Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 7-8 senedir burayı takip ediyorum daha önce hiç kayıt olmayı düşünmedim üniversite ödevlerim vardı geçenlerde konu açmak için kayıt oldum konu dışında bi kaç kere bu konuyla karşılaştım bu konu hakkında 40-45 deneyimim vardır Astral seyahat hakkında her türlü sorularınızı sorabilirsiniz, ordaki yaşamla ilgili.

• Hep yalan dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere dusen astralleri nabiyosunuz?

• Yere düşen ruhlari nabiyosunuz?

• Gezerken ruh trafiği var mı?

• Sıkı Dur Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Yere düşen ruhlar dediğiniz galiba ölüler onları mezarlarında görebiliyorsunuz eğerki ilerletirseniz konuşabilirsinizde
  • insidiousu izledinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Gezerken ruh trafiği var mı?

hayır yok tayyi mekan nasılsa gözünüz o şekilde herşeyi görebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

insidiousu izledinmi

hayır
  • yaptığını kanıtlayabilir misin?

• Ruh hakikaten vücudun dışına mı cıkıyor, mesela istihbarat için ruhdan cıkıp amerikaya gidebilir miyiz yoksa sadece bildiğimiz, hayal ürünleriyle mi sınırlı?
    Bilimsel araştırmaya göre yalan bir şey oldugu, sadece beynimizin bir oyunu oldugu çıkmıştı, buna ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

Ruh hakikaten vücudun dışına mı cıkıyor, mesela istihbarat için ruhdan cıkıp amerikaya gidebilir miyiz yoksa sadece bildiğimiz, hayal ürünleriyle mi sınırlı?
    Bilimsel araştırmaya göre yalan bir şey oldugu, sadece beynimizin bir oyunu oldugu çıkmıştı, buna ne dersiniz?

ruh gerçektende vücudun dışına şimdiki zaman olarak çıkabiliyor Kuran-ı Kerim ayetleriyle sabittir. hayal ürünü değildir 40-45 denememde bizzat test ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Ruh hakikaten vücudun dışına mı cıkıyor, mesela istihbarat için ruhdan cıkıp amerikaya gidebilir miyiz yoksa sadece bildiğimiz, hayal ürünleriyle mi sınırlı?

ruh gerçektende vücudun dışına şimdiki zaman olarak çıkabiliyor Kuran-ı Kerim ayetleriyle sabittir. hayal ürünü değildir 40-45 denememde bizzat test ettim

Peki an olarak mı yaşıyoruz, mesela akrabamızın yanına gidebilir miyiz, ne yaptıgını görüp ertesi gün ona söylersek, o da onaylar mı yoksa hayal midir

• quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

yaptığını kanıtlayabilir misin?

psigoloğa kanıtlamışlığım var ama sen kendin deneyerek kendine kanıtlayabilirsin biraz arıştır netde nasıl yapılır bu olay 1 kaç denemede yapabilirsin.
  • YAV HE HE.
  • Ben sana konumumu atsam yanıma gece 11'de 2-3 bayan ruhla gelir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 30 Nisan 2015; 18:52:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Peki an olarak mı yaşıyoruz, mesela akrabamızın yanına gidebilir miyiz, ne yaptıgını görüp ertesi gün ona söylersek, o da onaylar mı yoksa hayal midir

evet onaylar şimdiki zaman kim neler yapıyorsa gelecek ve geçmiş yoktur

• Mesela rte nin ofisine gidip gizlice ne konuştuğunu duyabilirmiyiz??

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Yere düşen ruhlari nabiyosunuz?

Topluyoz AP ve ARMOR kazanıyoz.
  • amacin neydi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.