Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:00:22 >
  • Bi kere bana garip bişey oldu astral seyehat midir nedir artık bilmiyorum.Bildiğin kuş gibi uçuyorum bütün dünyayı geziyorum.o kadar güzel bişeydi ki.Hala unutmadım o olayı yıllardır aklımda.
  • Bırakın Astralı en iyiy LucidHem Lucidde var
  • şimdi benim tek istediğim cevap şu tabiki cevap vermek zorunda değilsiniz ama ilginize kalmış artık:

"eğer astralı iyi yapabilen iki insan varsa. biri çinde biri türkiyedeyse. bu iki insan astralde birbiriyle konuşup uyandığı zaman aynı konuşmayı hatırlayıp gene kaldıkları yerden telefonla arayıp devam edebiliyorlar mı? yani bildiğin telefonla konuşmak gibi"
  • herneyse

hata bende niye anlatıyorum ki özürlüsü var şizofreni var..

daha cvp beklemeyin benden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:08:28 >
  • Şimdi benimde kafam karıştı UnkX abi önce diyorsun ki

quote:

astral seyahat ; şuan ki dünyanın uzerınde astral bedenle yolculuk yapmamız.. (astral beden : ruhda denilebilir, enerjide denilebilir..)
    rüya ; bilinçaltımızın bize gösterdiği şeylerdir.

evet daha önce görmediğimiz yerleri keşfedebiliriz.
    +Astral seyahati counterin izleyici modu gibi düşünebilirsin.. dokunma özelliğin yok izliyosun sadece,istediğin heryere gidip görebilirsin..

Sonra:

quote:

Sadece gittiğim yeri bilirim orada neler olduğuna dikkat etmem.Edemezsin de zaten.Saflığından , farkındalığından ödün verdin mi astral sonlanıyor
    kaç kere söylendi afedersin ama töbe neyse...

100 kerede sölücem rüya değil bu....

ŞİMDİ ASTRLDE İSTEDİĞİMİZ YERE GİDEBİLİYOMUYUZ ? YANİ ŞU ARKADAŞIM NE YAPIYOR GİDİP Bİ BAKAYIM DİYİP ARKADAŞIN EVİNE GİDEBİLİYOMUYUZ? YADA NE BİLEYİM DAHA ÖNCE HİÇ EVİNE GİTMEDİĞİM Bİ ARKADAŞIMIN EVİNE GİDEBİLİRMİYİM?

• Aklıma şu geldi ; my name is lucifer ,please take my hand ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

şimdi benim tek istediğim cevap şu tabiki cevap vermek zorunda değilsiniz ama ilginize kalmış artık:

"eğer astralı iyi yapabilen iki insan varsa. biri çinde biri türkiyedeyse. bu iki insan astralde birbiriyle konuşup uyandığı zaman aynı konuşmayı hatırlayıp gene kaldıkları yerden telefonla arayıp devam edebiliyorlar mı? yani bildiğin telefonla konuşmak gibi"

Bu yapılabiliyorsa arkadaşımı tembihleyip gece şurda şurda buluşalım astrala çıkıp derim.Bunun cevabını verirmisin.Biliyorum astral yapılabildiğini ama böyle olabildiğini duymadım.Oluyorsa harika birşey
  • ruh için zaman mekan kavramı yoktur,genelde bilinçli olmayan kişilerde (bilinci yerinde olmayan) daha fazla görülen bir olay
  • Yarın saat 1de uçak var , valizi toplamadım , çok uykum var astrala az kaldı
  • Denicem bisi sorcam arkadasda sormus cevpa veren olmamıs astral gerçekleştiği zaman bi arkadasın yanına gitmek istiyoruz napıyor felan diye gidebiliyormu ? :D
  • Bu konu hakkında bir zamanlar çok araştırma yapmıştım. hatta bu işi uzun yıllardır yapan bir kaç kişi ile sohbet etmiştim. Hatırladığım kadarıyla gezinti aşamasında gördüğünüz şeylerim çok az bir kısmını hatırlayabiliyorsunuz. Onlarda rüya gibi geliyor zaten. Misal 10 haneli bir rakamın ilk 2 hanesi gibi. Ayrıca birçok farklı yeti kazanıyorsunuz. Karanlığı aydınlık görme, nesne içlerinden geçme, daha geniş açıdan görme gibi. Tabi bunlar sizin ne kadar tecrübeli ve bu işi nasıl yaptığınızada bağlı olarak değişiyormuş. Bu işi 30-40 senedir yapanlar varmış ve bunlar çok ciddi seviyelere gelen insanlar. Ama gezintiye çıkmak ve öyle olduğunu sanmak farklı şeyler bildiğim kadarıyla. Bu işi ciddi manada yapanlar ise hava atmak gibi amaçlar için değilde meditasyon ve evreni tanıma gibi amaçlar eşliğinde yapıyorlar. yani yatağa uzandım havalandım ben astral'e çıktım gibi şeyler genelde heyecanla hissedilen duygular olabiliyor. bu işi ciddi manada yapanlar anlattıklarımda hata varsa kusura bakmasınlar.

