Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: floki20

quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

O zaman hiçbir belge gizli kalmaz bu iş için eğitilen ajanlar her şeyi öğrenir?

işte bu imkansız ABD gizli astral ajanları var gizli belgelerin olduğu odada nöbet tutarları
    ikinciside eğer ki bilgi kitabın içersindeyse sen buna ulaşamazsın kitabı açmak gibi bir gücün yok sadece üstünü görürsün
    ama ülkeler arası gizli konuşmalar için zaten rusyayla abd nin bu işi yapan adamları var.

Hocam bu astral seyahati sınav sırasında yaparsan istediğin kişinin kağıdını görebilirsin o zaman

o ortamda eğer yapabilirsen emin ol şüphesiz birebir görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

takip merak ettim. Hocam cidden bedene dönüş nasıl oluyor ?

zaten o boyuta geçtiğnizde orda olduğunuzun bilincindesiniz geri dönmekte sizin elinizde uyanmak istediğinizde uyanıyorsunuz

sadece düşünmemiz yeterli ise biz herhangi bir anda yanlışlıkla düşünürsek direk iyanıyor muyuz?

diğer varlıkları görüyoruz dediniz peki cinler de dahil mi?

1 dk lık düşünemeyle astral boyuta geçilmiyor ya uyku halimde ya lucid rüya görerken yada yarım saat 1 saat kişiden kişiye değişebilir beyninizi boşaltıp o boyuta geçersiniz.
    evet cinler de dahil.

yok hocam demek istedigim diger boyutta iken (yani astralde iken ) yanlislikla dusunsek bile uyaniyor muyuz du

zaman olarak farkli zaman dilimindeyiz diye biliyordum ürkütücü olmuyor mu hocam yani dusunsenize daha once hic gormedigimiz şeyler :)

tabi bunu yaşamak kolay değil ama insanın istem dışı başına gelince ister istemez alışıyor zaman şimdiki zaman diliminde oluyorsun

yanlışlık uyanmak istesen bile uyanıyorsun.

peki ruhların suretleri nasıl acaba normal bedenimiz nasılsa onun gibi mi yoksa şekli bile yok mu?

suretler aynı yalnız eğer ruhsa zaten ruh oldığunu anlıyorsun belki inanmıycaksın aynı filmlerdeki gibi hafif dumanlı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Cambridge Üniversitesinde Bunu yapanlara 1 milyon dolar veriyorlarmış. Hadi iyisin. Eşten dosttan kredi al. Git oraya al gel parayı. Bu arada ünlü medyumları da çağırmışlar fakat nedense hiçbiri gitmemiş. İşleri yoğun herhalde.

james randi nin vakfı veriyor o parayı ama onlar tutup şu adresdeki eve git içindekileri söyle dese eyvallah ama uçuk testler istiyorlar bide bunu kanıtlayınca kanıtlayan kişinin başı belaya girmezmi yani o kişi güçlü ülkeler kullanmak istemizmi?

Genç ve bilgisiz insanları kandırmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamadım. Astral seyehatin bilimde hiçbir yeri yoktur. Lucid dream yapma demiyorum, hobi olarak yine yap fakat astral seyehat diyip insanları boş beklentiye sokma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Korkunc mu?
    Bedenini görünce korkmuyor musun?
    Dünya dışına gidebilir miyiz?
    Diğer varlıkları görebiliyor muyuz?
    Mezarlığa falan gitsek ölülerin ruhlarını görebilir miyiz?
    El clasicoyu izlemeye stada gidebilir miyiz?
    Ölme riskimiz var mi?
    Karnimizda ip gibi birşey oluyor mu? Bedenden ayrıldıktan sonra

ilk denemem istem dışı olmuştu korkmuştum
    Dünya dışına gidilebilir diye söylentiler var denemeye kalktım korktuğum için vazgeçtim onun için bunu bilmiyorum
    Evet diğer varlıkları görebiliyoruz
    Mezarlığa gitsen ölülerin ruhlarını görebilir hatda konuşabilirsin
    Yolu bulabilirsen gidebilirsin
    Ölme riski şimdi sen uyku halimde ne kadar ölme riskin varsa o boyuttada o kadar
    Hayır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten o boyuta geçtiğnizde orda olduğunuzun bilincindesiniz geri dönmekte sizin elinizde uyanmak istediğinizde uyanıyorsunuz

sadece düşünmemiz yeterli ise biz herhangi bir anda yanlışlıkla düşünürsek direk iyanıyor muyuz?

