Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astral seyahatin ne gibi zararları var mesala geri dönememe gibi bir olasılık var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

konuyu açan arkadaşın bunu kanıtlaması gerek ben inanmıyorum

neden öyle bir zorunluluğum mu var herkes neye inanmak istediğinde özgürdür he yalnış anlamayın benim bunu yapabiliyor olmam sizden üstün olduğumu göstermez tüm insanlar eşittir illede inanmak istiyorsanız bunu deniyerek siz kendinize kanıtlayın
  • geçen ankara otobüsünüze bindim. muavininiz çok terbiyesizdi. önce bi su istedim 3 defa tekrarlattı en sonuncuda da atar yaparken üstüme döktü. yolda mola vermediler tuvaletim geldi şöföre söyle bir yerde dursun dedim laf yememek için mahsus söylemedi en sonunda ben patladım şöföre kavga çıktı. otobüs de bunlardandı

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 30 Nisan 2015; 20:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

quote:

quote:

quote:

Cambridge Üniversitesinde Bunu yapanlara 1 milyon dolar veriyorlarmış. Hadi iyisin. Eşten dosttan kredi al. Git oraya al gel parayı. Bu arada ünlü medyumları da çağırmışlar fakat nedense hiçbiri gitmemiş. İşleri yoğun herhalde.

james randi nin vakfı veriyor o parayı ama onlar tutup şu adresdeki eve git içindekileri söyle dese eyvallah ama uçuk testler istiyorlar bide bunu kanıtlayınca kanıtlayan kişinin başı belaya girmezmi yani o kişi güçlü ülkeler kullanmak istemizmi?

Genç ve bilgisiz insanları kandırmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamadım. Astral seyehatin bilimde hiçbir yeri yoktur. Lucid dream yapma demiyorum, hobi olarak yine yap fakat astral seyehat diyip insanları boş beklentiye sokma.

Dostum eğer başıma gelmese ben lucid dream bile inanmazdım ama insanın başına gelmeden bilemiyorsun.
    Astral seyahat yaptığını söyleyen bilimcilerde ama bilim olarak kanıtlandı biraz araştır ama senin dediğin gibi gidipde biri %100 olarak kanıtlamadı. Kanıtlamaya çalışanlar oldu james randi nin vakfına ama onların istediği türden bi kanıtı kimse yapamadı. sen ister inanırsın ister inanmazsın ha inanmak istiyorsan deneyip kendin görebilirsin.

Ruh kavramı bilimde kabul edilmemektedir.

bunu araştır kanıtlayan bilim adamı var ölen kişleri tam ölme zamanında teraziye koyuyor ve her öldüğü kişiler 20 gr aniden zayıflıyor ama ben bile bunun kanıt olduğunu tam emin değilim çünkü uçan bişeyin ağırlığı olabilirmi belkide kanıtı doğrudur bilim adamının adı aklıma gelmedi belkide cevap biz henüz o bilime ulaşamadık.

Okursun belki 20 gr konusu

http://www.evrimagaci.org/fotograf/56/1259

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xewy1990

Şimdi bn bir eve gitsem bir kız soyunurken onu izleyebilir miyim ?

öyle bişey yapcaksan hiç bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Korkuyorum hocam . Korkmasam neler yapmazdım . Sürekli gez dolaş ögrenmek istediklerini ögren ve dahası . Ama popomuz yemiyor

işte yapamamanın tek nedeni korku yoksa her insanda olan bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Ben ruha falan inanıyorum da astral seyahat pek inandırıcı gelmedi bana

peki sen neden uyurken bedenini istemli bir şekilde hareket ettiremiyosun veya ölüyken cevap çünkü o bedene o enerjiyi veren güç(ruh) bedende olmadığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg legend

Astral seyahatin ne gibi zararları var mesala geri dönememe gibi bir olasılık var mı?

Zararları orda gördüğünüz farklı canlılar psikolojinizi olumsuz etkileyebilir geri dönmeme gibi bir olasılık yoktur illaki dönüyorsunuz.
  • istesen üniversite sınavı sorularını bulabilir misin ?

bir de astral seyahat sırasında bir başkası tarafından uyandırılırsan ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyasa16 -- 30 Nisan 2015; 21:10:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cambridge Üniversitesinde Bunu yapanlara 1 milyon dolar veriyorlarmış. Hadi iyisin. Eşten dosttan kredi al. Git oraya al gel parayı. Bu arada ünlü medyumları da çağırmışlar fakat nedense hiçbiri gitmemiş. İşleri yoğun herhalde.

james randi nin vakfı veriyor o parayı ama onlar tutup şu adresdeki eve git içindekileri söyle dese eyvallah ama uçuk testler istiyorlar bide bunu kanıtlayınca kanıtlayan kişinin başı belaya girmezmi yani o kişi güçlü ülkeler kullanmak istemizmi?

Genç ve bilgisiz insanları kandırmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamadım. Astral seyehatin bilimde hiçbir yeri yoktur. Lucid dream yapma demiyorum, hobi olarak yine yap fakat astral seyehat diyip insanları boş beklentiye sokma.

Dostum eğer başıma gelmese ben lucid dream bile inanmazdım ama insanın başına gelmeden bilemiyorsun.
    Astral seyahat yaptığını söyleyen bilimcilerde ama bilim olarak kanıtlandı biraz araştır ama senin dediğin gibi gidipde biri %100 olarak kanıtlamadı. Kanıtlamaya çalışanlar oldu james randi nin vakfına ama onların istediği türden bi kanıtı kimse yapamadı. sen ister inanırsın ister inanmazsın ha inanmak istiyorsan deneyip kendin görebilirsin.