• bu hastral seyahat ne menem bişi.yenirmi içilirmi nereye gidiyonuz gittimi,nedir ne değildir? hastral aşşa astral yukarı ne lan bu?
  • UçanHollandali, konuyu uplamaktaki amacın ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 23 Ocak 2010; 19:50:57 >
  • Cevap almak. Hala cevaplanmayan sorular var inananlar tarafından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 23 Ocak 2010; 22:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Cevap almak. Hala cevaplanmayan sorular var inanlar tarafından?

Amacın bu olsaydı, "" şeklinde bir mesaj atıp silmezdin. Biraz mantıklı yalanlar söylemek ömür boyu işine yarayabilir.
  • Astral Seyahat Günah mıdır

Değerli Kardeşimiz;

1- Allah’ın veli kulları gibi ruhunu terakki ettirip cesedine galip getirmek. Bu tarz bir ruh yükseltmesi sizi korkutmasın. Çünkü, Allah’ın istediği ve sevdiği bir tarzdır.

2- İstidrac dediğimiz dinden uzak olan bazı şahısların yaptığı gibi bir ruh - beden ayırımına gitmektir. Bu tarz ise çok zor olmakla beraber tehlikelidir. Bazen istenmeyen ve beklenmeyen bir sonuç ile karşılaşılabilir.

Fakat asıl olan ibadet vasıtasıyla nefs-i emaresini terbiye etmek ve ruhunu bu yolla terakki ettirmektir. Bu hem sünnettir. Hem de selametli ve sağlıklı hem de ibadet olan yoldur.

İnsan beden ( vücut) ve ruhun birleşiminden oluşur. Beden et ve kemik olan aslı toprak olup, topraktan gelen kimyasal ve fiziksel değişime uğramış proteinler sayesinden yaşayan ölünce yine toprak olacak olan bir yapıdır.

Ruh ise Allah’tan gelen, vücudu canlı, gören, hisseden kılan ilahi bir emirdir.

Ölü bir insan düşünelim. Eli, kolu, beyni, gözleri, kalbi... vücudu tam olarak yerindedir. Bu insana fıkra anlatsak, bilmece sorsak, korkunç hikayeler anlatsak, hüzünlü olaylar anlatsak ... bir tepki verir mi bu ölü insan

Canlı iken her fıkraya gülen, hüzünlü her olaya üzülen , korkan-sevinen üzülen bu insana ne olmuştur. Daha doğrusu can alıcı soru şu Ölürken bedendendan eksilen nedir ki o olmayınca neşe, sevinç, hüzünde ... olmuyor. İşte o ruhtur.

Demek ki duygularımızı var eden, hissiyatın kaynağı olan ruhtur. Yoksa sevinme, üzülme, fikir, düşünce... gibi kavramları, kuru bir vücut organları arasındaki elektrik akımı ile izah etmek imkansızdır. Ruhla duygu vardır. Ruh emaneti geri alınınca, duygu, his, düşüncede... vücudu terk eter.

Astral seyahat; Ruhun bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmeye denmektedir. Ancak esasında ruh bedenden ayrılmamaktadır. Ruh bedenden ayrılmadan da başka yerlerde bulunabilme özelliğine sahiptir. Nitekim nefislerini terbiye etmiş insanların ruharı bir anda bir çok yerde bulunmaktadır. Abdulkadiri Geylani Hazretleri aynı anda kırk yerden fazla görülmüştür.

DİKKAT :
    Rüyada da insanın ruhu yine cesede bağlıdır. Ancak rüyada farklı yerlerden ve alemlerden pencereler açılır ve ruh o pencereden o alemleri seyreder. Başka insanların ruhlarıyla görüşebilir.

Güzel bir açıkama olmuş...ARKADAŞLAR BU İNTERNETTE DOLAŞAN TEKNİKLER Söyleniler Anlatımlar ve ASTRAL SEYAHAT YAPANLARIN ÇOĞU 2.Guruba Yani İSTİDRAÇ EHLİNE GİRİYOR..İSTİDRAÇ HAKKINDA AÇIKLAMA İLERLEYEN zamanlarda yapılacaktır..Kısacası Allah ' tan uzaklaşıp şeytanilerin yardımı ile Birşeyler yapmak, daha doğrusu yaptığını zannetmek diyebilirz açıklama yapılacktır....