1 dk lık düşünemeyle astral boyuta geçilmiyor ya uyku halimde ya lucid rüya görerken yada yarım saat 1 saat kişiden kişiye değişebilir beyninizi boşaltıp o boyuta geçersiniz.
    evet cinler de dahil.

yok hocam demek istedigim diger boyutta iken (yani astralde iken ) yanlislikla dusunsek bile uyaniyor muyuz du

zaman olarak farkli zaman dilimindeyiz diye biliyordum ürkütücü olmuyor mu hocam yani dusunsenize daha once hic gormedigimiz şeyler :)

tabi bunu yaşamak kolay değil ama insanın istem dışı başına gelince ister istemez alışıyor zaman şimdiki zaman diliminde oluyorsun

peki ruhların suretleri nasıl acaba normal bedenimiz nasılsa onun gibi mi yoksa şekli bile yok mu?

suretler aynı yalnız eğer ruhsa zaten ruh oldığunu anlıyorsun belki inanmıycaksın aynı filmlerdeki gibi hafif dumanlı

Cevaplarınız için teşekkürler hocam.
    ama aklıma geldikçe sormaya devam edeceğim kusura bakmayın zahmet oluyor ama

yani biz simdi bi yerde anlassak astralde oraya ayni vakit gelsek, ordan gez babam gez beraber paris turu falan yapabiliyor muyuz

• konuyu açan arkadaşın bunu kanıtlaması gerek ben inanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dalga geçen veletleri anlamıyorum, ulan astral seyahatle ilgili kitaplar bile var, gerçek bu olay her şeyi bilim bilim diyerek ört pas etmeyin. Kendim de denemeye kalktım, tam konsantre olmuşken kulağımda o uğultu gibi olan sesleri duydum yani tam başlangıç aşamasında iken korktum ve vazgeçtim. Olay tamamen kafanızı boşaltıp konsantre olmaya bağlı.

Ha bu arada çok aşırı derecede korkarsanız, ruhunuz bedene dönerken kalp krizi falan geçirme riskiniz var, bu yüzden soğukkanlı olmak gerek ve kalp rahatsızlığı gibi hastalıkları olanlar denemesin.
  • quote:

quote:

quote:

Cambridge Üniversitesinde Bunu yapanlara 1 milyon dolar veriyorlarmış. Hadi iyisin. Eşten dosttan kredi al. Git oraya al gel parayı. Bu arada ünlü medyumları da çağırmışlar fakat nedense hiçbiri gitmemiş. İşleri yoğun herhalde.

james randi nin vakfı veriyor o parayı ama onlar tutup şu adresdeki eve git içindekileri söyle dese eyvallah ama uçuk testler istiyorlar bide bunu kanıtlayınca kanıtlayan kişinin başı belaya girmezmi yani o kişi güçlü ülkeler kullanmak istemizmi?

Genç ve bilgisiz insanları kandırmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamadım. Astral seyehatin bilimde hiçbir yeri yoktur. Lucid dream yapma demiyorum, hobi olarak yine yap fakat astral seyehat diyip insanları boş beklentiye sokma.

Dostum eğer başıma gelmese ben lucid dream bile inanmazdım ama insanın başına gelmeden bilemiyorsun.
    Astral seyahat yaptığını söyleyen bilimcilerde ama bilim olarak kanıtlandı biraz araştır ama senin dediğin gibi gidipde biri %100 olarak kanıtlamadı. Kanıtlamaya çalışanlar oldu james randi nin vakfına ama onların istediği türden bi kanıtı kimse yapamadı. sen ister inanırsın ister inanmazsın ha inanmak istiyorsan deneyip kendin görebilirsin.

• Eğer astral seyahat gerçekse Sizce islami boyutu nedir bu olayın. Sınırları aşmak caiz değil gibi duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet cinler de dahil.

Cevaplarınız için teşekkürler hocam.
    ama aklıma geldikçe sormaya devam edeceğim kusura bakmayın zahmet oluyor ama

yani biz simdi bi yerde anlassak astralde oraya ayni vakit gelsek, ordan gez babam gez beraber paris turu falan yapabiliyor muyuz

Süphesiz tabikide.

