Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi biri akşam akşam çakralarım açıldı diye espri de yapar ama Kur'an'da çakralardan da bahsediliyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:02:22 >
  • Okurken sandalyeden düştüm
  • gerçekten çok kafam karıştı yardım edermisin akıl mantık ermiyor ve bunu yapan bilimsel kanıtlanmışı var mı acaba.
    bir kaç saniyede uzaya gitme olayı, o zaman niye amerika uzaya gitmek için bitaraflarını yırttı masraflar.
    uyurken seyahate çıkıp giderdik o zaman marsa falan merakımız kalmazdı ? hala keşfedilemeyen gezegenler falan
    bılgı verırsen sevınırım
  • Hayır gerçekten merak ettim şimdi, çevremde de birkaç kişi bu olayla ilgileniyorlarda birkaç şey anlattılar bana. Nedense çok saçma geldi onların anlatıkları. Size tecrübelerinizi sordumki acaba beni inandırıcak birşeyler söyleyebilecek misiniz diye? Ama şunun garantisini veriyim size ne böyle birşeyi denedim nede araştırdım. Bilmem anlattıkları mantıklı gelseydi kesin araştırırdım ama dedeğim gibi anlattıklarına hiç inanasım gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 22 Ocak 2010; 19:00:52 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BU KONU BENİ AŞAR

Okurken sandalyeden düştüm

Bu konu seni aşar fazla yorma beynini
  • arkadaşlar dün akşam denedim yatarken.. başaramadım.. ve gece 2 kere kenetlendim uyanarak.. çok kötü oldum.. kenetlenmeden kastım hani şu halk arasında karabasan denen olay.. nedir bu ya.. tırstım.. hayatımda ilk defa dün akşam öle kenetlendim hemde 2 kere..
  • beyin dalgaları için uygun frekanslarda sesler var astral seyahat için uygun frekanslı sesleri dinlemenin faydası olabilir.müzik çalara falan atılıp kulaklıkla dinlenebilir.bu linkte ses dosyaları var brainwave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 22 Ocak 2010; 19:07:21 >
  • kafanız mı güzel lan
  • Çok saçma birşey bence
    Rüya görüyormuşsunuz gibim geliyo yok seyehat falan yalan bence
  • @UnkX

Birşey sorcam evrendeki tüm varlıkları görüyor musun seyahate çıkınca cindir şeytandır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUPH[R]®[R]ATES

@UnkX

Birşey sorcam evrendeki tüm varlıkları görüyor musun seyahate çıkınca cindir şeytandır?

Ben uyumayınca da görüyorum ...

şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BU KONU BENİ AŞAR -- 22 Ocak 2010; 19:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnkX

@FearFroMe
    kendim yapıyorum.%100 rüya değil bunu biliyorum.zorlada inandırıcak değilim.neye inanırsan ona inan.

@EUPH[R]®[R]ATES
    bedensiz varlıkların görüldüğü doğru evet bende görüyorum bazen.sana zarar veremiyolar.belki de onlar astrale çıkmış insanlardan biridir.

yok artık
  • kb kardeş yanlış nicki yazmışım PhileoSophia olcaktı cidden tekrardan özür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surround

quote:

@FearFroMe
    kendim yapıyorum.%100 rüya değil bunu biliyorum.zorlada inandırıcak değilim.neye inanırsan ona inan.

@EUPH[R]®[R]ATES
    bedensiz varlıkların görüldüğü doğru evet bende görüyorum bazen.sana zarar veremiyolar.belki de onlar astrale çıkmış insanlardan biridir.

yok artık

Şimdi tam kafam karıştı ya korkacak bir şey yok diyordum

• Ben UnkX ile msnde görüştüm bugün. Benim çekindiğim şeylerde bunlardı. Ben cinlere falan inanmam. Ama bir yandan da çekindim. Dedim gördün mü cinleri falan ? Gördüğünü söyledi. Ama şöyle bir şey varmış istemediği şeyleri görmüyormuş. Yani onları istemezseniz görmüyormuşsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Ben UnkX ile msnde görüştüm bugün. Benim çekindiğim şeylerde bunlardı. Ben cinlere falan inanmam. Ama bir yandan da çekindim. Dedim gördün mü cinleri falan ? Gördüğünü söyledi. Ama şöyle bir şey varmış istemediği şeyleri görmüyormuş. Yani onları istemezseniz görmüyormuşsunuz.

bize bişey yapabilirler mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

Orijinalden alıntı: injection

Ben UnkX ile msnde görüştüm bugün. Benim çekindiğim şeylerde bunlardı. Ben cinlere falan inanmam. Ama bir yandan da çekindim. Dedim gördün mü cinleri falan ? Gördüğünü söyledi. Ama şöyle bir şey varmış istemediği şeyleri görmüyormuş. Yani onları istemezseniz görmüyormuşsunuz.

bize bişey yapabilirler mi

Asla zarar veremezler.En fazla korkutmaya çalışır.Sen onu beyninde ordan sil tamamdır

Silipte çıkma yok mu astrala hani settingsten ayarlayıp oyuna girmek gibi

• geçenlerde uyurken rüyada olduğumu anladım lan ben rüyadayım dedim ama ondan sonra kontrolu kaybettim, sıçrayarak uyandım bu niye olur sizce
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.