanıtlamak istesem o vakfa kanıtlayıp 1 milyon doları alırım emin ol

kendin deneyerek kendine kanıtlayabilirsin.

İşte bu cevapla yalan söylediğini ve astral seyehat denen şeyin otobüs firmasından ileri gidemeyeceğini anlamış olduk. Resmen saçmalık arkadaş yazdıklarını okurken kendimi gülmekten alamadım. BLOK!

• Yıllar önce annem anlatmışdı bedenimi gördüm çok net hatırlıyorum rahat şekilde istediğim heryere gidiyordum diyordu daha önce görmediği yerleri görmüş ama etrafta ruh felan var demedi sadece gittiği yerleri hatırladığını söyledi daha önce hiç görmediğine emin tabi bu 1 kere olmuş yıllarca olmamış o zamanlar stresli zor dönemlermiş sanırsam hastahanede gelmiş bu olay başına.

Neyse genel olarak bedenden çıkıp direk olarak başka kişileri görmeyi pek inandırıcı bulmuyorum öyle birşey varsa tahminimce zaman kavramı işlemiyecektir anlık birşey olabilir ruhun ışık hızında hareket ettiğini düşünürsek kişi zamanın aktıgını hissetmiyecekdir.

Tarihte Evrenin sonsuz büyüklükte olduğunu ve farklı birçok gezegenin olduğunu söylediği için 1600 yıllarında yakılarak öldürülen Giordano Bruno kitaplarında kafesteyken ruhunun özgür olduğunu ve farklı gezegenleri evrenin muhteşemliğini bu şekilde gördüğünü söyler bir nevi Astral seyehat yapmış diyebilir. (Cosmos Bir Uzay Serüveni) adlı belgeselin ilk bölümünde anlatıyor çok sağlam bir belgeseldir.

Kesin olarak olamaz demiyorum ruhun varlığına inanıyorum elektromanyetik dalgaların gözükmediğini fakat içinde bilgi taşıdığını bugün hepimiz biliyoruz her saniye havada uçuşan bilgi yüklü gözle görülmeyen ve ışık hızında olan enerjiler bilim olmasa elektromanyetik dalgaların varlığını bile bilmiyecektik muhtemelen böyle birşey dense bir din kitabında geçtiğini düşünecek ve birçoğumuz inanmıyacakdı bile. Bir makalede canlıların vucudunun elektrik sayesinde hareket ettiğini yaşamsal hertürlü faktörün elektrik sayesinde olduğunu okumuşdum yani vucudumuzda sürekli gezen ve hiçbir zaman durmayan bir enerji var statik elektrik deniyormuş buna ayrıca çok hızlı hareket eden bu elektrik en çok sinir hücrelerinde bulunmaktaymış kısaca elle tutulmayacak gözle görülmeyecek bir enerji sürekli vucudumuzda inanılmaz hızlarda durmadan hareket ediyor şahsen bana ilginç geldi elektriğin yaşam için bu kadar önemli olması. Gene bilimsel bir belgeselde biz ölsek bile atomlarımızın sonsuza kadar varlığını koruyacağını söylüyordu epey oldu atommu diyordu tam hatırlamıyorum bizden sonra geriye kalacak bu şey ölmüyormuş bana ilginç gelmişdi böyle birşey varsa neden bu ölmeyen enerji ruh olmasın ve bunun bilince sahip olması neden mümkün olmasın şuan için bilim ruh hakkında birşey söyleyemiyor ama henüz evren tarihinin milyarda 1'i kadar yaşamamış insan oğlu son 200-300 yılda inanılmaz hızla gelişti o zamanlar mümkün değil dediğimiz şeyleri bugün bilim var diyor belki bundan 100 sonra ruhun varlığını bilim kabul edicek belki 1000 yıl sonra belki 10000 yıl sonra bilim sürekli ilerliyor inanıyorumki ruh hakkında elde tutulur deliller bulacaklar neden mümkün olmasın atomun milyonda biri gibi bir enerjiden evren oluşuyorda ruhun varlığımı bilime göre mümkün olmayacak?

