Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _conscript_

geçenlerde uyurken rüyada olduğumu anladım lan ben rüyadayım dedim ama ondan sonra kontrolu kaybettim, sıçrayarak uyandım bu niye olur sizce

Lucid dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

geçenlerde uyurken rüyada olduğumu anladım lan ben rüyadayım dedim ama ondan sonra kontrolu kaybettim, sıçrayarak uyandım bu niye olur sizce

Bende rüyada olduğumu anlamıştım o gün yaşadığım olayın aynısını görüyordum rüyada (bi kız servise binip yanına oturabilirmiyim demişti) Dedim kesin rüyadayım acaba uyanmaya çalışsam uyanabilirmiyim? ıkındım ve uyandım keşke uyanmasaydım o kıza neler neler yapardım
  • lucid rüya dediğiniz bana çok sık oluyor
  • arkadaşlar şimdi siz anlatıyorsunuz da siz uyuyor olmayasınız. astral seyehat ayağına.
    mesela ben projelerimi düşünerek uyuyorum rüyamda projeleri görüyorum. ne biliyim sevgilimi düşünüyorum evlendiğimizi görüyorum diyelim. şimdi ben de çıkıp geleceği gördüm desem olmaz. bildiğim kadarıyla ALLAH RUHUNUZU İKİ ÇEŞİT ALIR. BİRİ ÖLÜNCE BİRİ RÜYADAYKEN. deniyor. yani siz rüyaya griyorsunuz. orası bana göre kesin. ama rüyada kendinizi kontrol edip tüm gördüklerinizi tamamen hatırlayabiliyormusunuz. bir de gördükleriniz sadece hayal gücünüzse. yani hiç duymadığınız görmediğiniz birşeyi gördünüz mü?
  • Arkadaşlar ben BrainWave Generator diye bir program indirdim,astral seyahatte konsantrasyona yardımcı oluyormuş ancak program çeşitli sesler var ancak hangisi astral seyahate uygun? Bu programı bilen biri açıklayabilirmi?
  • Adam kabeye gittim diyor yeterince açık değil mi ya ?
  • bide nasa neden yapmıyor denmiş.
    eğer böyle birşey varsa gerekten. adamlar bunu yapsalar bile hiç işlerine yaramaz. bazen bazı şeyleri farklı yerlerde görüyorsunuz demiş arkadaş. şimdi adam bırak farklı yeri bir yıldızı bir mm sağda görse 2 milyar ışık yılı saptırabilir. nasanın da bir işine yaramaz. ya da adam marsda uzaylı görse ispatlayamazki.

nerde gördün. arka tarafında . ee ya yanlış gördüyse.
    ya başka bir astracıysa..
    ya hayal gücüyse.
    hadi hepsi gerçek. adamlar MİLYAR doları sırf bir kişi uzaylı gördü diye nasıl yatıracaklar

aynı şey fbi cia için de geçerli. bence rüya hepsi ama garip bir rüya :D

bir de ruh işlerine pek bulaşmayın arkadaşlar bunlar oyun değil. allah korusun yanlış birşey olur. korkmıycam ayağına piskopata bağlarsınız.

ayrıca hz.muhammed (s.a.v.) sanki öğtirdi bize diye düşünüyorum. yani böyle birşey olsa. büyüye de girebilir. ona göre ...
    çok dindar bir insan değilim sadece aklıma gelenleri yazdım. korku bilgisizlikdendir deniyor ama. korku aslında bilgiden kaynaklanır. ya da yanlış bilgiden diyim

@injection : hacı rüyanda kabeyi göremiyormusun? anlamadım neyi kastediğini açıklarmısın.. kabeyi tv de internetde kesin görmüştür. gerisini de kendi kurgulamıştır. mesela ben şunu kastettim.

adam girdi seyahata. arkaşları yanda bir kağıda numara yazdı. adam o kağıda baktı. sonra uyandı ve numarayı arkadaşlarına söyledi. var mı böyle bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 22 Ocak 2010; 22:55:25 >

• Peki bu astral seyehatte dokunduğunuz bişeyi yada atıyorum bi rüzgarı hissedebiliyomusunuz?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Arkadaşlar ben BrainWave Generator diye bir program indirdim,astral seyahatte konsantrasyona yardımcı oluyormuş ancak program çeşitli sesler var ancak hangisi astral seyahate uygun? Bu programı bilen biri açıklayabilirmi?

Bilen biri açıklasın lütfen...
  • yani bir gerçek dünya var bir de astral dünya var. peki başka insanlarla konuşabiliryormusunuz astral dünyada. yani iki astral seyehatte olan kişi birbiriyle konuşabiliyormu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:00:45 >
  • lisedeyken birinden duymuştum bir adamla mevlana zamanında birbiriyle konuşurmuş.mevlanın en iyi arkadaşı ve aynı zamanda bir derviş di sanırım. acaba onlar da bu olayla mı yaptılar. o zaman inanmamıştım ama belki onun açıklaması budur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:00:54 >
  • Ya bişi sorucam 1,2 arkadaş daha sormuş ama bunun cevabını vermemişsiniz? hiç gitmediğiniz görmediğiniz, duymadığınız(Hiç bir yerde. Tv, Radyo vs...) bir yere gidip orayı tarif ettiğinizde tuttu mu hiç gerçekten çok merak ettim. Mesela bu akşam UcanHollandali'nin odasına gelip odamı yada benim ne yaptığımı tarif edebilir, anlatabilir misiniz? Var mı böyle bir imkan? Eğer öyle bişey yoksa boşuna kasıyonuz? o tamamen sıradan bir rüyadır bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 22 Ocak 2010; 23:35:00 >
  • Astral Seyahat yaparken bazı kişiler tarafından duyulan korkunç sesleri kesin bizde yaptığımızda duyuyormuyuz? Çünkü ben ister istemez korkarım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:00:34 >
  • eee anlamadım ben şimdi? Etrafımdakilerin farkında değilsem orada olduğumu nasıl bilicem? Hissediyor musun sadece orada olduğunu?

Kusura bakma bu arada bütün mesajları okuyamadım üstün körü geçtim.
  • bak astral seyahat psikolojik bi mevzudur.

astrale çıkmak için beynini kandırman gerekir. nası kandırıyoruz beynimizi ? örneğin yatıyorsun gözlerini kapıyorsun ama kendine diyorsun ki hayır ben şuan ayaktayım. eğer beynine ayakta olduğunu inandırırsan astrale çıkarsın.

farklı bi boyut zaman mekan falan yok yani anlatabildim mi ? herşey senin beyninin içinde döner. kısacası kendi kendini kandırma..
  • Arkadaşlar şu an çok değişik hissediyorum. DuruGörü olayını gerçekleştirdikten sonra, bunların tamamına inanmaya başladım. Beni bunlara teşvik eden UnkX'e çok çok çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.