Şimdi Ara

Astral Seyahat ile ilgili Sorularınzı alıyım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakin beyler ve konuyu açan kişi. Astral seyahete veya lucid rüyaya inanmıyorum değil bu adamın yaptığına inanmıyorum. Yazan herkese deneyerek yap diyor ama kendisi otomatik oluyor denemeye korkuyorum diyor madem öyle niye oneriyorsun denemeyi ? Herhangi bir oto çıkış da ne yaptığını söylerim diyemuyosunda kendinin bile korktuğu şeyi dene diyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Ya beyler anlamıyorsunuz, "kanıtla xD" demekle olmuyor, kalpten gitme ihtimaliniz de var, kendiniz denemelisiniz, g*tü yiyen yapsın bu kadar açık çünkü bedeninizi ceset gibi gördüğünüzde buradaki gibi t***ak geçemeyebilirsiniz, korkudan gidersiniz, soğukkanlılık önemli de sadece lafla olmuyor. Kendim denemeye kalktım 3 defa, 3. seferde olduğunu hissetmeye başladığım an vücudum sırıl sıklam ter içindeydi, soğuk soğuk ter atıyordum(buna engel olamazsınız) ve gittikçe artan uğultu vardı beynimin içinde ondan sonra kalp hızımın arttığını hissedince korkarak gözlerimi açıp vazgeçtim. Bunla ilgili yazılan kitap da var sayfalarca, "yav he he" diyilcek bir konu değil. Ciddi mesele bu iş, ya hiç bulaşmayın ya da cesareti olan denesin. Ama "denedim olmuyor" derseniz gülerim, ciddiye alarak konsantre olarak yapacaksınız, nasıl yapılacağıyla ilgili google'da detaylı açıklamalar mevcut. Birkaç madde sayayım.

1) Ortamda ışık olmayacak, ışık olsa bile bu doğrudan kafanıza gelmeyen, çok az böyle sabah ezanından 15 dakika sonrası gibi olan(güneşin yavaşça doğmaya başladığı an) düşük bir ışık olabilir.
    2) Gözleriniz kapalı olacak.
    3) Zihninizi tamamen boşaltın o an hiçbir şey düşünmemeye çalışın, bunun için kendinizi zorlamanız gerekecek epey yani astral seyahati bile düşünmeyin.
    4) Uykuya dalıyormuş gibi tüm vücudunuz serbest kalsın ve tam böyle uykuya dalmaya başladığınız anı bekleyin. Yani yarı-bilinçli olacak şekilde olmalısınız.
    5) Sanki başınız yatağın diğer ucundaymış, yatağa ters yatmış gibi düşünüyorsunuz. Buna çok iyi konsantre olmalısınız, tamamen kendinizi kandırın ters yattığınıza dair.
    6) Sanki bir kuş tüyü gibi bedeninizin havalandığını düşünün, zorlayın...zorlayın...zorlayın beyninizi...

Aklıma gelenler bunlar. Birkaç denemeden sonra bu adımları yaparsanız kulaklarınızda uğultu duyacaksınız ve yükselmeye başladığınızı hissedeceksiniz.

Tekrar söylüyorum astral seyahate başladığınız andan itibaren aniden korkarsanız veya aniden uyandırılırsanız kalp krizi geçirme riskiniz var!

Bir kere o dediklerinin aynısını yaptım ama amacım astral seyahat değildi yapmadığım tek şey zihnimi boşaltmaktı ve buna rağmen bi garip hissetmişim bu yazıları daha önce yazsanız gidiyodum demek ki öteki tarafa

Ekleme: Filmlerde olduğu gibi dumanlı demişsin ya filmlerin aynısı bile olabilir çünkü belki onu yapan insanlar daha önce astral seyahat yapıp ruhları görmüş kişiler olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chupacobra -- 1 Mayıs 2015; 7:33:57 >

• Ooo desene sinemaları beleşe getirdik. Sinema saatinde çıkarız astrale gömülü hazineyi bile buluruz

Hepsi yalan
  • meraba hocam ulusoy nasıldır acaba kamil koç hakkında çok olumsuz yazmışlar da

• Ruh diye bir şey yok. Dolayısıyla astral seyahat diye bir şey olamaz. Neden insanları kandırıyorsun? Ilgi görmek mi istiyorsun?

• Astra nin yakiti cok diyorlar dogru mu

• RedNoeL R kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• bu sabah denedim Login into the ASTRAL server (10060) hatası veri ne yapmalıyım acaba ?
  • Şu işi ne olur anlatın. Bir dünya benzin parası veriyorum. Bedavadan her yere gidebileyim.
  • 1- gümüş kordonun kopma olasılığı varmı
    2-diğer ruhları görüyormusun
    3-dokunabiliyormusun
    4-vücuda nası geri gidiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

Yaklaşık 7-8 senedir burayı takip ediyorum daha önce hiç kayıt olmayı düşünmedim üniversite ödevlerim vardı geçenlerde konu açmak için kayıt oldum konu dışında bi kaç kere bu konuyla karşılaştım bu konu hakkında 40-45 deneyimim vardır Astral seyahat hakkında her türlü sorularınızı sorabilirsiniz, ordaki yaşamla ilgili.