Yazımı okuyan olursa biraz uzun yazdım kusura bakmasın kişisel görüş içerir hemen saldırmayın :)

Edit: Bu arada birçok defa lucid rüya yaşadım gerçektn daha gerçek hissettiğim zamanlar oldu uyandığımda 10-15 dakka afalladığım acaba rüyadamıyım diye çelişkiye düştüğüm olmuşdu birçok dediysem son 5-6 yılda 7-8 kere çoğu insan görmezken bence çok gibi geldi gerçekten rüya heleki derin rüya inanılmaz birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 1 Mayıs 2015; 23:21:38 >

• Aynaya bakınca kendini görebiliyor musun? Duvarlardan geçerken herhangi bir zorluk oluyor mu? Astral seyahatteyken televizyon bilgisayar ekranı gibi şeyler nasıl görünüyor, onları etkileyip parazit yaptırabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

Ben denedim aksam yatarken ama oram buram kasiniyor yaparken bide tam dalgalaniyormus gibi hissetmistim ilk denememde korkup biraskmistim normal mi

Hocam ben lucid dream için deniyordum sürekli içimden sayı sayıyordum bana da öyle oluyordu her yerim karıncalanıyodu bedenimde olmadığımı hissediyordum en fazla bembeyaz bi ışık görüp kararıyodu göz kapaklarımın altı, astraldan korkuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

takip merak ettim. Hocam cidden bedene dönüş nasıl oluyor ?

zaten o boyuta geçtiğnizde orda olduğunuzun bilincindesiniz geri dönmekte sizin elinizde uyanmak istediğinizde uyanıyorsunuz

sadece düşünmemiz yeterli ise biz herhangi bir anda yanlışlıkla düşünürsek direk iyanıyor muyuz?

diğer varlıkları görüyoruz dediniz peki cinler de dahil mi?

1 dk lık düşünemeyle astral boyuta geçilmiyor ya uyku halimde ya lucid rüya görerken yada yarım saat 1 saat kişiden kişiye değişebilir beyninizi boşaltıp o boyuta geçersiniz.
    evet cinler de dahil.

hocam cinler korkutucu mu? ilk gördüğünüzde ne hissettiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theguitarist_16

astral seyahat deneyimleriniz de yaptığınız en çılgınca şey neydi?

psikologdan dönerken avrupa yakasına feribotla dönüyoduk babamla uyuya kaldım astrala geçiş oldu istem dışı evimize doğru tepeden baktım yolda birine araba çarpmış kalabalık toplanmaya başlıyo uzaktan bir ambulans geliyor plakasıyla birlikte hafızaya attım uyandım babama giderken şu yoldan gidiceğiz böyle bi olay gördüm hem sana kanıtlamış olurum dedim ve gittiğimizde aynı kaza ambulans gelmişti oraya plaka aynı babamın şaşkınlı olmuştuç

Hani geleceğe veya geçmişe gidemiyordum sadece o anda gidebiliyordum? Sen feribottan inip eve gidene kadar o yaralı o ambulans seni mi bekledi?

Yakalandın moruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Astral seyahat diye bir şey yoktur. Yapan kişi ya yalan söylüyordur ya da gördüğü lucid rüyayı astral diye yorumluyordur.

Edit: Adamn verdiği cevapları okudum da harbiden geyik geçiyormuş. Astral ajanları güldürdü

Burda bunu daha fazla tartışcak değilim gerekli bilgileri verdim inanmamak sizin elinizde
    Sadece soruları cevaplıcam yapanların yada yapmak isteyenlerin.

Ajan olayını nerden duydun linklerle destekle inanırım.Astral seyehatta karşına çıkmamışlardır heralde?

bi kaç sitede buldum biraz araştır bulabilirsin kendim karşılaşmadım abd ye gidip

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.