Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce astral yapan biri sesleri net anlayamıyorum, boğuk geliyor diyordu, kişiden kişiye değişiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle seylere inanmayan biri olarak kanitlanabilip kanitlanamayacagini merak ediyorum. mesela sen ruhunla gezerken bir seylere dokunabiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Galiba orda gördüğümüz üç harfliler bize aşık olabiliyormuş hep bundan korkmuşumdur

O zaman ben çok şanslıyım, benim gibi tipsize aşık olma ihtimalleri yok :D
  • Astral diye bir şey yok yalan
  • bu konuda ciddi bir bilgi lazım bana ya :) biraz işlerim var :)
  • Geçmiş gün yine astrale çıktım sevdiğim kızın evine gidip üzerini örtecek geri dönecektim , merdivenin basamağını görememişim düşüyordum birden uyandım Gençler bende inanmıyorum ama farklı şeyler oluyor bazen rüyada ölümüne herseyi yapıyorum zaten rüya lan bu diyorum kendi kendime uyanınca bi salaklaşıyorum, sanırım bu gün içerisinde beyni çok fazla yormak olayları , kişileri çok fazla düşünmekle ilgili beynin bir oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

valla bildiğim kadarıyla astral seyahat var, mevlananın bikaç sözünde astral seyahat yaptığı anlaşılıyordu. Piri reis'in çizdiği haritayı, astral seyahat yapıp yukardan bakarak çizdiği söyleniyor hatta.
    Ama gençlik yıllarımda çok kafaya takmıştım, neredeyse her gece uyumadan önce denerdim, cidden insan o ruh haline girdiğinde vücut hissizleşiyor, farklı şeyler hissediyorsun, gözlerin kapalıyken her taraf bembeyaz oluyor, kalbin birden deli gibi atmaya başlıyor ama devamı gelmiyor işte. Yatakta yatarak hiç bi enerji harcamayan bi vücut neden hızlı kan pompalama gereksini mi duysun, heyecandan diye düşünüyorum ama heyecanlanmasam bile kalbim atmaya başlıyor.
    Zaten arada uyuyakaldıklarımda oluyor. Baktım yapamıyorum, artık yatakta uyuyamadığımda uyuyabilmek için astral seyahata çıkacakmışım gibi hazırlanıyorum olursa çıkarım olmazsa uykuya dalarım diye
    Güzel bi yöntem varsa söyle de onuda deneyelim, bi korkum yok hatta merakım var bu eskiden kalan. Olursa geceleri artık astral mekanda takılırız :)

gece 12-1 gibi yat sabah 4-5 gibi uyan hafif uykulu olcaksın sırt üstü yat hiçbir kasını yorma gözler kapalı hiç açmıycaksın ve hissediceksin ruhun çıkıyomuşş gibi kendini ters yatıyomuş gibi düşün yani ayakların başının yerini zihninde değiştir ama sakın uyuma 10 dk içerisin kalbin aniden hızlancak sonra vücudun ısınacak korkma devam sonra elektriklenme hissi yatak artık sallanmaya başlıcak tabi hiçbir zaman gözünü açma iyice sallanıcaksın gözün kapalıyken olan karanlık beyazlaşcak gitgide yaklaşacak ve kendini bırakcaksın hafifde uykulu olduğun için daha kolay olur sonra tavana doğru uçtuğunu düşünüceksin artık ruh çıkıcak bedenden havada kaldığında bedenine baktığında orda yatıyor olucak

deneyecem bunu, uyku ile uyanıklık arasında bi durumda olmamız gerektiğini biliyodumda uykudan uyanıp denemeyi düşünmedim hiç, olursa güzel olur. eyvallah

• gel bizim eve ne var ne yok yaz bakalım doğru mu yanlış mı anlarız?
  • quote:

quote:

quote:

valla bildiğim kadarıyla astral seyahat var, mevlananın bikaç sözünde astral seyahat yaptığı anlaşılıyordu. Piri reis'in çizdiği haritayı, astral seyahat yapıp yukardan bakarak çizdiği söyleniyor hatta.
    Ama gençlik yıllarımda çok kafaya takmıştım, neredeyse her gece uyumadan önce denerdim, cidden insan o ruh haline girdiğinde vücut hissizleşiyor, farklı şeyler hissediyorsun, gözlerin kapalıyken her taraf bembeyaz oluyor, kalbin birden deli gibi atmaya başlıyor ama devamı gelmiyor işte. Yatakta yatarak hiç bi enerji harcamayan bi vücut neden hızlı kan pompalama gereksini mi duysun, heyecandan diye düşünüyorum ama heyecanlanmasam bile kalbim atmaya başlıyor.
    Zaten arada uyuyakaldıklarımda oluyor. Baktım yapamıyorum, artık yatakta uyuyamadığımda uyuyabilmek için astral seyahata çıkacakmışım gibi hazırlanıyorum olursa çıkarım olmazsa uykuya dalarım diye
    Güzel bi yöntem varsa söyle de onuda deneyelim, bi korkum yok hatta merakım var bu eskiden kalan. Olursa geceleri artık astral mekanda takılırız :)

gece 12-1 gibi yat sabah 4-5 gibi uyan hafif uykulu olcaksın sırt üstü yat hiçbir kasını yorma gözler kapalı hiç açmıycaksın ve hissediceksin ruhun çıkıyomuşş gibi kendini ters yatıyomuş gibi düşün yani ayakların başının yerini zihninde değiştir ama sakın uyuma 10 dk içerisin kalbin aniden hızlancak sonra vücudun ısınacak korkma devam sonra elektriklenme hissi yatak artık sallanmaya başlıcak tabi hiçbir zaman gözünü açma iyice sallanıcaksın gözün kapalıyken olan karanlık beyazlaşcak gitgide yaklaşacak ve kendini bırakcaksın hafifde uykulu olduğun için daha kolay olur sonra tavana doğru uçtuğunu düşünüceksin artık ruh çıkıcak bedenden havada kaldığında bedenine baktığında orda yatıyor olucak

deneyecem bunu, uyku ile uyanıklık arasında bi durumda olmamız gerektiğini biliyodumda uykudan uyanıp denemeyi düşünmedim hiç, olursa güzel olur. eyvallah

Ama hocam kafanız gerçekten rahat olmalı, boş bırakın kendinizi hiçbir şey düşünmemeye çalışın, aklınıza o an kafaya taktığınız bir şey varsa getirmeyin. Bir de tam kafanızın üzerine ışık gelmemesi lazım, loş, hafif bir ışık, direk size vurmayacak şekilde gelebilir.

• astral seyahat deneyimleriniz de yaptığınız en çılgınca şey neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

Ben sana konumumu atsam yanıma gece 11'de 2-3 bayan ruhla gelir misin ?

Bu nicki gördüğüm her defasında basıyorum kahkahayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

Ben sana konumumu atsam yanıma gece 11'de 2-3 bayan ruhla gelir misin ?

Bu nicki gördüğüm her defasında basıyorum kahkahayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

Ritueli pm alabilir miyim

ben bunu size kanıtlamak zorunda değilim zaten kanıtlak istediğim kişilere kanıtladım eğer siz illede merak ediyorsanız gerçekten böyle bişey varmı deniyerek kendi tecrübenizle yapabilirsiniz.

sen deneyerek yapabilirsin dedikten sonra denemek için pm istedim kanitla demedim ki zaten cidden anlatabilirsen konuda anlatirsan iyi olur hatta ben onceden denedim yapamadim(2-3 yil once) ayrıca nette herkes farkli birsey yaziyor sen yaptiysan diye dedim edit:sonrafan zaten anlatmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 1 Mayıs 2015; 1:49:10 >

• Ciddi baş ağrısı yapıyor kafayı takıp yapıcam yapıcam diye uğraşıp durmayın.
  • cam kenarı istanbul ankara arabanız varmı

• RedNoeL R kullanıcısına yanıt
    Kur'an'ın hangi ayetinde yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Hocam insan dışında varliklar varmi mesela ruhlar bolgesinde (film) seytan astrel seyahattayken cocugs giriyordu

evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: V17 TRADER

CITIBANK IN TOPLANTILARINA GİDİP HİSSE SENETLERİNİN YÖNÜ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİSİNİZ ?
    DEVASA PARALAR KAZANABİLİRİZ.
    ÜLKEYİ KURTARABİLİRSİNİZ BU EKONOMİK BUHRANDAN DEŞİFRE EDİN ŞU DÜŞMANLARI

Bu her insanda olan bişey sizde deniyerek yapabilirsiniz bu iş için maddi çıkar içerisinde değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

istanbul-ankara gidiş dönüş ne kadar?

düşüncenin gücüne bağlı saniyeler bile alabilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.