Ruh kavramı bilimde kabul edilmemektedir.

bunu araştır kanıtlayan bilim adamı var ölen kişleri tam ölme zamanında teraziye koyuyor ve her öldüğü kişiler 20 gr aniden zayıflıyor ama ben bile bunun kanıt olduğunu tam emin değilim çünkü uçan bişeyin ağırlığı olabilirmi belkide kanıtı doğrudur bilim adamının adı aklıma gelmedi belkide cevap biz henüz o bilime ulaşamadık.

Okursun belki 20 gr konusu

http://www.evrimagaci.org/fotograf/56/1259

ben bu iddaayı savunmuyorum zaten bilimsel olarak böyle bişey söylendi onu söyledi ruhun ağırlığı olduğuna zaten ben inanmıyorum eğer bir ağırlığı olsa uçamaz heralde benim düşüncem ama siz neye inanmak istiyosanız ona inanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkyasa16

istesen üniversite sınavı sorularını bulabilir misin ?

bir de astral seyahat sırasında bir başkası tarafından uyandırılırsan ne olur?

Soruları nasıl çalıcaksın nerde saklandığını bilmiyorsun bilsen bile kitapçı açıp içine bakamazsın sadece dış kapağını görürsün

biri uyandırsa eğer çok uzakta değilsen normal olarak uyanırsın eğer uzakta biyerdeysen ani bir geri dönüş olucağı için kişiden kişiye farklılık gösterebilir zıplayarak veya çığlık atarak uyanabilirsin
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
  • gusulsüzken astral seyehat yapsan ne olur
  • quote:

gusulsüzken astral seyehat yapsan ne olur

denedim farklı bişey olmadı.
  • quote:

quote:

gusulsüzken astral seyehat yapsan ne olur

denedim farklı bişey olmadı.

böyle paranormal olayları hep merak etmişimdir ama yapmaya yemiyor işte
  • Denemek yerine 1-2 günlük araştırma yapsanız bunun ergenlerin ilgi çekmek için yaptığı bir uydurma aktivite olduğunu anlarsınız zaten. Bana velet diyen kişiyi de kendi haline bırakıyorum. Konuya yazacaklara tavsiyem yazıp bu arkadaşa prim vermemeleri. Astral seyehatin Amerika, İngiltere gibi ülkelerde denediği, yapılmaya çalıştığı doğrudur fakat bu araştırmalar sonucunda proje iptal edilmiştir. ÇÜNKÜ BÖYLE BİR ŞEY YOK.

• quote:

Denemek yerine 1-2 günlük araştırma yapsanız bunun ergenlerin ilgi çekmek için yaptığı bir uydurma aktivite olduğunu anlarsınız zaten. Bana velet diyen kişiyi de kendi haline bırakıyorum. Konuya yazacaklara tavsiyem yazıp bu arkadaşa prim vermemeleri. Astral seyehatin Amerika, İngiltere gibi ülkelerde denediği, yapılmaya çalıştığı doğrudur fakat bu araştırmalar sonucunda proje iptal edilmiştir. ÇÜNKÜ BÖYLE BİR ŞEY YOK.

araştırmama gerek yok ben yaptım kendime kanıtladım çevremdekilere kanıtladım psigoloğuma kanıtladım hakkımda deli diye düşünmesin diye ve bunun astral seyahat olduğunu daha önceden duymadım. Şimdi ben bunu nasıl olurda rüya diyip inkar edebilirim her testimde doğru olarak onayladım ettim. Burda kimseye bu olayı kanıtlamak gibi bir niyetim yok sadece arınızda yapan arkadaşların sorularına cevap vermek veya yapmak isteyenler yardımcı olmak için konu açtım ticari hiçbir kazancım yok zaten bu olayı yapan insanın bi faydası olmazki sen bilmem nerdeki kişi ne konuşmuş sana ne fayda sağlıycak manevi olarak

• astralınmı 2. eli daha çok tutuluyor vectralınmı
  • Bilmediğimiz biryere gidebilir miyiz?
    Seyahatin bir sınırı var mıdır ?

Mesela bir kişiye istediğiniz hızda hareket edebilirsin demişsiniz
    Atıyorum ben ışık hızıyla aya gidip geri dönebilir miyim?

• valla bildiğim kadarıyla astral seyahat var, mevlananın bikaç sözünde astral seyahat yaptığı anlaşılıyordu. Piri reis'in çizdiği haritayı, astral seyahat yapıp yukardan bakarak çizdiği söyleniyor hatta.
    Ama gençlik yıllarımda çok kafaya takmıştım, neredeyse her gece uyumadan önce denerdim, cidden insan o ruh haline girdiğinde vücut hissizleşiyor, farklı şeyler hissediyorsun, gözlerin kapalıyken her taraf bembeyaz oluyor, kalbin birden deli gibi atmaya başlıyor ama devamı gelmiyor işte. Yatakta yatarak hiç bi enerji harcamayan bi vücut neden hızlı kan pompalama gereksini mi duysun, heyecandan diye düşünüyorum ama heyecanlanmasam bile kalbim atmaya başlıyor.
    Zaten arada uyuyakaldıklarımda oluyor. Baktım yapamıyorum, artık yatakta uyuyamadığımda uyuyabilmek için astral seyahata çıkacakmışım gibi hazırlanıyorum olursa çıkarım olmazsa uykuya dalarım diye
    Güzel bi yöntem varsa söyle de onuda deneyelim, bi korkum yok hatta merakım var bu eskiden kalan. Olursa geceleri artık astral mekanda takılırız :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.