Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chtsydn

quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Trollemiş seni 200 tl de kazık atmış sende inanmışsın, ve kendini astral yaptığına inandırmışsın.

Bak şimdi yukarıda anlatmışsın bi astral yöntemi;
    Benim üniversite yıllarım bunlarla geçti!

İnternette yazan her yöntemi denedim, öyle kafadan sallayarak yazmıyorum burada astral yok bilmem ne diye. Astral i araştırdım, gerçekliğini, yöntemlerini, yapanlar, yapamayanları, bağlantılı olayları, hepsini araştırdım ve bizzat denedim.

Şimdi yazmışsın ki titreşim başlayacak işte kalbin hızlanacak bilmem ne bla bla. Bir şey söyleyeyim mi sana aynılarını yaşadım bizzat. Neden yaşadım biliyor musun?
    Çünkü internette öyle yazıyordu, böyle böyle olacak korkmayın devam edin diyordu ve oldu da. Ve sonrasında bir anda odanın diğer ucunda kendime bakarken buldum kendimi, şaka yapmıyorum.

Peki bu astral miydi? tabiki hayır bu tamamen psikolojik bir şey, sen orada bir yerde böyle şeyler okuyor bir yerden öğreniyorsun ve beynin daha önce hiç yaşamadığı bu deneyimi eğer yaşarsan bu şekilde olacağına ikna oluyor. Ve sen buna inandığında denemelerin aynı duyguyu sana yaşatıyor. Tamamen beyninin sana oynadığı bir oyun, ve yan odaya geçtim, odanın öteki ucundan kendime baktım olayları da bu inancın devamında gördüğün halüsinasyondan ibaret. Yarı uykuluyken daha kolay olmasının sebebi de bilincinin daha boş bulunduğu bir an olmasından kaynaklanıyor.

madem yapabiliyorsunuz neden daha önce gitmediğiniz yere gidip kendiniz teyit etmediniz benim gibi _?

anlama problemin mi var yoksa anlamak mı istemiyorsun? O yaptığın şey astral değil diyorum sana, hiç görmediğin duymadığın bilmediğin bir yere gidemezsin. Yaşın kaç bu arada?

dostum sen mi anlamak istemiyorsun gittim diyorum gidemezsin diyosun ben yaşadığımamı inancam sanamı inancam

"22"

• RedNoeL R kullanıcısına yanıt
    Normal bir psikolog öneriyorum sana. Geçmiş olsun.

Yiyorsa o psikoloğa da kanıtla da deli raporu almaktan kurtar kendini. Kolay gelsin.
  • quote:

yada rüyasını astral sanıyor

Yav he he, yeter be, başınıza gelmediği için anca t****ak geçersiniz. Boş konuşup da germeyin ortamı. Bunun kanıtlanacak bir tarafı yok, size bu konuyla ilgili kitaplar bile yazıldı diyorum, 2-3 veletin "kanıtla xD" demesiyle olmuyor.
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Bir laf vardır, bir kişi uğruna öldü diye illa o dava doğru olacak değildir.

Bu lafı senin lafına uyarlarsak, uğruna kitaplar yazıldı diye o konu illa gerçek olacak değildir.

Tabi sizin gibi her şeye inanan insanlar varken ben bile bu konuyla ilgili bir kitap yazıp payıma düşeni almak isterim doğrusu.
  • Join: Press [ENTER]
  • quote:

Normal bir psikolog öneriyorum sana. Geçmiş olsun.

Yiyorsa o psikoloğa da kanıtla da deli raporu almaktan kurtar kendini. Kolay gelsin.

normal hasta psikoloklarınada gittim istersen özelden hepsinin ismini hastanelerini atabilirim

ve bürsürü beyin cerrahlarıyla görüştüm beyin tomografileri çekindim bana inandıklarını bunu bazı testler altında kanıtlayalımmı diye önerdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedNoeL -- 1 Mayıs 2015; 17:20:22 >
  • RedNoeL R kullanıcısına yanıt
    isimlerine gerek yok, onlara da kanıtladın mı? :)
  • İsimlerini adreslerini ve çalıştıkları yerleri verir misiniz ?
    birinin bire olsa direkt buradan
  • quote:

isimlerine gerek yok, onlara da kanıtladın mı? :)

birçoğu anlatınca inandı zaten inanmayanlar ailem ve arkadaşlarımla gitmiştim onlarla görüştü çünkü onlara ispatladım sadece verdikleri 3 ilaç var biri uyku ilaci diğeri uyanınca uykudaki halsizliği alan ilaç bir diğeri ise düşündürmeme ilacı ve hepsinin ortak cevabı SENİ HASTA OLARAK KABUL EDEMEYİZ SEN NORMALSİN.
  • Neyse geçmiş olsun. İlaçlarını aksatma. Bence de hasta değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: V17 TRADER

İsimlerini adreslerini ve çalıştıkları yerleri verir misiniz ?
    birinin bire olsa direkt buradan

Bağcılar Medipol Serdar Baki ALBAYRAK Beyin Cerrahı (Prof Dr.) Bana kayıtsız inanan