• @RedNoeL

Ben sana canı gönülden inanıyorum, çok ciddiyim; kendim denemeye kalktım oluyor gibi oldu korktum ve kalbime bir şey olur diye vazgeçtim. Bu 3 harflilerden falan da korkuyorum o yüzden bulaşmadım. Ama yapan çok var, inanıyorum. Çünkü hissettim yani o denemeyi yaparken bir kıpırdama gibi bir şey olduğunu. Şimdi inanmayanlara komik gelebilir ama öyle.
  • quote:

Eğer astral seyahat gerçekse Sizce islami boyutu nedir bu olayın. Sınırları aşmak caiz değil gibi duruyor

“Allah, (ölen) insanların ruhlarını öldüklerinde, ölmeyenlerinkini de uykularında alır. Ölümüne hükmettiklerinin ruhlarını tutar, diğerlerini belli bir süreye (ömürlerinin sonuna) kadar bırakır. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.” (Zümer, 42)

Başka ayetlerde var siz zaten uyku rüya esnasında zaten ruhunuz ayrılıyo ama hayal dünyasına gidiyor astral boyutta ruhunuz bilinçli olarak fiziki dünyada uyanıyor
  • quote:

Yere düşen ruhlar dediğiniz galiba ölüler onları mezarlarında görebiliyorsunuz eğerki ilerletirseniz konuşabilirsinizde

Saçmalığın daniskası

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

@RedNoeL

Ben sana canı gönülden inanıyorum, çok ciddiyim; kendim denemeye kalktım oluyor gibi oldu korktum ve kalbime bir şey olur diye vazgeçtim. Bu 3 harflilerden falan da korkuyorum o yüzden bulaşmadım. Ama yapan çok var, inanıyorum. Çünkü hissettim yani o denemeyi yaparken bir kıpırdama gibi bir şey olduğunu. Şimdi inanmayanlara komik gelebilir ama öyle.

Dostum şimdi sana şöyle izah ediyim benim 45 denememim 25 uyku esnasında istem dışı oldu diğer 15 uyku esnasında olcağını hissettim kendimi bıraktım öyle oldu
    4-5 tanesinide aynı sizin gibi deneyerek yaptım sadece 1 keresinde başarısız oldum korktuğum içim çünkü uyku esnasından farklı bir durum kalbin hızlanıyor ruhun titremeye başlıyor bütün kasların hafifliyor gözüne beyaz perde iniyor vücudun aşırı ısınıyor sallanıyor sallanıyor çıkıyor. ama uyku esnasında bu kadar zor olmadığı için kolay oluyor

• Şimdi bn bir eve gitsem bir kız soyunurken onu izleyebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

konuyu açan arkadaşın bunu kanıtlaması gerek ben inanmıyorum

bunu neden kendin yapıp kendine kanıtlamıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum eğer başıma gelmese ben lucid dream bile inanmazdım ama insanın başına gelmeden bilemiyorsun.
    Astral seyahat yaptığını söyleyen bilimcilerde ama bilim olarak kanıtlandı biraz araştır ama senin dediğin gibi gidipde biri %100 olarak kanıtlamadı. Kanıtlamaya çalışanlar oldu james randi nin vakfına ama onların istediği türden bi kanıtı kimse yapamadı. sen ister inanırsın ister inanmazsın ha inanmak istiyorsan deneyip kendin görebilirsin.

Ruh kavramı bilimde kabul edilmemektedir.

• Korkuyorum hocam . Korkmasam neler yapmazdım . Sürekli gez dolaş ögrenmek istediklerini ögren ve dahası . Ama popomuz yemiyor
  • Ben ruha falan inanıyorum da astral seyahat pek inandırıcı gelmedi bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ruh kavramı bilimde kabul edilmemektedir.

bunu araştır kanıtlayan bilim adamı var ölen kişleri tam ölme zamanında teraziye koyuyor ve her öldüğü kişiler 20 gr aniden zayıflıyor ama ben bile bunun kanıt olduğunu tam emin değilim çünkü uçan bişeyin ağırlığı olabilirmi belkide kanıtı doğrudur bilim adamının adı aklıma gelmedi belkide cevap biz henüz o bilime ulaşamadık.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.