Allah cc doğru Yoldan ayırmasın samimi kullarını....

Amiyn

• quote:

Orijinalden alıntı: asaslann

Astral Seyahat Günah mıdır

Değerli Kardeşimiz;

1- Allah’ın veli kulları gibi ruhunu terakki ettirip cesedine galip getirmek. Bu tarz bir ruh yükseltmesi sizi korkutmasın. Çünkü, Allah’ın istediği ve sevdiği bir tarzdır.

2- İstidrac dediğimiz dinden uzak olan bazı şahısların yaptığı gibi bir ruh - beden ayırımına gitmektir. Bu tarz ise çok zor olmakla beraber tehlikelidir. Bazen istenmeyen ve beklenmeyen bir sonuç ile karşılaşılabilir.

Fakat asıl olan ibadet vasıtasıyla nefs-i emaresini terbiye etmek ve ruhunu bu yolla terakki ettirmektir. Bu hem sünnettir. Hem de selametli ve sağlıklı hem de ibadet olan yoldur.

İnsan beden ( vücut) ve ruhun birleşiminden oluşur. Beden et ve kemik olan aslı toprak olup, topraktan gelen kimyasal ve fiziksel değişime uğramış proteinler sayesinden yaşayan ölünce yine toprak olacak olan bir yapıdır.

Ruh ise Allah’tan gelen, vücudu canlı, gören, hisseden kılan ilahi bir emirdir.

Ölü bir insan düşünelim. Eli, kolu, beyni, gözleri, kalbi... vücudu tam olarak yerindedir. Bu insana fıkra anlatsak, bilmece sorsak, korkunç hikayeler anlatsak, hüzünlü olaylar anlatsak ... bir tepki verir mi bu ölü insan

Canlı iken her fıkraya gülen, hüzünlü her olaya üzülen , korkan-sevinen üzülen bu insana ne olmuştur. Daha doğrusu can alıcı soru şu Ölürken bedendendan eksilen nedir ki o olmayınca neşe, sevinç, hüzünde ... olmuyor. İşte o ruhtur.

Demek ki duygularımızı var eden, hissiyatın kaynağı olan ruhtur. Yoksa sevinme, üzülme, fikir, düşünce... gibi kavramları, kuru bir vücut organları arasındaki elektrik akımı ile izah etmek imkansızdır. Ruhla duygu vardır. Ruh emaneti geri alınınca, duygu, his, düşüncede... vücudu terk eter.

Astral seyahat; Ruhun bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmeye denmektedir. Ancak esasında ruh bedenden ayrılmamaktadır. Ruh bedenden ayrılmadan da başka yerlerde bulunabilme özelliğine sahiptir. Nitekim nefislerini terbiye etmiş insanların ruharı bir anda bir çok yerde bulunmaktadır. Abdulkadiri Geylani Hazretleri aynı anda kırk yerden fazla görülmüştür.

DİKKAT :
    Rüyada da insanın ruhu yine cesede bağlıdır. Ancak rüyada farklı yerlerden ve alemlerden pencereler açılır ve ruh o pencereden o alemleri seyreder. Başka insanların ruhlarıyla görüşebilir.

Güzel bir açıkama olmuş...ARKADAŞLAR BU İNTERNETTE DOLAŞAN TEKNİKLER Söyleniler Anlatımlar ve ASTRAL SEYAHAT YAPANLARIN ÇOĞU 2.Guruba Yani İSTİDRAÇ EHLİNE GİRİYOR..İSTİDRAÇ HAKKINDA AÇIKLAMA İLERLEYEN zamanlarda yapılacaktır..Kısacası Allah ' tan uzaklaşıp şeytanilerin yardımı ile Birşeyler yapmak, daha doğrusu yaptığını zannetmek diyebilirz açıklama yapılacktır....

Allah cc doğru Yoldan ayırmasın samimi kullarını....

Amiyn

Bunun kaynağını gösterirmisin?İnanmıyorum çünkü diyanet bu konuyu kaale bile almaz.13 altı yaşındaki kişilerin Avatarı izledikten sonraki durumu.

• İnancım yok dedin ya şimdi herkes inançlı ol diye yaptım diyecek...

astral seyahat diye bişeyin olduğuna inanmıyorum,denedim ve olmadı. çok saçma...

olsa da bilinç altının bir oyunu olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.