dalmaya çalışmıştım bende 5-6 sene önce başaramamıştım tavsiyeleriniz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    ata nirunda böyle bir durumu yaşadığını söylemişhttp://www.haberform.com/haber/ata-nirun-once-oldu-sonra-tekrar-dirildi-117828.htm

astral seyahati abd ve ingilterede denenmiş olup sonuç alınamadı diye bunun olmadığı anlamı gelmez kaldı ki tam aksine ummadıkları bir başarıya ulaşmış olup bu durum üzerindeki ilgiyi gizlemekten böyle birşey yok demeleri de gayet doğal , benzer bir durumu halen bazı gizli teknolojilerden biri olan haarp içinde geçerli , gerçekte kullanım amacının ne olduğun gizleyip sözde iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak vb bahanelerle üstünü örtme çabaları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 1 Mayıs 2015; 10:26:30 >

• dershanede de bir kız yaptığını söylüyor hayır kıza güvenmesem inanmam ama kız yalan söylemeyen biridir.Bize baya açıklaya açıklaya nasıl yaptığını nerelere gittiğini söylemişti.Eğer ki astral seyahat sırasında beni bir uyandırsaydı ölürdüm ruhum bida geri dönemezdi falan gibi şeyler demişti.
  • Değiştirdim sorumu:

Bunu uykumuz yokken yapabilir miyiz ? Yoksa illa uykumuz yokken falan mı yapmamız gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chupacobra -- 1 Mayıs 2015; 12:07:26 >
  • bundan 3 4 yil once ruyamda ertesi gun oynanacak macin skorunu gormustum bunun bir izahi var mi

Barcelona 1-0 Recretivo huelva

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedNoeL

quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Arkadaşım fazlasıyla yalan konuştun bence uzatma artık. Yok astral yapıyormuş da deneyimleri varmış da kuran ayetiyle sabitmiş de.

Bizimde deneyimlerimiz var.
    Kanıtlamanı bile istemeyeceğim o kadar net ve kesin olarak biliyorum olmadığını.

Ayet falan demişsin onu göster de en azından kurana iftira atıp atmadığını herkes görsün!!

Zümer Suresi 42. ayet

zumer 42:
    Allah, o nefsleri öldükleri zaman, ölmeyenleri de uykularında alır. Sonra ölüm hükmü verdiklerini alıkoyar, diğerlerini de takdir edilmiş bir süreye kadar salıverir. Şüphesiz bunda düşünecek bir kavim için nice ibretler vardır.

arkadaşım, ayette ruh ile ilgili bir şey geçmez(her ne kadar bazı gelenekçi hocalar ruh diye çevirmişlerse de) Kelime olarak ruh değil nefs geçer, nefs bilinçtir, senin özgür iradendir.(bilinç, özgür irade, akıl vs nefsten ne anlıyorsanız, ancak ruh değildir)

İslamda fiziki bedenden ayrı fiziki olmayan bir ruh veya başka bir şey anlayışı yoktur, islama göre insan bütün ve tektir. Ruh denilen kavram(klasik bildiğimiz anlamdaki ruhtan bahsediyorum) islamdan çok önceleri var olan ruhçu dinlerden geçme bir inanıştır.

Allah ayette diyor ki biz ölenin nefsini bilinini iradesini ondan alırız. Uyku da da bir süreliğine alıkoyarız(uyku anında bilincin kapalı olması) daha sonra ölüm hükmü verilmiş olanlar bir daha uyanmazlar, diğerlerinin ise uyku bittiğinde yeniden bilinçleri açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

insidiousu izledinmi

İNSİDİOUS DEDEİİİ

Tamda unutmuştuum
  • Zamanında denemişliğim var 3-4 kez. Yalnız planlı ve bilinçli olarak beyni şartlamak yani buna beyni inandırmak gerekiyor. Mesela Bugünden başlayıp gün içinde 20 kez ayın 10'unda gece uykumda zihnim tamamen boş olacak ve astrale çıkıcam tarzı telkin etmek gerekiyor kendinizi. Aynı plan içinde denemiştim. Gerçekten o terleme puslu fosforlu ışıklar ve uğultular başlayınca korkup sıçradım. Gerçek olma ihtimali var. Hiçbir insan düşünce gücüyle kendi vücuduna bu terleme olayını yaptıramaz imkansız yani. Demek ki gerçekten birşeyler oluyor vücutta
  • Boş boş gezme bari. Bak piri reis dünya haritası yapmış bu gezintisiyle. Öyle diyolla. Paraya para demezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Kalbin hızlanması sallanma falan demişsiniz de merak ettim. Bazı geceler normal yatıyorum, bilincim tam kaybolduğunda istemsiz telaş/panik halinde uyanıyorum. Kalbim inanılmaz hızlanmış oluyor ve yatağımın yada bulunduğum ortamın sallandığını hissediyorum. Bir müddet sonra yavaşlayıp geçiyor normal uykuma devam ediyorum. Bahsettiğiniz olayla alakası yok sanırım ama beni rahatsız ediyor bu durum ne olduğunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

korkulucak bişey değil merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.