Bağcılar Medipol Psikolog Yar Doç. Dr. Sinem Gönenli Toker (bunada babam aracılığıyla kanıtladım)

Gata Askeri Tıp Akedemisi Komutanlığı Uzm. Dr. Özer ÖZMUT (psigolog)
  • Ulan su saçmalığa inanan salaklar var mı hey allahım ya. Astral yapınca Jimmy Sullivan'ın ruhuna rastlarsan benden bi selam söylersin kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

quote:

quote:

quote:

Cambridge Üniversitesinde Bunu yapanlara 1 milyon dolar veriyorlarmış. Hadi iyisin. Eşten dosttan kredi al. Git oraya al gel parayı. Bu arada ünlü medyumları da çağırmışlar fakat nedense hiçbiri gitmemiş. İşleri yoğun herhalde.

james randi nin vakfı veriyor o parayı ama onlar tutup şu adresdeki eve git içindekileri söyle dese eyvallah ama uçuk testler istiyorlar bide bunu kanıtlayınca kanıtlayan kişinin başı belaya girmezmi yani o kişi güçlü ülkeler kullanmak istemizmi?

Genç ve bilgisiz insanları kandırmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamadım. Astral seyehatin bilimde hiçbir yeri yoktur. Lucid dream yapma demiyorum, hobi olarak yine yap fakat astral seyehat diyip insanları boş beklentiye sokma.

Dostum eğer başıma gelmese ben lucid dream bile inanmazdım ama insanın başına gelmeden bilemiyorsun.
    Astral seyahat yaptığını söyleyen bilimcilerde ama bilim olarak kanıtlandı biraz araştır ama senin dediğin gibi gidipde biri %100 olarak kanıtlamadı. Kanıtlamaya çalışanlar oldu james randi nin vakfına ama onların istediği türden bi kanıtı kimse yapamadı. sen ister inanırsın ister inanmazsın ha inanmak istiyorsan deneyip kendin görebilirsin.

Ruh kavramı bilimde kabul edilmemektedir.

bunu araştır kanıtlayan bilim adamı var ölen kişleri tam ölme zamanında teraziye koyuyor ve her öldüğü kişiler 20 gr aniden zayıflıyor ama ben bile bunun kanıt olduğunu tam emin değilim çünkü uçan bişeyin ağırlığı olabilirmi belkide kanıtı doğrudur bilim adamının adı aklıma gelmedi belkide cevap biz henüz o bilime ulaşamadık.

Ölünce hafiflemenin nedeni kalpin kan pompalamayı durdurması 20 gram kadar fark ettiriyor ruhla alakası yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: V17 TRADER

O ZAMAN İKİ SEÇENEK KALIYOR ARKADAŞ YA ŞİZOFREN KENDİNİ ÖZEL BİRİSİ SANIYOR VE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR
    YA DA SADECE BİR troll.

Sizin gibi insanlarla aynı havayı solmaktan gerçekten utanıyorum daha şizofrenin ne olduğunu bilmeden bana teşhis koyuyorsunuz
    Daha ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri nasıl yok diye inkar edebiliyorsunuz
    Benim hayat felsefem eğer bişeyi bilmiyorsam veya az biliyorsam o konu hakkında yorum yapmam insaları yanlış yönlendirmekten korkarım
    eğer bişeyi net kendim yaşıyarak birebir test edip yaşamışsam ve doğru olduğundan eminsem cevap ne olursa olsun paylaşmaktan çekinmem

ben size illa inanın demiyorum çok merak ediyorsanız doktarların isimlerini falan attım arayıp konu hakkında bilgi alabilirsiniz. tabi sizin gibi cahil bir insanı kayle alırlarsa

Çalıda gül bitmez, cahile söz yetmez .

• Nasil yapiyoz pmden yazar misin ? :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astral seyahat diye bir şey yoktur. Yapan kişi ya yalan söylüyordur ya da gördüğü lucid rüyayı astral diye yorumluyordur.

Edit: Adamn verdiği cevapları okudum da harbiden geyik geçiyormuş. Astral ajanları güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 1 Mayıs 2015; 18:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Astral seyahat diye bir şey yoktur. Yapan kişi ya yalan söylüyordur ya da gördüğü lucid rüyayı astral diye yorumluyordur.

Edit: Adamn verdiği cevapları okudum da harbiden geyik geçiyormuş. Astral ajanları güldürdü

Burda bunu daha fazla tartışcak değilim gerekli bilgileri verdim inanmamak sizin elinizde
    Sadece soruları cevaplıcam yapanların yada yapmak isteyenlerin.
  • Opel Astra mı kullanıyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Astral seyahat diye bir şey yoktur. Yapan kişi ya yalan söylüyordur ya da gördüğü lucid rüyayı astral diye yorumluyordur.

Burda bunu daha fazla tartışcak değilim gerekli bilgileri verdim inanmamak sizin elinizde
    Sadece soruları cevaplıcam yapanların yada yapmak isteyenlerin.

Ajan olayını nerden duydun linklerle destekle inanırım.Astral seyehatta karşına çıkmamışlardır heralde?

• Uzaya çıkabiliyor musun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.